9,3
1.037 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Meppel

9,3

1.037 beoordelingen

Filter

Fijn bedrijf Fijn bedrijf vakkundige service en je wordt goed geholpen en vriendelijk ontvangen

Toyota eigenaar
26-05-2023

Zoals het hoort. Prima informatie en service. Klantgericht en pro actief. Goede werkplaats.

E.K.I. G
26-05-2023

Goede service Bij van de Linde ben je op het juiste adres, prima ontvangst, service en altijd bereid om je, waar nodig, te helpen.

J.G. D
23-04-2023

goede service met een fijn team mensen vd Linde geeft goede service in een fijn team medewerkers

Bert
18-04-2023

Heel prettige dealer. Duidelijke uitleg. Geeft vertouwn

W. V.D. Meulen
13-04-2023

Veel aandacht voor klant. Bij overlijden van partner werd haar auto op een zeer plezierige manier terug gekocht .

P.S. E
06-04-2023

Top en lekkere koffie Altijd Vriendelijke

M. van Eijck. Kone liften
04-04-2023

Erg fijne dealer voor aankoop en onderhoud Zoals altijd weer goed onderhoud, met duidelijke informatie en geen verrassingen :)

R. W
16-03-2023

Een vertrouwd adres voor onderhoud van uw auto. Van Der Linde. de Toyota dealer in Meppel een fijn en erkend bedrijf waar je auto een prima onderhoud krijgt en waarbij je niet een nummer bent maar een klant die van harte welkom is. Top personeel!

Kuikjae@gmail.com
09-03-2023

Fijne garage en medewerkers We zijn uitstekend geholpen, goede uitleg over de werkzaamheden. En goede koffie

B. Uiterwijk Winkel
16-02-2023

Betrouwbaar!! Open, eerlijk. Duidelijk vooraf. Komt afspraken na.

M.H.E. H
15-02-2023

Prima dealer Persoonlijke benadering en laagdrempelig bedrijf

J.H.V.
09-02-2023

Goede service, en zeer vriendelijk personeel.

Toyota eigenaar
20-01-2023

Top Dealer Erg vriendelijk, behulpzaam,goede service en altijd tijd voor een praatje.

P.K.J. H
19-01-2023

Service is 100%.

D. Wolters
13-01-2023

Goede service Tevreden, leuk gesprek gehad met de eigenaar

Toyota eigenaar
30-12-2022

Kleine jaarlijkse beurt Toyota vind ik stinkende duur.

R. M
29-12-2022

Goede service en kwaliteit e Goed bedrijf met aandacht en prima onderhoudt van de auto

C. S
23-12-2022

Perfecte service Al meer dan 12 jaar klant bij deze dealer. Altijd een feestje om hier te komen. Deze dealer is net zo goed en betrouwbaar als de Toyota's die ze verkopen.

P.A.H. Fijt
17-12-2022

Toyota eigenaar
15-12-2022

Zeer goede service. Perfecte service door al het personeel !

J.W. K
15-12-2022

J. H
24-11-2022

Fijne dealer Personeel staat altijd voor je klaar en nemen altijd de tijd voor de klant. Prima sfeer.

J. V zalen
10-11-2022

Toyota eigenaar
10-11-2022

Dat is zo Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid

F. Martens
04-11-2022

Garage van der Linde doet het heel goed. Ben erg tevreden,klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel.

Toyota eigenaar
03-11-2022

Goede service.prettig personeel Ben al jaren klant.dat zegt denk ik al genoeg.

W.E. Dijk
27-09-2022

Goed en betrouwbaar Prima en betrouwbare dealer. Naar de klant wordt geluisterd en adequaat gehandeld

Toyota eigenaar
08-09-2022

ze beloven niets maar doen het ben erg tevreden al meer dan 40 jaar.

J. S
26-08-2022

Prima service Zeer tevreden. Heel vriendelijk en correct. Daar heb je echt het gevoel dat klant koning is en geen nummer.

G. Apeldoorn
25-08-2022