9,3
1.037 beoordelingen
toyota-aygo-2018-hero-lg_tcm-22-1361525.jpg

Huidige Aygo neemt afscheid

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

Bedankt voor je interesse in de Aygo. Nieuwe exemplaren van deze compacte stadsauto zijn echter - door een combinatie van populariteit en een wereldwijd chiptekort – bijna niet meer leverbaar. Wél is er nog keuze uit een selectie Aygo occasions en zou je de Yaris kunnen overwegen. Maar wellicht interessanter…in het voorjaar van 2022 komt de opvolger van de Aygo: de Aygo X - waarbij de ‘X’ wordt uitgesproken als ‘cross’.

aygo-beperkt-beschikbaar-555x249.jpg
Beperkte beschikbaarheid Aygo

De Aygo verdwijnt uit de Toyota range en in het voorjaar van 2022 introduceren we de indrukwekkende opvolger van onze compacte stadsauto: de Aygo X - waarbij de ‘X’ wordt uitgesproken als ‘cross’. Door zijn populariteit en wereldwijde chiptekort is de huidige generatie echter nog maar beperkt leverbaar. Heb je interesse in de Aygo en wil je meer weten over de actuele beschikbaarheid? Bekijk het aanbod op Toyota.nl of neem dan contact op met je dichtstbijzijnde Toyota dealer. Wie weet rijd je dan toch dit jaar nog in de succesvolle Aygo.

Occasions

Hieronder vind je een kleine selectie uit ons totale aanbod aan occasions! Zoals je van Toyota mag verwachten, zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie

Ontdek meer over de Aygo op Toyota.nl

Toyota Van Der Linde Meppel [plaats]