9,3
855 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

855 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, Vriendelijke medewerkers: kennen de klanten ook bij naam, vakkundig, komen afspraken na. Valt veel te overleggen.

D. Verloop (Meppel)
31-05-2019

Goed personeel. Duidelijk met de afspraken. Het is prettig om Toyota van de linde als garage

Labots (Oldebroek)
31-05-2019

Van der Linde Meppel is een zeer klantvriendelijke, uiterst deskundige en enorm gastvrije dealer en garage. Ik ben al jaren trouwe klant en niet van plan dit te wijzigen.

D.J.B.
27-05-2019

Voorbeeldig personeel, goede service, altijd het gevoel dat je welkom bent. Afspraken worden goed nagekomen. Kortom de beste dealer die wij ooit gehad hebben. Niet voor niets hier al 4 toyotas gekocht van de 11 die wij gehad hebben.

Peter Fijt (Zuidlaren)
24-05-2019

De sfeer is goed,heb verder geen klachten gehad en hoop dat het in de toekomst zo blijft.

Mevr.H.Klooster (Meppel)
24-05-2019

goede behandeling

g. priest (meppel)
24-05-2019

Vakbekwame monteurs. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Koffie met koekje en wifi als je moet wachten

Jos Gerritsen (Heerenveen)
22-05-2019

Zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Ik ben er al langer dan 15 jaar klant, ondanks dat het niet de dichtstbijzijnde Toyota-dealer is.

Henk Grendelman (Coevorden )
22-05-2019

Altijd behulpzaam ook zonder afspraak

M Benak (Nijeveen)
22-05-2019

Prettig ontvangst, goede service. Top!!

Theo Hofman (Nijeveen)
22-05-2019

OMDAT HET NIET BETER KAN

S DE WAGT (KALENBERG)
08-05-2019

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Er heerst een klantvriendelijke, gemoedelijke, persoonlijke sfeer.

Nico Buiten (Nijeveen)
08-05-2019

zeer goede service en koffie altijd klaar

bert dorenbos
08-05-2019

Klantvriendelijk, goede service en overzichtelijke showroom.

Marloes Jobing
03-05-2019

Vriendelijke receptie.niet te lang wachten.werkplaatspersoneel is bekwaam je wordt op tijd geïnformeerd over eventuele gebreken.

Dijk (Zwolle)
03-05-2019

persoonlijk contact en uitstekede sfeer

Jacob van Benthem (Vollenhove)
24-04-2019

alles is naar tevredenheid uitgevoerd.

H.Koster (Meppel)
24-04-2019

Autobedrijf van der Linde in Meppel is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf; service en vriendelijkheid zijn perfect!Wie een goede en betrouwbare Toyota zoekt is hier aan het juiste adres!

W. Padding (Alteveer)
24-04-2019

Zeer gastvrij en de koffie staat altijd klaar en natuurlijk goede service

A. Bijvank (Nijkerk)
24-04-2019

Ik ben tevreden over van de linde meppel

b Knol
18-04-2019

Een fijne organisatie die vriendelijkheid als een pre ziet!

Aart de Jonge (Meppel)
18-04-2019

Als ik er kom voel ik me altijd welkom, mijn auto wordt gemaakt zoals we vooraf afgesproken hebben en ik voel me altijd veilig in een door Van der Linde Meppel B.V onderhouden auto.

Lansbergen Jan (Soest)
11-04-2019

Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen en de service was snel en accuraat

R Meijboom (Noordwolde )
11-04-2019

Tevreden over service uitstraling correctheid.

k.westenberg (zwartsluis)
10-04-2019

Ben niet voor niets al meer dan 43 jaar klant.

Laura van den Broek
10-04-2019

Correcte service, medewerkers zijn zeer vriendelijk. Prettige wachtruimte.

Rob Kooger (Belt Schutsloot)
10-04-2019

Gewoon een goeie garage, geen flauwekul.

Lute Nederhoed (Meppel)
10-04-2019

Goede service

Annet Oelius (Nijeveen)
09-04-2019

Vd linde staat al jaren voor garant voor goede service en geweldige kwaliteit.

Eric Smeenge (Nijeveen)
09-04-2019

Zeer tevreden, veel auto's gehad, relatie sinds 1978.

P.S.Ensing (Oudemirdum.)
09-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.