9,3
986 beoordelingen

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

986 beoordelingen

Filter

J. H
24-11-2022

Fijne dealer Personeel staat altijd voor je klaar en nemen altijd de tijd voor de klant. Prima sfeer.

J. V zalen
10-11-2022

Toyota eigenaar
10-11-2022

Dat is zo Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid

F. Martens
04-11-2022

Garage van der Linde doet het heel goed. Ben erg tevreden,klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel.

Toyota eigenaar
03-11-2022

Goede service.prettig personeel Ben al jaren klant.dat zegt denk ik al genoeg.

W.E. Dijk
27-09-2022

Goed en betrouwbaar Prima en betrouwbare dealer. Naar de klant wordt geluisterd en adequaat gehandeld

Toyota eigenaar
08-09-2022

ze beloven niets maar doen het ben erg tevreden al meer dan 40 jaar.

J. S
26-08-2022

Prima service Zeer tevreden. Heel vriendelijk en correct. Daar heb je echt het gevoel dat klant koning is en geen nummer.

G. Apeldoorn
25-08-2022

Prima service Heldere en duidelijke uitleg door vriendelijke medewerkers

Toyota eigenaar
20-08-2022

Welkom in de voor ons nieuwe garage. We voelden ons erg welkom in deze garage waar je je als klant prettig voelt door de persoonlijke aandacht in een familiebedrijf. Dat voelde als een warm bad.

Toyota eigenaar
11-08-2022

Plezierig persoonlijk contact en een uitstekende service! Ik ben altijd erg tevreden over Toyota van der Linde in Meppel. Dit vanwege het plezierig persoonlijk contact en de uitstekende service!

B.K. Puister
06-08-2022

Vriendelijke mensen. Ben erg tevreden over deze dealer

Barendregt
05-08-2022

Zeer tevreden. Blijf zo doorgaan! Zeer blij met de aanschaf en de service rondom het gehele koopproces.

Toyota eigenaar
09-06-2022

Goede service Goed geholpen

M.A. Koh
01-03-2022

Klasse bedijf Vriendelijk,goede afspraken en prijs

P. Vos
29-01-2022

Zeer tevreden klant, waardeer dat wat afgesproken is , ook afspraak . Zie boven, dus zeer tevreden

Toyota eigenaar
20-01-2022

Vriendelijke bejegening en eerlijke voorlichting Vriendelijke bejegening, eerlijke voorlichting en grondige contrôle van alle punten bij een kleine of grote beurt. Bovendien wordt vloer van de auto ook nog schoongemaakt!

J.G. Van der Made
15-01-2022

Goede service en prettige medewerkers. Wederom tevreden over de afwikkeling van de controlebeurt van mijn RAV.

Jos
14-01-2022

Dit bedrijf is echt top,en eerlijk,Ze zijn erg menselijk Zeer tevreden,zeker een aanrader

B. M
06-01-2022

Altijd prima service Klant vriendelijkheid staat ben hen voorop

Toyota eigenaar
24-12-2021

Ik ben bijzonder tevreden over dit bedrijf

Toyota eigenaar
26-11-2021

Heel plezierige behandeling en goede service. Al vanaf 1978. We komen er zelfs voor uit Dronten naar Meppel.

Ben SeIjdell
09-07-2021

Nog nooit problemen gehad, altijd eerlijk behandeld en goede zaken gedaan.

Christell van Dijk (Meppel)
09-07-2021

Klantvriendelijk, vakbekwaam personeel. Ik kom er graag.

mevr L.Weening-Post (Zwolle )
30-06-2021

Vriendelijk, gezellig, lekkere koffie, zo is wachten geen enkel probleem.

J.G.Storm-Kloezen (meppel)
24-06-2021

Klantvriendelijkheid, duidelijke afspraken over kosten en de uitvoering van de service.

Paulien Hein (Meppel )
21-06-2021

Zeer prettige dealer. Heeft tijd voor zijn clientèle.

W. Bakker Smitt (Meppel)
21-06-2021

Omdat ik meer dan 40 jaar bij deze dealer ben.

Jan Harens (Nijeveen)
11-06-2021

Deskundige garage met een uitstekende service.

Hans Kaper (Ruinerwold)
11-06-2021