9,3
944 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

944 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer tevreden over deze dealer. Werkt oplossingsgericht en denkt met je mee.

edwin (meppel)
21-04-2021

Ben al jaren klant en word steeds prettig geholpen, kan niet beter!

Tr.Blaauw-Meines (Meppel )
21-04-2021

Bij de dealer geweest voor een kleine beurt, vooraf goede prijsopgave gekregen. Tijdens het onderhoud zijn er nog een paar kleine slijtagepuntjes naar voren gekomen, hier ben ik gelijk door de receptie van op de hoogte gebracht met een duidelijke onderbouwing en prijsopgave.

Dhr. C. Koot (Meppel)
21-04-2021

Zeer klantvriendelijk. Denken actief mee in mogelijkheden. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Tellegen (Heerde)
14-04-2021

Een gastvrije ontvangst, prima verkoopafdeling, servicebalie deskundig en vlot, prima werkplaatservaringen. Groot voordeel dat er bij (grote) beurten meerdere keuzes zijn in uitgebreidheid en daardoor prijs van de beurt. In 7.5 jaar één keer tussen twee beurten langs geweest met een defect lampje, dit werd kosteloos vervangen.

Jaap Schouten (Meppel)
09-04-2021

Altijd welkom vriendelijk en behulpzaam personeel.

J. Koeling (Noordwolde)
07-04-2021

Een betrouwbaar bedrijf met een plezierige ontvangst.

C. P. de Zwaan
07-04-2021

De totale afhandeling van verkoop tot aflevering daar kan Van den Brug uit Friesland, VW dealer, niet tegen op. Ben door Van den Brug ook op het verkeerde spoor gezet met een Volkswagenverzekering wat Allianz bleek te zijn toen de papieren getekend waren, wat een drama.

Leo Vos (Havelte)
01-04-2021

Jarenlang goede ervaringen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Dhr W.J.Kleene (Ruinerwold)
26-03-2021

Uistekende service !

Geesje de Gooyer -van der Wedden (Nijeveen)
25-03-2021

Top garage en veel vertrouwen in het onderhoud van onze TOYOTA YARIS !! Klasse.

Hennie Frans-Reinders (Ruinerwold)
24-03-2021

Bij deze dealer word je bijzonder vriendelijk ontvangen. Afspraken worden correct nagekomen. Vragen worden deskundig beantwoord.

R. Stienstra (Gorredijk)
18-03-2021

Goede service.

A oelius (Nijeveen )
18-03-2021

Altijd goed op afspraak.

geert priest (meppel)
16-03-2021

Garage van der Linde Meppel ik voor mij een garage waar ik vol vertrouwen mijn auto naar toe breng en dat is ongeveer al 10 jaar en ze hebben mijn nog nooit teleurgesteld.

Tineke Hoogendijk (Zoetermeer )
12-03-2021

Plezierig en deskundig.

P.S Ensing (Oudemirdum)
12-03-2021

Fantastische mannen en vrouwen bij Toyota Meppel, bij binnenkomst bij de receptie meteen een goede indruk, niks meer aan doen. Super service en klantvriendelijkheid staat daar hoog in het vaandel, keep up the good work.

Richard (Meppel)
12-03-2021

Ze hebben altijd even tijd als er kleine dingenzijn ,accu of sleutel kan er altijd tussen door . Mij accu was leeg ,tijdelijk andere omdat ze dachten dat hij niet stuk was ??dus dat was netjes. Had hem daar gekocht , heb mijn auto daar in onderhoud .

Jeanet Huisman (Nijeveen )
03-03-2021

Erg netjes ontvangen. Oudere baliemedewerker/eigenaar? Wat kortaf.

M hofstede
25-02-2021

Als er wat aan de hand is dan staan de monteurs ook altijd voor mij klaar.

hkruizinga (dedemsvaart)
25-02-2021

Ben al vanaf 1977 klant bij hen.Top dealer.

John Spraakman (Havelte)
25-02-2021

Goede service en betrouwbaar.

Oostrom (Zwolle)
22-02-2021

Wordt altijd prettig ontvangen en ga er met plezier naar toe.

Klaske Ritman. (Meppel)
11-02-2021

Prettige garage.

joop noordhuis (havelte)
29-01-2021

Dit bedrijf doet voor mij exact wat ik verwacht van een goede garage. De sfeer is top, de mensen van zowel de kantoor- en verkoopafdelingen, maar ook de werkplaats stralen gewoon uit dat ze je graag van dienst willen en dat ze een goed product willen leveren. Het is mij in de tijd dat ik van hun diensten gebruik maak nooit overkomen, dat ik ontevreden was over de service. Dat hun wens is dat de klant tevreden of liever nog, blij is met zijn of haar Toyota, is niet een loze wens; dat hebben wij zelf ondervonden, toen mijn vrouw door een lichamelijk ongemak erg moeilijk de auto in en uit kon komen. Door mee te denken en ons alle types Toyota te laten uitproberen, hebben wij nu een Toyota die gemakkelijker toegankelijk is. Geweldig bedrijf!

gert haverkamp (assen)
29-01-2021

Je wordt vriendelijk en vlot geholpen. Indien nodig krijg je een auto mee. Mocht je wachten dan is er een wachtruimte waar je wat kunt lezen en er wordt koffie of thee aangeboden.

roelof bloemhof (zwolle)
29-01-2021

Familiebedrijf uit een dorp. Het is als familie. Hartelijk, oplossend en meelevend. Verder goede service en kennis van zaken.Eigenlijk had ik ze gemist, omdat ikzelf een uitstapje naar een ander merk had gezet. Maar dit voelt weer vertrouwd.

Ed Witsen (Nijeveen )
28-01-2021

Vakbekwaamheid, vriendelijk, goeie koffie e.d. Ik rij al jaren Toyota, absoluut tot nu toe geen enkele klacht!

Gerard Lutke (Nijeveen)
25-01-2021

Geen klachten, service conform verwachting.

H.Grimme (Meppel)
14-01-2021

Goede service.

Piet Smid (wolvega)
14-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.