9,3
975 beoordelingen

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

975 beoordelingen

Filter

Plezierig persoonlijk contact en een uitstekende service! Ik ben altijd erg tevreden over Toyota van der Linde in Meppel. Dit vanwege het plezierig persoonlijk contact en de uitstekende service!

B.K. Puister
06-08-2022

Vriendelijke mensen. Ben erg tevreden over deze dealer

Barendregt
05-08-2022

Zeer tevreden. Blijf zo doorgaan! Zeer blij met de aanschaf en de service rondom het gehele koopproces.

Toyota eigenaar
09-06-2022

Goede service Goed geholpen

M.A. Koh
01-03-2022

Klasse bedijf Vriendelijk,goede afspraken en prijs

P. Vos
29-01-2022

Zeer tevreden klant, waardeer dat wat afgesproken is , ook afspraak . Zie boven, dus zeer tevreden

Toyota eigenaar
20-01-2022

Vriendelijke bejegening en eerlijke voorlichting Vriendelijke bejegening, eerlijke voorlichting en grondige contrôle van alle punten bij een kleine of grote beurt. Bovendien wordt vloer van de auto ook nog schoongemaakt!

J.G. Van der Made
15-01-2022

Goede service en prettige medewerkers. Wederom tevreden over de afwikkeling van de controlebeurt van mijn RAV.

Jos
14-01-2022

Dit bedrijf is echt top,en eerlijk,Ze zijn erg menselijk Zeer tevreden,zeker een aanrader

B. M
06-01-2022

Altijd prima service Klant vriendelijkheid staat ben hen voorop

Toyota eigenaar
24-12-2021

Ik ben bijzonder tevreden over dit bedrijf

Toyota eigenaar
26-11-2021

Heel plezierige behandeling en goede service. Al vanaf 1978. We komen er zelfs voor uit Dronten naar Meppel.

Ben SeIjdell
09-07-2021

Nog nooit problemen gehad, altijd eerlijk behandeld en goede zaken gedaan.

Christell van Dijk (Meppel)
09-07-2021

Klantvriendelijk, vakbekwaam personeel. Ik kom er graag.

mevr L.Weening-Post (Zwolle )
30-06-2021

Vriendelijk, gezellig, lekkere koffie, zo is wachten geen enkel probleem.

J.G.Storm-Kloezen (meppel)
24-06-2021

Klantvriendelijkheid, duidelijke afspraken over kosten en de uitvoering van de service.

Paulien Hein (Meppel )
21-06-2021

Zeer prettige dealer. Heeft tijd voor zijn clientèle.

W. Bakker Smitt (Meppel)
21-06-2021

Omdat ik meer dan 40 jaar bij deze dealer ben.

Jan Harens (Nijeveen)
11-06-2021

Deskundige garage met een uitstekende service.

Hans Kaper (Ruinerwold)
11-06-2021

Prima. Persoonlijk en vakkundig.

Emmy gerritsen (Heerenveen)
07-06-2021

Geweldige service en klantgericht.

Albert Smeding (Havelte )
19-05-2021

Alles is altijd correct.

Jan Arend Geerts (Meppel)
19-05-2021

Vanwege kundigheid en vriendelijkheid. Altijd even een vriendelijk praatje.

Henk Bakker (Emmen )
19-05-2021

Fijne dealer met ruime aandacht voor de klant. Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers. Kortom een fijne garage.

G. Mast (Assen )
19-05-2021

Uiterst correcte benadering van de mensen en een zeer goede kennis van de auto's. Altijd de koffie klaar en ook altijd de tijd voor een praatje.

Johan Besselink (Meppel)
12-05-2021

Een fijne dealer en zeer toegankelijk!

Aart de Jonge (Meppel)
05-05-2021

Goede vakmensen, betrouwbaar en klantvriendelijk.

G van Dijk (Meppel)
04-05-2021

Klant- en kwaliteitgericht. Vriendelijke medewerkers en realistische prijzen. Dik tevreden.

Bas de Jonge (Gramsbergen )
28-04-2021

Goede service, fijne klantvriendelijke mensen aan het werk, auto wordt netjes nagekeken en gerepareerd indien noodzakelijk maar het fijnste vond ik echt dat de laatste keer ook de auto was gewassen. Een service die ik gewend was dus echt een aanrader om te blijven doen.

N. Jacobs
28-04-2021

Bij Van der Linde Meppel ben je aan het juiste adres voor onderhoud en/ of aanschaf van een Toyota; het is een bedrijf waar de klant zich welkom voelt en waar ook de koffie steeds klaar staat. De afspraken kloppen altijd en de service is fantastisch! Zoek niet verder: bij van der Linde moet je zijn!!

Dhr W. Padding (Alteveer)
28-04-2021