9,3
1.020 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Meppel

9,3

1.020 beoordelingen

Filter

Voldoet 100% an de verwachtingen. Efficiënt, vriendelijk, scherp geprijsd, kortom aanrader!

Rob van Bogget
18-01-2024

Geweldig bedrijf. Zeer tevreden over Van der Linde Meppel, zij weten dat vriendelijkheid niets kost, wordt zeer gewaardeerd.

Leo Vos
02-12-2023

Goed geholpen Ben erg tevreden over het uitgevoerde onderhoud. En vriendelijk personeel.

P. M
09-11-2023

Zeer klantgericht bedrijf! Ik ben tevreden over de servicer en klantgerichtheid van deze dealer.

Betty Kramer-Bieleveld
24-10-2023

goede service ik ben erg tevreden met de goede service en de vriendelijkheid van de medewerkers

M. M
17-10-2023

Uitstekende service, klantvriendelijk. Goed, vertrouwd en betrouwbaar adres.

Roy Harmsen
03-10-2023

Top bedrijf! Ik ben al bijna 15 jaar klant bij van der Linde Meppel. Alle auto's die ik in die tussentijd heb gereden heb ik hier laten onderhouden. In 15 jaar tijd hebben ze 1x een menselijk foutje gemaakt tijdens het onderhoud en is 1x de vooraf geschatte reparatiekosten iets duurder geworden door onvoorziene zaken omdat het om een Ford ging. Ze hebben verder altijd moeiteloos mijn auto's onderhouden van diverse merken waaronder Ford, Opel en uiteraard Toyota. Alle mensen die op mijn aanraden naar hun toe zijn gegaan zijn nog steeds tevreden vaste klanten, net zoals ik. Doe uzelf een plezier en ga in zee met een top bedrijf zoals Toyota van der Linde Meppel.

Dwayne van der Plas
07-09-2023

Zeer fijne garage! Vriendelijke mensen, ze zijn eerlijk en zeer behulpzaam, we zijn niet voor niks al generaties lang bij deze garage!

J.J. V
24-08-2023

De Beste Toyotadealer van Meppel en omgeving!!!! Worden hier al jaren ontzettend goed geholpen. Bij ziekte van mijn man of eerdere problemen werd zelfs de auto thuis of gemaakt of opgehaald!1 Top Bedrijf en Top medewerkers!!!

Toyota eigenaar
10-08-2023

Vriendelijke ontvangst. Tevreden met de service aardig personeel

G. Mulder
20-07-2023

Uitermate behulpzaam en klantvriendelijk, iedere keer weer. Mijn Toyota is 23 jaar oud. Ervaar de wijze waarop ik word geholpen alsof ik een heel goede ( geregeld nieuwe auto kopende) klant ben.

Monique H.
02-07-2023

Topservice Netjes als altijd, wel prijzig.

Hans
22-06-2023

G.R.
03-06-2023

Fijn bedrijf Fijn bedrijf vakkundige service en je wordt goed geholpen en vriendelijk ontvangen

Toyota eigenaar
26-05-2023

Zoals het hoort. Prima informatie en service. Klantgericht en pro actief. Goede werkplaats.

E.K.I. G
26-05-2023

Goede service Bij van de Linde ben je op het juiste adres, prima ontvangst, service en altijd bereid om je, waar nodig, te helpen.

J.G. D
23-04-2023

goede service met een fijn team mensen vd Linde geeft goede service in een fijn team medewerkers

Bert
18-04-2023

Heel prettige dealer. Duidelijke uitleg. Geeft vertouwn

W. V.D. Meulen
13-04-2023

Veel aandacht voor klant. Bij overlijden van partner werd haar auto op een zeer plezierige manier terug gekocht .

P.S. E
06-04-2023

Top en lekkere koffie Altijd Vriendelijke

M. van Eijck. Kone liften
04-04-2023

Erg fijne dealer voor aankoop en onderhoud Zoals altijd weer goed onderhoud, met duidelijke informatie en geen verrassingen :)

R. W
16-03-2023

Een vertrouwd adres voor onderhoud van uw auto. Van Der Linde. de Toyota dealer in Meppel een fijn en erkend bedrijf waar je auto een prima onderhoud krijgt en waarbij je niet een nummer bent maar een klant die van harte welkom is. Top personeel!

Kuikjae@gmail.com
09-03-2023

Fijne garage en medewerkers We zijn uitstekend geholpen, goede uitleg over de werkzaamheden. En goede koffie

B. Uiterwijk Winkel
16-02-2023

Betrouwbaar!! Open, eerlijk. Duidelijk vooraf. Komt afspraken na.

M.H.E. H
15-02-2023

Prima dealer Persoonlijke benadering en laagdrempelig bedrijf

J.H.V.
09-02-2023

Goede service, en zeer vriendelijk personeel.

Toyota eigenaar
20-01-2023

Top Dealer Erg vriendelijk, behulpzaam,goede service en altijd tijd voor een praatje.

P.K.J. H
19-01-2023

Service is 100%.

D. Wolters
13-01-2023

Goede service Tevreden, leuk gesprek gehad met de eigenaar

Toyota eigenaar
30-12-2022

Kleine jaarlijkse beurt Toyota vind ik stinkende duur.

R. M
29-12-2022