Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

669 commentaren van in totaal 669 beoordelingen
Service
Arend Boers (Ruinen)
05/12/2018
9

Komt vertrouwd en gastvrij over.

Service
G. Mast (Assen)
05/12/2018
10

Uitstekende garage.

Service
Mevr M van Yperen (Meppel)
05/12/2018
9

je wordt altijd prettig en behulpzaam geholpen....

Service
Nico Middelkoop (Meppel)
05/12/2018
8

ze zijn duidelijk en aardige mensen wat ze zeggen doen ze ook.ook als ik vraag of de winterbanden er op kunnen dan doen ze datook andere vragen worden dan uitgevoerd

Service
Theo Huisman (Joure)
05/12/2018
9

Klantvriendelijk, correct en nakomen afdpraken

Service
Anton Moes (Meppel)
30/11/2018
8

Vriendelijk, behulpzaam, valt over problemen te praten.

Service
Esther Vos
30/11/2018
8

Van der Linde heeft vriendelijk en deskundig personeel. Groot pluspunt, de verkopers zijn niet opdringerig en luisteren naar hun klant.

Service
Dhr. A. Lutke
29/11/2018
8

Goede service, vriendelijke medewerkers, goede ontvangst bij receptie, volgens wens is de afspraak ingepland.

Service
Henk Lubbers (Hoogeveen )
27/11/2018
9

Vriendelijk, gastvrij, goed luisteren en schoon altijd.

Service
Dirk (Belt-Schutsloot)
23/11/2018
9

Ben heel tevreden over deze dealer, klantvriendelijk, vakbekwaam personeel. Verder kan ik er niet zoveel over zeggen ik heb een Toyota, dus kom ik er niet zo vaak.

Service
Eddy Kuik (Meppel)
23/11/2018
8

Vergelijking met andere ervaringen.

Service
h kruizinga (dedemsvaart)
23/11/2018
10

Leuk personeel.

Service
Hr. Siem Hoekstra (Meppel)
23/11/2018
10

Altijd vriendelijk en vooral rekening houden met de wensen van de klant.

Service
Peter Fijt (Zuidlaren)
23/11/2018
10

Ik rij inmiddels in onze 12e toyota, bij diverse dealers aangeschaft. De laatste 4 echter bij van der Linde, ondanks dat wij niet in de buurt wonen. Dat zegt denk ik genoeg.

Service
G.W.J. de Ruiter (Nijeveen)
14/11/2018
9

De ontvangst is prettig. De auto wordt meteen meegenomen naar de garage . Ze hebben binnen de aangegeven tijd de zaak opgelost. In één wordt geweldig en dus een negen. Want als ik een tien geef kunnen zij zich de volgende keer niet verbeteren.

Service
Albert Kreggemeijer (IJhorst)
09/11/2018
10

Dealer die z'n klanten hoog waardeerd.Wordt geholpen zoals het hoort. Ook de sfeer erg aangenaam.

Service
G.J. den Boer (Meppel)
09/11/2018
10

Bieden service en kwaliteit. Denken met je mee ook bij bijzondere dingen.

Service
J. Schouten (Meppel)
09/11/2018
10

Prima sfeer, prettige ontvangst en goede service en advies. Hierin speelt natuurlijk mee dat een Toyota een door en door betrouwbaar product is waar je niet snel pech mee zal hebben. Na 5 jaar en 100.000 km alleen een gloeilampje vervangen!

Service
Kees Stuiver (Meppel)
09/11/2018
9

Is alles naar wens is wat moet ik dan nog toevoegen goed is goed.

Service
G.H. de Haan (Havelte)
02/11/2018
10

Al heel lang klant en tot volle tevredenheid.

Service
I.M. Baumgarten
02/11/2018
9

Prettige garage. Vriendelijk personeel.

Service
Bert Vollendam (Meppel)
29/10/2018
10

Gewoon een klantvriendelijke garage.

Service
De Jong (Meppel)
29/10/2018
9

Klantvriendelijk personeel, transparant, leveren kwaliteit. Bedrijf is netjes en schoon. Zeer tevreden.

Service
DJ
29/10/2018
8

Al ruim 30 jaar ben ik een tevreden klant, prima service, klantvriendelijke medewerkers en uiteraard een uitstekende auto.

Service
Jantinus Vlot (Nijeveen)
29/10/2018
10

Uiterst vriendelijk , behulpzaam, gastvrij ( koffie staat altijd klaar ) belangstellend, men kent de klanten.

