9,3
878 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

878 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer prettig bedrijf waar een klant nog een klant is en je voelt je er gelijk thuis.

Henk Smeenk (Meppel)
23-04-2020

Fijne garage waar ze altijd voor je klaar staan en betrouwbaar.

Marco Noordhuis (Meppel)
23-04-2020

ik ben zeer tevreden met dit bedrijf, goede service, fijne mensen altijd vriendelijk en leuke mooie auto,s. Voel me als thuiskomen. Liever kilometers rijden naar Van der linde Meppel dan naar een ander.

gerard lambers (hoogeveen)
17-04-2020

Correct behandeling.

g.priest (meppe)
17-04-2020

Klopt misschien niet helemaal.omdat ik geen vergelijkbare garage heb gehad,

Mevr T. Buist (Meppel)
17-04-2020

Wij hebben een 10 gegeven om dat ze altijd vriendelijk zijn en altijd voor je klaar staan als er iets is.

h r kruizinga (dedemsvaart)
30-03-2020

Zeer klantvriendelijk. Top garage!!

Gerrits Harm (Wanneperveen)
26-03-2020

Altijd zeer correct en meedenkend.

WJ Kleene (Ruinerwold)
26-03-2020

We hebben geen klachten, met de auto goed geholpen. Hoop nog jaren met de auto te kunnen rijden.

Jeanet Huisman
26-03-2020

Uitstekende ontvangst, goede service, en behandeld als vriend.

Dhr. Sam Elharty (Nijeveen )
26-03-2020

Vertrouwen in deze mooie dealer! Goede service en altijd duidelijke uitleg voor mij als leek.

Mv. Hennie Frans-Reinders (Ruinerwold)
26-03-2020

Betrouwbaar en plezierig.

P.S Ensing (Oudemirdum)
26-03-2020

Vriendelijk, informatie prima, erg gezellig en koffie staat altijd klaar.

Tineke Storm (Meppel)
25-03-2020

Top garage, gewoon een 10!

Veenstra (Meppel)
19-03-2020

Goed.

A oelius (Nijeveen )
19-03-2020

Als trouwe klant van deze dealer en blije rijder van mijn Verso, vind ik het een verademing om daar naar binnen te lopen. Ik ben nu zoekende naar een nieuwe auto en bezoek daarom vele andere dealers. Er gaat niets boven Van der Linde! Alleen heel jammer dat Toyota geen stekker-hybride heeft die 1300 kg mag trekken en betaalbaar is .... . Dat wordt afscheid nemen binnenkort.

B. Gaykema (De Wijk)
19-03-2020

Gewoon een prima garage. Alle medewerkers hebben aandacht voor de cliënt. Kwaliteit geleverd werk is goed. Ik kan niets nadelige bedenken over dit bedrijf.

prins (Giethoorn )
13-03-2020

Plezierige en klant vriendelijke benadering.

P.S Ensing (Oudemirdum)
13-03-2020

Zeer goede begeleiding bij het het hele programma.

J.C.van der Molen-Koppenol (Nijeveen.)
12-03-2020

De auto werd gehaald en gebracht en in perfecte staat afgeleverd.

H.Rutgers (Hoogeveen)
05-03-2020

De medewerkers in het bedrijf zijn zeer deskundig en behulpzaam. Ze zijn correct en werken snel. Hier werd de te behandelen auto van mijn huis opgehaald en aan het eind van de werkdag kant en klaar teruggebracht. Geweldige service. En de Auris Hybride rijdt voelbaar lekkerder. Dit bedrijf is een topgarage.

Dirk Wolters (Nijeveen)
26-02-2020

Prima werk altijd weer

Zegeling
19-02-2020

Heel goede service en prettig en betrouwbaar personeel

Mevr. K.Ritman (Meppel)
12-02-2020

Net als altijd goede service en alles netjes volgens afspraak afgehandeld.

Susanne Buchner (Uffelte)
12-02-2020

Je wordt er altijd netjes behandeld

R donker (Meppel )
07-02-2020

Wordt altijd prima geholpen

H.H. Harmsen (Meppel)
05-02-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Mevrouw Blokzijl (Hollandscheveld)
05-02-2020

ik ben tevreden hoe jullie het gedaan hebben

E.Doornbos (Meppel)
04-02-2020

Fijn en kundig personeel in een fijne omgeving

Bert B (Nijeveen)
29-01-2020

Eerlijk, betrouwbaar en behulpzaam

M Hellinga (Hoogeveen)
29-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.