9,3
855 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

855 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Het is gewoon klasse.

jan arend geerts (meppel)
21-05-2020

Correcte en keurige behandeling.

J. Speulman
21-05-2020

Staan dicht bij de klant, denken mee in oplossingen en zijn zeer flexibel en toegankelijk.

Dhr. J. van Gijssel
07-05-2020

Ik ben al vanaf 2002 klant bij Van der Linde. Dat zegt denk ik wel genoeg. Je wordt altijd correct te woord gestaan door vriendelijke en deskundige medewerkers. Er wordt naar mijn mening altijd in het belang van de klant gehandeld. Vanaf 2011 moet ik 35 km (enkele reis) rijden naar dit bedrijf, maar dat is voor mij geen reden om een andere Toyota-dealer te kiezen. Mijn eerstvolgende auto zal ik zeer waarschijnlijk hier aanschaffen.

Henk Grendelman ( Coevorden)
04-05-2020

Wie een zeer goede en betrouwbare auto zoekt komt uit bij Toyota en dealer voor Meppel en omstreken, Autobedrijf van der Linde in Meppel. DE PERFECTE COMBINATIE!

Wolter Padding (Alteveer)
30-04-2020

Ze zijn heel prettig en zeer goed voor hun werk, ik kom er al meer als 40 jaar. Het is klasse, ik ben zeer tevreden!

Trijntje B
29-04-2020

Zoals gebruikelijk zeer tevreden over Van der Linde Meppel. Hier hoef je niet heen voor onzin verhalen en mooie verkoop praatjes. Gewoon eerlijk klantgericht en altijd vriendelijk en een super service.

H Meijer (Nijeveen )
29-04-2020

Zeer prettig bedrijf waar een klant nog een klant is en je voelt je er gelijk thuis.

Henk Smeenk (Meppel)
23-04-2020

Fijne garage waar ze altijd voor je klaar staan en betrouwbaar.

Marco Noordhuis (Meppel)
23-04-2020

ik ben zeer tevreden met dit bedrijf, goede service, fijne mensen altijd vriendelijk en leuke mooie auto,s. Voel me als thuiskomen. Liever kilometers rijden naar Van der linde Meppel dan naar een ander.

gerard lambers (hoogeveen)
17-04-2020

Correct behandeling.

g.priest (meppe)
17-04-2020

Klopt misschien niet helemaal.omdat ik geen vergelijkbare garage heb gehad,

Mevr T. Buist (Meppel)
17-04-2020

Wij hebben een 10 gegeven om dat ze altijd vriendelijk zijn en altijd voor je klaar staan als er iets is.

h r kruizinga (dedemsvaart)
30-03-2020

Zeer klantvriendelijk. Top garage!!

Gerrits Harm (Wanneperveen)
26-03-2020

Altijd zeer correct en meedenkend.

WJ Kleene (Ruinerwold)
26-03-2020

We hebben geen klachten, met de auto goed geholpen. Hoop nog jaren met de auto te kunnen rijden.

Jeanet Huisman
26-03-2020

Uitstekende ontvangst, goede service, en behandeld als vriend.

Dhr. Sam Elharty (Nijeveen )
26-03-2020

Vertrouwen in deze mooie dealer! Goede service en altijd duidelijke uitleg voor mij als leek.

Mv. Hennie Frans-Reinders (Ruinerwold)
26-03-2020

Betrouwbaar en plezierig.

P.S Ensing (Oudemirdum)
26-03-2020

Vriendelijk, informatie prima, erg gezellig en koffie staat altijd klaar.

Tineke Storm (Meppel)
25-03-2020

Top garage, gewoon een 10!

Veenstra (Meppel)
19-03-2020

Goed.

A oelius (Nijeveen )
19-03-2020

Als trouwe klant van deze dealer en blije rijder van mijn Verso, vind ik het een verademing om daar naar binnen te lopen. Ik ben nu zoekende naar een nieuwe auto en bezoek daarom vele andere dealers. Er gaat niets boven Van der Linde! Alleen heel jammer dat Toyota geen stekker-hybride heeft die 1300 kg mag trekken en betaalbaar is .... . Dat wordt afscheid nemen binnenkort.

B. Gaykema (De Wijk)
19-03-2020

Gewoon een prima garage. Alle medewerkers hebben aandacht voor de cliënt. Kwaliteit geleverd werk is goed. Ik kan niets nadelige bedenken over dit bedrijf.

prins (Giethoorn )
13-03-2020

Plezierige en klant vriendelijke benadering.

P.S Ensing (Oudemirdum)
13-03-2020

Zeer goede begeleiding bij het het hele programma.

J.C.van der Molen-Koppenol (Nijeveen.)
12-03-2020

De auto werd gehaald en gebracht en in perfecte staat afgeleverd.

H.Rutgers (Hoogeveen)
05-03-2020

De medewerkers in het bedrijf zijn zeer deskundig en behulpzaam. Ze zijn correct en werken snel. Hier werd de te behandelen auto van mijn huis opgehaald en aan het eind van de werkdag kant en klaar teruggebracht. Geweldige service. En de Auris Hybride rijdt voelbaar lekkerder. Dit bedrijf is een topgarage.

Dirk Wolters (Nijeveen)
26-02-2020

Prima werk altijd weer

Zegeling
19-02-2020

Heel goede service en prettig en betrouwbaar personeel

Mevr. K.Ritman (Meppel)
12-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.