9,3
1.033 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Van der Linde Meppel B.V.

Familiebedrijf

Van der Linde Meppel is dé Toyota-dealer van Meppel en omstreken. De oorsprong van ons familiebedrijf ligt in het nabijgelegen Kolderveen, waar Machiel van der Linde in 1967 begon met het verkopen van auto’s. Vijf jaar later werd hij Toyota-dealer en sindsdien zijn Toyota en Van der Linde onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds 2000 zijn we gesitueerd op bedrijventerrein Blankenstein in Meppel, waar inmiddels de derde generatie Van der Linde aan het roer is. Deskundigheid en betrokkenheid staan bij Van der Linde Meppel hoog in het vaandel. Met onze verkoop- en klanttevredenheidscijfers behoren we al jarenlang tot de top van Nederlandse Toyota-dealers. Al verschillende keren zijn we uitgeroepen tot Toyota-dealer met de beste service, iets waar we erg trots op zijn.

Nieuwe auto's en occasions

In onze sfeervolle showroom kunt u vanzelfsprekend de nieuwste Toyota-modellen bewonderen. Gaat u voor de stoere RAV4, de elegante Prius of de trendy Aygo? Eén ding is zeker, een Toyota is altijd betrouwbaar. Kom gerust een kijkje nemen, informatie inwinnen en een proefrit maken. Ons team van deskundige verkoopadviseurs staat voor u klaar, net als de koffie! Tevens beschikt Van der Linde Meppel over een breed aanbod aan occasions. Mocht uw perfecte auto er niet tussen staan, dan gaan we uiteraard graag voor u op zoek.

Onderhoud reparatie en vervangend vervoer

In de werkplaats zorgen onze deskundige monteurs ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Periodiek onderhoud of herstel voeren wij over het algemeen uit op afspraak. Bij een kleine reparatie of vervanging helpen wij u - als het even kan - direct, zodat u snel weer verder kunt. Uiteraard hebben we vervangend vervoer voor u beschikbaar. Wilt u op uw auto wachten? Dan kunt u plaatsnemen aan onze leestafel of met een van onze leenfietsen even het centrum van Meppel in.

Erkend duurzaam

Van der Linde Meppel draagt sinds 2014 het certificaat Erkend Duurzaam, uitgereikt door IvDM. Wij hebben duurzaamheid in onze gehele bedrijfsvoering verweven en voeren op dit vlak continue verbeteringen door. Dit sluit aan bij de wereldwijde ambitie van Toyota om in alle geledingen van de onderneming zo schoon mogelijk te zijn.

Maatschappelijk betrokken

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijke verbondenheid met de regio en haar inwoners. Om die reden sponsort en steunt Van der Linde Meppel vele verenigingen en maatschappelijke organisaties. Zo zijn we al sinds 1974(!) hoofdsponsor van korfbalvereniging DOS’46 uit Nijeveen, dat op het hoogste niveau acteert en met onze bedrijfsnaam op de kleding al tien Nederlandse en Europese titels heeft veroverd. Ook zijn we sinds 2009 verbonden aan Stichting Bloeiende Toekomst. Deze stichting zet zich in voor kinderen die opgroeien in minder mooie, vaak slechte omstandigheden

Van der Linde Meppel app

Bij Van der Linde Meppel gaan we met de tijd mee. Om zo’n goed mogelijk contact met onze klanten te kunnen onderhouden, hebben wij onze eigen mobiele applicatie ontwikkeld. Deze app kunt u downloaden in de app store (iOS of Android) en is te vinden onder ‘Van der Linde Meppel’. Bekijk ook onze overige contactgegevens.

Graag tot ziens bij Van der Linde Meppel!

Wanneer u de 360-graden-video bekijkt op een computer, kunt u de kijkhoek aanpassen door te slepen met de muis. Op iOS- en Android-apparaten kunt u de kijkhoek aanpassen door met uw vinger over het scherm van het apparaat te vegen of door met het apparaat te navigeren.

Liever 'live' een rondleiding? Dat kan natuurlijk ook. Kom gerust langs, de koffie staat klaar.