Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

843 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijkheid en correct behandeld. Kan niet beter.

JAN LINTHORST (GIETHOORN)
02-01-2020

Een aan te bevelen dealer en spontaan/vriendelijke personeel.

Jan Hulshof (Meppel)
30-12-2019

Zeer tevreden over de gang van zaken.

joop noordhuis (havelte)
30-12-2019

Fijne en correcte garage. Zeer klantvriendelijk

F Harsevoort (Vollenhove)
30-12-2019

Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam, goede afspraken. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen.

Hillie Dekker (Meppel)
30-12-2019

Al meer dan 45 jaar een tevreden klant

F Westenbrink (Nijeveen )
18-12-2019

Erg klantvriendelijk. Heel duidelijk over het hele proces bij een lease auto. Ik werd goed op de hoogte gehouden en werd erg prettig behandeld.

Mevr. M. Bult (Meppel)
18-12-2019

Zeer maar dan ook zeer tevreden over deze garage. Service is top en goede en klantgerichte benadering.

Marjan (Beilen)
11-12-2019

Prima garage

H. Koster
11-12-2019

Keurig ontvangen krijgt een bakje koffie of thee je wacht in een vriendelijke omgevingKortom keurige binnenkomer,netjes en schoon je wacht met plezier!!!Vriendelijke mensen!!!

Mevr W.Barelds (Ijhorst)
11-12-2019

Ik ben gewoon een tevreden klant van Van der Linde Meppel. Ondank onze verhuizing van Havelte (Meppel) naar regio Hoogeveen zijn mijn vrouw en ik met elk een eigen auto, toch relatie gebleven bij van der Linde, gewoon omdat dat vertrouwd is, er prettige contacten zijn en werkzaamheden altijd naar behoren worden uitgevoerd. Afspraken worden altijd nagekomen.

Hans Keijzer (Fluitenberg - Hoogeveen)
11-12-2019

Vriendelijke en kundige mensen, die een duidelijke en eerlijke voorstelling van zaken geven, afspraken goed nakomen en overleggen over extra kosten. Je wordt hier nog gewaardeerd als klant. Aanrader.

B. van Velzen (Diever)
11-12-2019

Het is gewoon een fijne garage, de auto trouwens ook (CHR). Ik had een vraag over de raambediening via de sleutel bij ophalen auto : auto direkt terug naar de werkplaats en ingesteld.

A. Kreggenmeijer (IJhorst.)
04-12-2019

Ik heb mijn auto daar gekocht en ik ben zeer tevreden over hoe zij mijn auto op de weg houden. Ze proberen niet om mij over te halen een andere auto te kopen.

Lansbergen Jan (Soest)
04-12-2019

altijd vriendelijk, gewoon een prima garage, fijne mensen.

Mevr J.A.Katoele Bayle (NIJEVEEN)
04-12-2019

Omdat je jewelkom voelt en nooit geen klachten ,altijd gezellige ontvangstmet koffie

S de wagt (Kalenberg)
04-12-2019

We worden eerlijk en goed behandeld , ze denken met je mee

Abram Bosscher (Hasselt -nl )
04-12-2019

Sinds begin deze eeuw al klant bij Van der Linde, niets dan lof. een paar jaar geleden weer een Toyota gekocht, ondanks het feit dat we bij een andere garage een betere deal hadden gemaakt.

Ad van Berlo
03-12-2019

Ik heb hele goede ervaringen, en ze zijn heel klantvriendelijk. En dat vind ik heel erg belangrijk!

Roelie Winkel (Meppel)
03-12-2019

Fijn persoonlijk contact en duidelijke uitleg.

Scheper (Ruinen)
29-11-2019

Uitstekende service en voorlichting over te verwachten kosten voor onderhoud en reparaties.

S.H.Kiestra (Meppel)
27-11-2019

Van der Linde is een bedrijf die de klant kent. Weet hoe er met de auto omgegaan wordt door de eigenaar door gesprekken tijdens het wachten op het onderhoud. Meedenkt als er onverhoopt toch een probleem met de auto is. In mijn geval het aanbrengen van hulpverleners t.b.v het trekken van een caravan. Van der Linde weet een wens van de eigenaar naar behoren af te handelen. Van werkvloer tot administratie representatief voor het bedrijf.

Harry Bulthuis (Zuidwolde)
27-11-2019

Vriendelijk, kundig en behulpzaam.

L Molenkamp (Meppel)
27-11-2019

Zeer goed. Vriendelijke. Ze overleggen met je. Ze hebben tijd voor je.

H. Lubbers (Hoogeveen )
22-11-2019

Klantvriendelijk. Betrouwbaar. Kennis van zaken. Korte wachttijden. Komen gemaakte afspraken na. Goede service. Denken met de klant mee. Nemen de tijd, ook als je gewoon even binnen loopt. Na 40 jaar nog steeds "mijn garage" met een betrouwbaar automerk.

Jan Klappe (Vollenhove)
22-11-2019

Prima service en vriendelijk personeel!

Bé Puister (Steenwijk)
19-11-2019

Top service, vriendelijk, open, meedenkend

Dwayne van der Plas (Lemmer)
19-11-2019

Betrouwbaar en deskundig adres. Goede service. Men denkt met de klant mee.

Edwin Vos
11-11-2019

Ik ben al vanaf 1977 klant bij Van der Linde en word altijd op mijn wenken bediend.

J. Spraakman
08-11-2019

Bij Van der Linde Meppel word je altijd zeer vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.

Growin BV
01-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.