Service
Roel Linde (Meppel)
29/10/2018
9

De vriendelijk en zakelijke benadering spreken mij aan. De onderhoudsbeurten zijn altijd oke. Ontvangst altijd correct.

Service
Dhr J Bayle (Nijeveen.)
19/10/2018
8

Wij hebben nooit klachten over hoe we geholpen worden.

Service
Jj klok ( Beilen)
19/10/2018
10

Deskundig personeel. Verder vriendelijk en attent. Vlotte afhandeling.

Service
Dick Gijzen (Meppel)
17/10/2018
9

Prima service, bekwaam en vriendelijk personeel.

Service
R.D. Bartels (Zwolle)
17/10/2018
10

Altijd vriendelijk en zeer behlpzaam

Service
T. Jansen (Meppel)
17/10/2018
10

Fijn bedrijf, vakbekwaam en goed geholpen. Zeker aan te raden.

Service
Jack van Delden (Staphorst)
11/10/2018
10

Omdat ik als klant zeer tevreden ben over de totale gang van zaken , bij elk bezoek word ik bijzonder vriendelijk ontvangen ,er word direct koffie of thee aangeboden , en er is altijd een medewerker van verkoop die wel even tijd voor een praatje heeft , ik ben nu een goed jaar klant van Toyota V.d. Linde en heb tot nu toe geen enkele tekortkoming kunnen bedenken , dus vandaar mijn waardering met een cijfer 10.

Service
Mv. J.Kolk (Ansen)
08/10/2018
10

Perfecte garage persoonlijke mensen die er werken,goede afspraken over beurten , kom er al 34 jaar. Altijd klaar voor een kopje koffie. Beslist geen stiekem gedoe in de garage. Alles is open en transparant.

Service
Boers (Meppel)
05/10/2018
10

Vriendenlijk

Service
henk hoogeveen (meppel)
05/10/2018
9

ik ben zeer tevreden over de algehele manier van werken bij deze garage

Service
Mevr. Bakker (Meppel)
05/10/2018
9

Een uitstekende dealer die goede service verleent en luistert naar de klant. Altijd vriendelijk en behulpzaam en werkzaamheden worden uitgevoerd op een correcte en nette wijze, zonder verrassingen.

Service
Annie van Ommen (Zuidwolde)
26/09/2018
10

De medewerkers van zowel verkoop, balie als werkplaats zijn prettig in omgang. Voor mij als vrouw is dat niet overal vanzelfsprekend! Prima service en toyota blijft betrouwbaar en als er al iets is dan wordt het goed opgelost.

Service
Gh van Drogen (Meppel)
26/09/2018
10

Goede afspraken waar men zich aanhoud.

Service
Jan koops (Havelte)
24/09/2018
8

Omdat het een bedrijf is waar je van op aan kunt, afspraak is afspraak!

Service
Tinus Ruinemans (Zuidwolde)
24/09/2018
9

Bedrijf is modern, medewerkers zijn klantvriendelijk en behulpzaam.

Service
Frans Wit (Havelterberg)
13/09/2018
10

Onze dealer is betrouwbaar en kent zijn klanten bij naam. Welkom met koffie en vooraf bespreken we of we en fiets of auto tijdens de keuring kunnen gebruiken. Van der Linde komt afspraken na, belt vooraf of mondeling bij afgifte van de auto hoe hoog de kosten zijn. Alle medewerkers behulpzaam n klant kan, als hij dat wenst, tijdens werkzaamheden kijken bij zijn auto.Kortom , we knnen de garaga uit de tijd in Nijeveen, en in het nieuwe onderkomen in Meppel blijft service,kennis en klantgericht werken de sterke kant van van der Linde.

Service
Mevrouw S. Buchner (Uffelte)
13/09/2018
10

Ik werd weer heel goed geholpen, de prijsopgave was ook het uiteindelijke bedrag en op de afgesproken tijd zelfs eerder kon ik mijn auto weer ophalen.

Service
H.A. Robaard (Meppel)
06/09/2018
10

Er wordt goed meegedacht in geld besparende oplossingen, de service is prima en ik heb nooit het gevoel dat ik teveel betaal.

