9,3
899 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

899 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Eerlijk en duidelijk onderhoud, met voldoende ruimte voor discussie. Een goed onderlegd en vriendelijk balieteam, waar je goede afspraken mee kunt maken, ook als deze onverwacht gewijzigd moeten worden. Servicegerichte dealer, waar wij blij mee zijn.

Ben van Velzen (Diever)
03-12-2020

Het is een goede garage. De uitleg bij de aankoop van een nieuwe auto zou beter kunnen. Dit betreft vooral het ontbreken van een reserveband en het niet aanwezig zijn van een krik. Later is dit op een prima manier opgelost.

Henk Vlagsma (Hollandscheveld)
03-12-2020

Bij van de Linde is mijn gevoel dat je er prima geholpen wordt, men oog voor je heeft en interesse in je toont zowel prive als zakelijk.

j.dolstra (meppel)
26-11-2020

vooraf een duidelijk beeld wat de kosten zijn en prima te woord gestaan met een duidelijke uitleg.

Jeannet (Meppel)
19-11-2020

prima garage met goede vakmensen. Ze hebben oog voor de auto en ook voor de klant.

Johan Besselink (Meppel)
19-11-2020

Vriendelijke correcte ontvangst. Nu vierde auto aangeschaft bij Van der Linde.

C.G.Hamelink (Oosterwolde Fr.)
19-11-2020

Ik kom al jarenlang bij dit bedrijf. Men is klantvriendelijk, deskundig en straalt vertrouwen uit.

Klaas Prins (Giethoorn )
12-11-2020

Zijn heel klantvriendelijk, goed contact met de klant.

h sietzema (meppel)
12-11-2020

Prima ontvangst en prima service.

Jan Vink (Steenwijk )
12-11-2020

Netjes. Vriendelijk. Gastvrij. Je voelt je op je gemak.

H. Lubbers (Hoogeveen )
12-11-2020

Goeie service, kwaliteit is goed en vriendelijk personeel.

Robert (Koekange)
12-11-2020

Na enige tijd weg geweest te zijn voelt het weer als "thuis komen". Oprechte belangstelling en enthousiasme, deskundigheid, een fantastisch nette en mooie showroom, behulpzaamheid, alles top!

Peter Roest (IJhorst)
04-11-2020

Vriendelijk en deskundig. Goed geadviseerd bij aanschaf of lease van auto.

Willem B (Nijeveen )
03-11-2020

Gastvrijheid, deskundige medewerkers. Garage heeft een fijne uitstraling. Kortom een geweldige garage.

G. Mast (Assen)
22-10-2020

Al bijna 35 jaar klant bij Van der Linde en dat is altijd zeer goed bevallen. Men komt afspraken keurig na, communiceert uitstekend en verleent zeer goede service.

Dick
22-10-2020

Vriendelijk en betrouwbaar.

Joop Groen (Meppel)
22-10-2020

Uitstraling bedrijf, komen afspraken na, klantvriendelijk. Gewoon een bedrijf wat heel gewoon is en heel goed en uitstekend is in alles wat ze beloven en doen!

F Harsevoort (Vollenhove)
15-10-2020

Prima garage en dealer. Vriendelijke benadering. Denken mee met de klant en komen hun afspraken na.

A.Bakker (Meppel)
28-09-2020

Prettig personeel, ben al 45 jaar klant, altijd goed te overleggen.

M Benak (Nijeveen)
25-09-2020

Voor mij is het een betrouwbare dealer waar het prettig is om te komen.

S.Salentijn (Zwolle)
21-09-2020

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Linda (Meppel)
21-09-2020

Ik ben uitermate tevreden over de service en de verrichte werkzaamheden.

Ton Veenendaal (Zaandam)
27-08-2020

Komt de afspraken na. Gewoon een hele goeie garage.

Lute Nederhoed (Meppel)
27-08-2020

Prima garage, alles netjes afgewerkt.

H.Koster (Meppel)
12-08-2020

Betrouwbare garage, met gemotiveerd en kundige medewerkers. Zeer positief ervaren door de jaren heen, dat personeel de klant bij naam kent en bij vragen de tijd neemt om te antwoorden. Voor de verhuizing van Nijeveen naar Meppel werd er gezegd, kort en duidelijk: ”Het wordt een moderne garage in Meppel, maar met dezelfde boerenmentaliteit”. En dat is gebleken. Ook bij kleine klusjes tussendoor wordt er tijd vrijgemaakt om te helpen. Zeer gewaardeerd.

Frans Wit (Havelterberg)
12-08-2020

Ik vind ook bij private lease persoonlijk contact belangrijk. En dat was hier zeker een groot pluspunt!

Joke (Meppel)
12-08-2020

Topgarage, prima service en klantvriendelijk.

Lr de Harder (Meppel )
05-08-2020

Vakkundig, klantgericht en to-the-point.

Bert Bult (Meppel)
04-08-2020

Vriendelijke medewerkers, maar belachelijk duur. Ik overweeg naar een ander bedrijf te gaan voor het onderhoud.

e.f. kamphuis (blokzijl)
03-08-2020

Wij gaan graag met al onze wensen naar Van der Linde Meppel.

Mevr. B. Olijve (Smilde)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.