9,3
886 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

886 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Gastvrijheid, deskundige medewerkers. Garage heeft een fijne uitstraling. Kortom een geweldige garage.

G. Mast (Assen)
22-10-2020

Al bijna 35 jaar klant bij Van der Linde en dat is altijd zeer goed bevallen. Men komt afspraken keurig na, communiceert uitstekend en verleent zeer goede service.

Dick
22-10-2020

Vriendelijk en betrouwbaar.

Joop Groen (Meppel)
22-10-2020

Uitstraling bedrijf, komen afspraken na, klantvriendelijk. Gewoon een bedrijf wat heel gewoon is en heel goed en uitstekend is in alles wat ze beloven en doen!

F Harsevoort (Vollenhove)
15-10-2020

Prima garage en dealer. Vriendelijke benadering. Denken mee met de klant en komen hun afspraken na.

A.Bakker (Meppel)
28-09-2020

Prettig personeel, ben al 45 jaar klant, altijd goed te overleggen.

M Benak (Nijeveen)
25-09-2020

Voor mij is het een betrouwbare dealer waar het prettig is om te komen.

S.Salentijn (Zwolle)
21-09-2020

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Linda (Meppel)
21-09-2020

Ik ben uitermate tevreden over de service en de verrichte werkzaamheden.

Ton Veenendaal (Zaandam)
27-08-2020

Komt de afspraken na. Gewoon een hele goeie garage.

Lute Nederhoed (Meppel)
27-08-2020

Prima garage, alles netjes afgewerkt.

H.Koster (Meppel)
12-08-2020

Betrouwbare garage, met gemotiveerd en kundige medewerkers. Zeer positief ervaren door de jaren heen, dat personeel de klant bij naam kent en bij vragen de tijd neemt om te antwoorden. Voor de verhuizing van Nijeveen naar Meppel werd er gezegd, kort en duidelijk: ”Het wordt een moderne garage in Meppel, maar met dezelfde boerenmentaliteit”. En dat is gebleken. Ook bij kleine klusjes tussendoor wordt er tijd vrijgemaakt om te helpen. Zeer gewaardeerd.

Frans Wit (Havelterberg)
12-08-2020

Ik vind ook bij private lease persoonlijk contact belangrijk. En dat was hier zeker een groot pluspunt!

Joke (Meppel)
12-08-2020

Topgarage, prima service en klantvriendelijk.

Lr de Harder (Meppel )
05-08-2020

Vakkundig, klantgericht en to-the-point.

Bert Bult (Meppel)
04-08-2020

Vriendelijke medewerkers, maar belachelijk duur. Ik overweeg naar een ander bedrijf te gaan voor het onderhoud.

e.f. kamphuis (blokzijl)
03-08-2020

Wij gaan graag met al onze wensen naar Van der Linde Meppel.

Mevr. B. Olijve (Smilde)
31-07-2020

Nog nooit gedoe gehad altijd goed opgelost.

Lwm v.denHurk (Meppel)
31-07-2020

Alles prima in orde.

JMKuipers (Meppel)
29-06-2020

Een erg prettige dealer waarbij de tijd genomen wordt voor je als klant. Ze nemen de tijd voor je bij zowel aankoop als bij uitleg werkzaamheden en de daarbij horende factuur. De koffie staat altijd klaar en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Deze dealer straalt vertrouwen uit en zou ik zeker aanraden bij familie en vrienden.

V/d Veen
26-06-2020

Zijn zeer vriendelijk. Korte wachttijden. Alles heel positief. Echt een topzaak in Meppel.

Gretha Apeldoorn (De Wijk)
26-06-2020

Uitstekende service, vriendelijk personeel.

P stechwey (Belt schutsloot)
26-06-2020

Vlotte service, klantvriendelijke en klantgerichte benadering. No nonsens. Doen wat ze zeggen en afgesproken hebben.

B. Postma
26-06-2020

Betrouwbaar en houdt zich aan de afspraken. Ze blijven geïnteresseerd in de klant.

Cees slag (Meppel)
26-06-2020

Deskundige medewerkers hebben alle tijd voor je. Goed advies. Denken met je mee. Geen gladde verkooppraatjes maar goede, kloppende informatie. Zijn graag bereid je te helpen.

Jos en Emmy Gerritsen (Heerenveen)
17-06-2020

Prima garage in zowel verkoop als service, echt een aanrader.

Eric Smeenge (Nijeveen)
10-06-2020

Nog nooit een slechte auto gehad en een eventueel mankement wordt snel en goed hersteld.

Jan Harens (Nijeveen)
10-06-2020

Vriendelijk, professionele service, nemen contact op als onvoorziene meerkosten dreigen te ontstaan en adviseren daarover. I.t.t. andere merkdealers heb ik niet het gevoel dat geld uit de zakken wordt geklopt.

D. Nacken (Westerveld)
10-06-2020

Prettige wachtruimte. Vriendelijk personeel. Met niet te grote reparatie wordt je snel geholpen. Kortom: top.

Eefdijk (Zwolle )
04-06-2020

Bij Van der Linde Meppel heeft de verkoper geluisterd naar onze wensen en heeft op basis van deze informatie een passend voorstel gedaan. Wij mochten in drie verschillende modellen een proefrit maken, onze keuze is op één van deze modellen gevallen.De verkoper was vriendelijk en deskundig, naast informatie over de auto vertelde hij ook enthousiast over de doelstellingen van Toyota. Inmiddels rijden wij alweer enkele weken in onze Hilux, hij bevalt uitstekend en doet wat er van hem wordt gevraagd. Bij van der Linde voelt het als familie.

Jan Meijer (Nieuwe Pekela)
04-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.