9,3
964 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

964 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Top garage en veel vertrouwen in het onderhoud van onze TOYOTA YARIS !! Klasse.

Hennie Frans-Reinders (Ruinerwold)
24-03-2021

Bij deze dealer word je bijzonder vriendelijk ontvangen. Afspraken worden correct nagekomen. Vragen worden deskundig beantwoord.

R. Stienstra (Gorredijk)
18-03-2021

Goede service.

A oelius (Nijeveen )
18-03-2021

Altijd goed op afspraak.

geert priest (meppel)
16-03-2021

Garage van der Linde Meppel ik voor mij een garage waar ik vol vertrouwen mijn auto naar toe breng en dat is ongeveer al 10 jaar en ze hebben mijn nog nooit teleurgesteld.

Tineke Hoogendijk (Zoetermeer )
12-03-2021

Plezierig en deskundig.

P.S Ensing (Oudemirdum)
12-03-2021

Fantastische mannen en vrouwen bij Toyota Meppel, bij binnenkomst bij de receptie meteen een goede indruk, niks meer aan doen. Super service en klantvriendelijkheid staat daar hoog in het vaandel, keep up the good work.

Richard (Meppel)
12-03-2021

Ze hebben altijd even tijd als er kleine dingenzijn ,accu of sleutel kan er altijd tussen door . Mij accu was leeg ,tijdelijk andere omdat ze dachten dat hij niet stuk was ??dus dat was netjes. Had hem daar gekocht , heb mijn auto daar in onderhoud .

Jeanet Huisman (Nijeveen )
03-03-2021

Erg netjes ontvangen. Oudere baliemedewerker/eigenaar? Wat kortaf.

M hofstede
25-02-2021

Als er wat aan de hand is dan staan de monteurs ook altijd voor mij klaar.

hkruizinga (dedemsvaart)
25-02-2021

Ben al vanaf 1977 klant bij hen.Top dealer.

John Spraakman (Havelte)
25-02-2021

Goede service en betrouwbaar.

Oostrom (Zwolle)
22-02-2021

Wordt altijd prettig ontvangen en ga er met plezier naar toe.

Klaske Ritman. (Meppel)
11-02-2021

Prettige garage.

joop noordhuis (havelte)
29-01-2021

Dit bedrijf doet voor mij exact wat ik verwacht van een goede garage. De sfeer is top, de mensen van zowel de kantoor- en verkoopafdelingen, maar ook de werkplaats stralen gewoon uit dat ze je graag van dienst willen en dat ze een goed product willen leveren. Het is mij in de tijd dat ik van hun diensten gebruik maak nooit overkomen, dat ik ontevreden was over de service. Dat hun wens is dat de klant tevreden of liever nog, blij is met zijn of haar Toyota, is niet een loze wens; dat hebben wij zelf ondervonden, toen mijn vrouw door een lichamelijk ongemak erg moeilijk de auto in en uit kon komen. Door mee te denken en ons alle types Toyota te laten uitproberen, hebben wij nu een Toyota die gemakkelijker toegankelijk is. Geweldig bedrijf!

gert haverkamp (assen)
29-01-2021

Je wordt vriendelijk en vlot geholpen. Indien nodig krijg je een auto mee. Mocht je wachten dan is er een wachtruimte waar je wat kunt lezen en er wordt koffie of thee aangeboden.

roelof bloemhof (zwolle)
29-01-2021

Familiebedrijf uit een dorp. Het is als familie. Hartelijk, oplossend en meelevend. Verder goede service en kennis van zaken.Eigenlijk had ik ze gemist, omdat ikzelf een uitstapje naar een ander merk had gezet. Maar dit voelt weer vertrouwd.

Ed Witsen (Nijeveen )
28-01-2021

Vakbekwaamheid, vriendelijk, goeie koffie e.d. Ik rij al jaren Toyota, absoluut tot nu toe geen enkele klacht!

Gerard Lutke (Nijeveen)
25-01-2021

Geen klachten, service conform verwachting.

H.Grimme (Meppel)
14-01-2021

Goede service.

Piet Smid (wolvega)
14-01-2021

Betrouwbaar, prettige bediening. Er wordt kwaliteit geleverd.

Henk de Haan (Meppel)
11-01-2021

Doeltreffend, in een keer goed. Vriendelijk in omgang.

Pieters (Meppel)
04-01-2021

Vriendelijke ontvangst, goede service gewoon een goed bedrijf.

eissen albert (staphorst)
04-01-2021

Altijd vriendelijk en correct ontvangen, vragen worden goed beantwoord.

A ter Wal (Dwingeloo)
04-01-2021

Ik vind de mensen daar in de showroom, maar ook de werkplaats zeer kundig, behulpzaam en, wat ik ook belangrijk vind, vriendelijk. Het is er altijd netjes, de koffie is lekker. En voor kleine storingen kun je altijd langs komen en helpen ze.

Dirk Niehaus (Meppel)
04-01-2021

Altijd prima service en klantvriendelijkheid, je voelt je er thuis. Ben dan ook al meer dan 40 jaar Toyota klant bij van der Linde!

Bart Zwartsenburg (Meppel)
04-01-2021

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen, en de gemaakte afspraken worden perfect uitgevoerd. en de koffie staat altijd klaar, zijn echt klantgericht, zeer belangrijk.

A v d Weide (De Wijk)
04-01-2021

Correcte en een goede behandeling cq. afhandeling.

cees slag (meppel)
04-01-2021

Deskundigheid, service en klantvriendelijkheid.

Mart van Krugten (Havelte)
04-01-2021

Goede service en Klantvriendelijk.

Jan Hulshof (Meppel)
28-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.