Service
Femke v.d. Wòlde (MEPPEL)
05/09/2018
8

Toyata garage lijkt mij zeer deskundig mèt aardig personeel en een goede service. Ook kopje koffie is prima,

Service
A Oelius (Nijeveen)
29/08/2018
10

Ik kom al jaar bij deze bedrijven mij opa( overleden )was 1 van de eerste klant zo zij bij deze bedrijven gebleven ik, mijn vader dat is meer 55 jaar

Verkoop
Dhr. Klein (Meppel)
29/08/2018
10

Het gevoel is goed. Ik heb vertrouwen in de garage. Ze zijn erg persoonlijk en meelevend. Hebben ook veel voor mij gedaan en betekend tijdens een moelijke tijd afgelopen jaar. Dat waardeer ik zeer.

Service
gert haverkamp (assen)
29/08/2018
10

garage van der linde in meppel is een erg toegankelijk bedrijf met een prettige sfeer, een deskundige werkplaats, waar je erop kunt rekenen dat er alles aan gedaan wordt om gemaakte afspraken 100% na te komen, waar je vriendelijk wordt ontvangen en te woord gestaan; kortom een bedrijf waar je je een graag geziene gast voelt.

Verkoop
Jikke Nederhoed- Slofstra (Meppel)
29/08/2018
9

Klantvriendelijk en men neemt de tijd voor jou als klant

Verkoop
Lysanne (Meppel)
29/08/2018
9

Hele prettige, informele maar toch ook (prettige) zakelijke sfeer. Je bent echt klant en voelt je belangrijk, ook al kom je om de allerkleinste of goedkoopste auto aan te schaffen. Aimabele, reële contactpersoon die echt begrijpt wat voor mij belangrijk is bij de aanschaf van een private lease auto. Had heel veel vragen en wilde veel weten, maar nam de tijd en deed echt zijn best om alles goed te regelen en helder terug te koppelen. Uiteraard kan ik pas over een jaar kijken of deze service en aandacht ook geldt tijdens de gehele leaseperiode :)

Service
Sietsma (Ruinerwold)
29/08/2018
8

Klant vriendelijk en de koffie staat altijd klaar

Service
Ruud (Nieuwleusen)
23/08/2018
9

Ik geef nooit een 10. Een 10 is perfect, niets te verbeteren en dat kan niet

Verkoop
Stef Jansen (Ruinerwold)
22/08/2018
9

Goede service, vriendelijke medewerkers, duidelijk uitleg over zaken aangaande auto. Goede koffie

Service
Vd Griek (Havelte)
22/08/2018
10

Zeer tevreden over service

Service
Jan Lansbergen (Soest)
15/08/2018
9

Omdat ik een groot vertrouwen heb in de kundigheid van de mensen die daar werken en zij er niet alleen zijn om mij iets te willen verkopen.

Service
Ben van Regteren (MEPPEL)
08/08/2018
10

Fijn bedrijf met vriendelijke deskundige mensen

Service
Dhr. B van Ritbergen (De Wijk )
08/08/2018
9

Klant vriendelijk. Kundig personeel. Denken mee wat gedaan moet worden. Geen overbodige handelingen aan de auto verrichten. Indien wel wordt je hier eerst netjes van op de hoogte gebracht.

Service
J van Muyden (Hoogersmilde)
08/08/2018
9

Je wordt er vriendelijk te woord gestaan.en de service is prima

Service
P de Boer
08/08/2018
8

Vind ik voldoende

Service
J van der Haar Kombrink (Meppel)
07/08/2018
8

Ben alleenstaande vrouw en vertrouw er op dat ze de auto goed bijhouden,en denk dat ik bij deze dealer bij het juiste adres ben.

Service
Nekeman
01/08/2018
8

Is goed, maar er moet ruimte zijn voor verbetering.

Service
Nico Buiten (Nijeveen)
01/08/2018
10

Zeer goede service, goed overleg en altijd vriendelijk. Ik ben al bijna 40 jaar klant en ze hebben me nooit teleurgesteld!

Service
Rensje de Vries (Smilde)
01/08/2018
10

Ben zeer tevreden

Service
Lwm van den Hurk (Meppel)
30/07/2018
9

Toyota van der Linde is een goede garage goede afspraken vooraf doen niks onnodig en bespreken de gedanen werkzaamheden goed door.

Service
L.Wesselink (Meppel)
25/07/2018
10

Goede service en komen alle afspraken correct na.

Service
Bram Bosscher (Hasselt ( ov))
24/07/2018
8

Ik ben aljaren klant bij van der linde en altijd goed behandeld

Service
cees slag (meppel)
18/07/2018
10

goede service goede behandeling en afhandeling

Service
Jan Breeschoten (Koekange )
18/07/2018
10

Ik ben uitermate tevreden. Het bedrijf is heel klantvriendelijk en transparant!

