9,3
964 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

964 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Heel plezierige behandeling en goede service. Al vanaf 1978. We komen er zelfs voor uit Dronten naar Meppel.

Ben SeIjdell
09-07-2021

Nog nooit problemen gehad, altijd eerlijk behandeld en goede zaken gedaan.

Christell van Dijk (Meppel)
09-07-2021

Klantvriendelijk, vakbekwaam personeel. Ik kom er graag.

mevr L.Weening-Post (Zwolle )
30-06-2021

Vriendelijk, gezellig, lekkere koffie, zo is wachten geen enkel probleem.

J.G.Storm-Kloezen (meppel)
24-06-2021

Klantvriendelijkheid, duidelijke afspraken over kosten en de uitvoering van de service.

Paulien Hein (Meppel )
21-06-2021

Zeer prettige dealer. Heeft tijd voor zijn clientèle.

W. Bakker Smitt (Meppel)
21-06-2021

Omdat ik meer dan 40 jaar bij deze dealer ben.

Jan Harens (Nijeveen)
11-06-2021

Deskundige garage met een uitstekende service.

Hans Kaper (Ruinerwold)
11-06-2021

Prima. Persoonlijk en vakkundig.

Emmy gerritsen (Heerenveen)
07-06-2021

Geweldige service en klantgericht.

Albert Smeding (Havelte )
19-05-2021

Alles is altijd correct.

Jan Arend Geerts (Meppel)
19-05-2021

Vanwege kundigheid en vriendelijkheid. Altijd even een vriendelijk praatje.

Henk Bakker (Emmen )
19-05-2021

Fijne dealer met ruime aandacht voor de klant. Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers. Kortom een fijne garage.

G. Mast (Assen )
19-05-2021

Uiterst correcte benadering van de mensen en een zeer goede kennis van de auto's. Altijd de koffie klaar en ook altijd de tijd voor een praatje.

Johan Besselink (Meppel)
12-05-2021

Een fijne dealer en zeer toegankelijk!

Aart de Jonge (Meppel)
05-05-2021

Goede vakmensen, betrouwbaar en klantvriendelijk.

G van Dijk (Meppel)
04-05-2021

Klant- en kwaliteitgericht. Vriendelijke medewerkers en realistische prijzen. Dik tevreden.

Bas de Jonge (Gramsbergen )
28-04-2021

Goede service, fijne klantvriendelijke mensen aan het werk, auto wordt netjes nagekeken en gerepareerd indien noodzakelijk maar het fijnste vond ik echt dat de laatste keer ook de auto was gewassen. Een service die ik gewend was dus echt een aanrader om te blijven doen.

N. Jacobs
28-04-2021

Bij Van der Linde Meppel ben je aan het juiste adres voor onderhoud en/ of aanschaf van een Toyota; het is een bedrijf waar de klant zich welkom voelt en waar ook de koffie steeds klaar staat. De afspraken kloppen altijd en de service is fantastisch! Zoek niet verder: bij van der Linde moet je zijn!!

Dhr W. Padding (Alteveer)
28-04-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Dirk Klaver (Belt-Schutsloot)
28-04-2021

Zeer tevreden over deze dealer. Werkt oplossingsgericht en denkt met je mee.

edwin (meppel)
21-04-2021

Ben al jaren klant en word steeds prettig geholpen, kan niet beter!

Tr.Blaauw-Meines (Meppel )
21-04-2021

Bij de dealer geweest voor een kleine beurt, vooraf goede prijsopgave gekregen. Tijdens het onderhoud zijn er nog een paar kleine slijtagepuntjes naar voren gekomen, hier ben ik gelijk door de receptie van op de hoogte gebracht met een duidelijke onderbouwing en prijsopgave.

Dhr. C. Koot (Meppel)
21-04-2021

Zeer klantvriendelijk. Denken actief mee in mogelijkheden. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Tellegen (Heerde)
14-04-2021

Een gastvrije ontvangst, prima verkoopafdeling, servicebalie deskundig en vlot, prima werkplaatservaringen. Groot voordeel dat er bij (grote) beurten meerdere keuzes zijn in uitgebreidheid en daardoor prijs van de beurt. In 7.5 jaar één keer tussen twee beurten langs geweest met een defect lampje, dit werd kosteloos vervangen.

Jaap Schouten (Meppel)
09-04-2021

Altijd welkom vriendelijk en behulpzaam personeel.

J. Koeling (Noordwolde)
07-04-2021

Een betrouwbaar bedrijf met een plezierige ontvangst.

C. P. de Zwaan
07-04-2021

De totale afhandeling van verkoop tot aflevering daar kan Van den Brug uit Friesland, VW dealer, niet tegen op. Ben door Van den Brug ook op het verkeerde spoor gezet met een Volkswagenverzekering wat Allianz bleek te zijn toen de papieren getekend waren, wat een drama.

Leo Vos (Havelte)
01-04-2021

Jarenlang goede ervaringen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Dhr W.J.Kleene (Ruinerwold)
26-03-2021

Uistekende service !

Geesje de Gooyer -van der Wedden (Nijeveen)
25-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.