9,3
1.005 beoordelingen
financieren-hero_tcm-22-888317.jpg

Kies de financiële oplossing die bij u past

Bedrijfswagen financieren of leasen

Heeft u al een nieuwe Toyota bedrijfswagen op het oog maar weet u nog niet hoe deze wilt aanschaffen? Toyota Financial Services helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en zet de financiële mogelijkheden voor u op een rij.

Beschikt uw bedrijf over voldoende eigen middelen dan is kopen uiteraard een prima optie. Financieren of leasen biedt u echter de mogelijk om geld vrij te houden voor bijvoorbeeld andere investeringen in uw bedrijf. Dus ook als u over de eigen middelen tot uw beschikking heeft, kan het verstandig zijn deze middelen vrij te houden. Vanzelfsprekend is een combinatie ook mogelijk. Zo kan eigen geld gecombineerd worden met een zakelijke financiering.

Voordelen financieren of leasen:
  • Houd eigen middelen vrij voor andere bedrijfsinvesteringen

  • Financiële kosten budgetteren door vast maandbedrag

  • Profiteer van lage rente of scherp leasetarief

financiering-intro-a_tcm-22-902224.jpg
Plan een proefrit Vraag offerte aan Vraag adviesgesprek aan

Toyota financial lease: zakelijk financieren

Met Toyota Financial Lease kiest u voor een financieringsvorm met zekerheid. Door de vaste looptijd en rente betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u uw financieringskosten eenvoudig budgetteren. Bovendien zijn de rente- en afschrijvingskosten fiscaal aftrekbaar. Zaken zoals onderhoud, reparatie, wegenbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer. Als uw bedrijfswagen aan het einde van uw financiering volledig is afbetaald, bent u 100% eigenaar. Zo kunt u zelf beslissen of u na afbetaling uw bedrijfsauto inruilt voor een nieuwe óf doorrijdt.

Lager maandbedrag door slottermijn

Over de aflossingsvrije slottermijn betaalt uw gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Daardoor zijn de maandlasten een stuk lager dan bij een andere financiering. Het slottermijn lost u aan het einde van uw financiering af en dan is de Toyota Bedrijfswagen volledig uw eigendom.

28% Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Bij koop én Financial Lease kunnen ondernemers gebruik maken van 28% ‘kleinschaligheidsinvesteringsaftrek’. Een hele mond vol, maar het levert u mogelijk duizenden euro’s voordeel op wanneer u een nieuwe Toyota bedrijfswagen aanschaft. Bekijk hiernaast het filmpje voor meer uitleg.

Toyota operational lease: zakelijk leasen

Uw bedrijfsauto leasen is natuurlijk ook altijd een optie. Met Full Operationele Lease bent u compleet ontzorgd. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe Toyota bedrijfswagen, inclusief onderhoud, reparatie, bandenservice en verzekering met cascodekking. Omdat Toyota Financial Services onze bedrijfswagens door en door kent, kunnen zij vlijmscherpe leasetarieven bieden.

Het enige dat u hoeft te doen, is tanken en zelfs voor een brandstofpas kunt u bij Toyota Financial Service terecht. Aan het einde van uw leasecontract levert u de bedrijfswagen weer in en bent u vrij om een nieuwe bedrijfswagen te kiezen.

Model Leasebedrag
Proace City vanaf € 365,- per maand*
Proace City Electric vanaf € 439,- per maand*
Proace Worker vanaf € 419,- per maand*
Proace Worker Electric vanaf € 535,- per maand*
Hilux: vanaf € 445,- per maand*
Land Cruiser: vanaf € 639,- per maand*

* Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden en 10.000 km/jaar, excl. BTW en brandstof · Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht · (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden · Informatie, offertes en aanvragen via zakelijk@toyotafs.nl of 0347 – 367 952

Plan een proefrit Vraag offerte aan Vraag adviesgesprek