9,3
972 beoordelingen

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

972 beoordelingen

Filter

Vriendelijke ontvangst, goede service gewoon een goed bedrijf.

eissen albert (staphorst)
04-01-2021

Altijd vriendelijk en correct ontvangen, vragen worden goed beantwoord.

A ter Wal (Dwingeloo)
04-01-2021

Ik vind de mensen daar in de showroom, maar ook de werkplaats zeer kundig, behulpzaam en, wat ik ook belangrijk vind, vriendelijk. Het is er altijd netjes, de koffie is lekker. En voor kleine storingen kun je altijd langs komen en helpen ze.

Dirk Niehaus (Meppel)
04-01-2021

Altijd prima service en klantvriendelijkheid, je voelt je er thuis. Ben dan ook al meer dan 40 jaar Toyota klant bij van der Linde!

Bart Zwartsenburg (Meppel)
04-01-2021

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen, en de gemaakte afspraken worden perfect uitgevoerd. en de koffie staat altijd klaar, zijn echt klantgericht, zeer belangrijk.

A v d Weide (De Wijk)
04-01-2021

Correcte en een goede behandeling cq. afhandeling.

cees slag (meppel)
04-01-2021

Deskundigheid, service en klantvriendelijkheid.

Mart van Krugten (Havelte)
04-01-2021

Goede service en Klantvriendelijk.

Jan Hulshof (Meppel)
28-12-2020

klant vriendelijk, belangstellend, gevoel dat je familie bent.

Harm Luten (Ruinerwold)
28-12-2020

De koffie staat altijd klaar, goede ontvangst, prettig om er heen te gaan, prima garage.

Jantinus Vlot (Nijeveen)
28-12-2020

Prima garage met een prettige receptie en een uitstekende werkplaats. En uiteraard uitstekende Toyota’s

H. Koster (Meppel)
10-12-2020

Zeer tevreden.

@ (Nijeveen)
10-12-2020

Zijn professioneel en vriendelijk tegelijk.

Dirk Wolters (Nijeveen)
07-12-2020

Eerlijk en duidelijk onderhoud, met voldoende ruimte voor discussie. Een goed onderlegd en vriendelijk balieteam, waar je goede afspraken mee kunt maken, ook als deze onverwacht gewijzigd moeten worden. Servicegerichte dealer, waar wij blij mee zijn.

Ben van Velzen (Diever)
03-12-2020

Het is een goede garage. De uitleg bij de aankoop van een nieuwe auto zou beter kunnen. Dit betreft vooral het ontbreken van een reserveband en het niet aanwezig zijn van een krik. Later is dit op een prima manier opgelost.

Henk Vlagsma (Hollandscheveld)
03-12-2020

Bij van de Linde is mijn gevoel dat je er prima geholpen wordt, men oog voor je heeft en interesse in je toont zowel prive als zakelijk.

j.dolstra (meppel)
26-11-2020

vooraf een duidelijk beeld wat de kosten zijn en prima te woord gestaan met een duidelijke uitleg.

Jeannet (Meppel)
19-11-2020

prima garage met goede vakmensen. Ze hebben oog voor de auto en ook voor de klant.

Johan Besselink (Meppel)
19-11-2020

Vriendelijke correcte ontvangst. Nu vierde auto aangeschaft bij Van der Linde.

C.G.Hamelink (Oosterwolde Fr.)
19-11-2020

Ik kom al jarenlang bij dit bedrijf. Men is klantvriendelijk, deskundig en straalt vertrouwen uit.

Klaas Prins (Giethoorn )
12-11-2020

Zijn heel klantvriendelijk, goed contact met de klant.

h sietzema (meppel)
12-11-2020

Prima ontvangst en prima service.

Jan Vink (Steenwijk )
12-11-2020

Netjes. Vriendelijk. Gastvrij. Je voelt je op je gemak.

H. Lubbers (Hoogeveen )
12-11-2020

Goeie service, kwaliteit is goed en vriendelijk personeel.

Robert (Koekange)
12-11-2020

Na enige tijd weg geweest te zijn voelt het weer als "thuis komen". Oprechte belangstelling en enthousiasme, deskundigheid, een fantastisch nette en mooie showroom, behulpzaamheid, alles top!

Peter Roest (IJhorst)
04-11-2020

Vriendelijk en deskundig. Goed geadviseerd bij aanschaf of lease van auto.

Willem B (Nijeveen )
03-11-2020

Gastvrijheid, deskundige medewerkers. Garage heeft een fijne uitstraling. Kortom een geweldige garage.

G. Mast (Assen)
22-10-2020

Al bijna 35 jaar klant bij Van der Linde en dat is altijd zeer goed bevallen. Men komt afspraken keurig na, communiceert uitstekend en verleent zeer goede service.

Dick
22-10-2020

Vriendelijk en betrouwbaar.

Joop Groen (Meppel)
22-10-2020

Uitstraling bedrijf, komen afspraken na, klantvriendelijk. Gewoon een bedrijf wat heel gewoon is en heel goed en uitstekend is in alles wat ze beloven en doen!

F Harsevoort (Vollenhove)
15-10-2020