Service
Arend Vreugdenhil (Meppel)
12/07/2018
10

Altijd bereid om te helpen en/of te adviseren.Komen afspraken goed na, ongeacht of het over kleine ongemakken zijn of grotere kosten posten zoals beurten.

Service
Ulbe Jaasma (Zwolle)
12/07/2018
9

al vele, vele jaren tot grote tevredenheid ben ik bij deze garage

Service
Dhr. Verheijen (Meppel)
11/07/2018
10

Goede service. Vriendelijk personeel.

Service
G. Vrieling (Meppel)
11/07/2018
10

Het vertrouwde gevoel en het plezierige onderhoud steeds weer.

Verkoop
rc okken (meppel)
11/07/2018
10

ze zijn vriendelijk en helpen goed de koffie is lekker en de zaak en de garage zien er goed en verzorgt uit

Service
T.Postma (Zwolle)
11/07/2018
9

Zeer vriendelijk door al het personeel. Je bent bij Van der Linde welkom en dat is zeer prettig.

Service
haj van der veen (steenwijk)
09/07/2018
8

was wel goed

Service
A.J. Heinhuis (Wilhelminaoord)
04/07/2018
10

Het is een prettig en vriendelijk bedrijf, waar wij al bijna vijftien jaar onze Toyota's aanschaffen en laten onderhouden.

Service
H. Jansen
02/07/2018
10

Reparatie is goed uitgevoerd. Men reageerde snel en adequaat op mijn mail waarin ik verzocht om een afspraak. Vriendelijk personeel.

Service
k van der veen (steenwijk)
27/06/2018
8

eerdere toe lichting

Service
Mevr H v d Linde
27/06/2018
9

Vakmanschap en goede kwaliteit -prijsverhouding. Klantvriendelijk .

Service
Tineke hoogendijk (Zoetermeer)
21/06/2018
10

Alles is goed nog nooit teleurgesteld hebben altijd tijd voor je en de koffie is lekker.

Service
N.J.Jordan
14/06/2018
8

Naar mijn mening zijn het prima vakmensen en geven bovendien een uitleg,als ik daarom vraag, tijdens de werkzaamhedenin de garage.

Service
Arend van Dalsem (Meppel)
13/06/2018
10

Mijn Toyota Yaris is van 2010 en die bevalt mij zo goed dat nooit ik een ander merk zal kiezen.

Service
K Veenstra (Nijeveen)
13/06/2018
10

Eerlijk betrouwbaar bedrijf.vriendelijk ontvangst.mooie showroom.goede service.

Service
D. Verloop (Meppel)
06/06/2018
10

goede, betrouwbare firma, met accuraat en goed geschoold personeel.

Verkoop
P. Bru (K.)
28/05/2018
8

Netjes, klantvriendelijk.

Service
Siem Hoekstra (Meppel)
23/05/2018
10

Ze weten altijd een oplossing te vinden

Service
G van Dijk (Meppel)
22/05/2018
10

zeer goede en kundige garagehouder

Service
Berend Koning (Meppel)
17/05/2018
10

Wanneer ik ergens mee zit wat ik niet begrijp kan ik altijd een beroep doen op dealer van de linde

Service
B. Labots (Oldebroek)
16/05/2018
10

Prima bedrijf. Vriendelijk en professioneel personeel

Service
DHR.W.WEENINK (ZWOLLE)
16/05/2018
8

tijdig bellen over APK.waarschuwen voor eventuele tekortkomingen aan de auto

Service
Dirk Nacken (Westerveld)
16/05/2018
8

Ervaren en begripvolle frontdesk die zeer respectvol met mij als klant omgaat en mij ook binnengehaald heeft. Ondanks een tegenvallende rekening toch met een goed gevoel naar buiten gegaan. Diverse werk is in 1 bezoek afgehandeld en kon ook gebruik maken van vervangend vervoer.

Service
Leo Schreur (Nijensleek)
16/05/2018
8

Het zou een extra service zijn als de auto na een onderhoudsbeurt even door de wasstraat gaat voor de aflevering.Geeft toch iets extra’s.

Service
Susanne Buchner (Uffelte)
16/05/2018
10

Wij worden iedere keer vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht met eventuele problemen en er zijn altijd acceptabele oplossingen ervan

Service
Tr. Blaauw-Meines Breitnerhof 72 7944LC (Meppel )
16/05/2018
10

Jullie hebben laatst heel fijn geholpen, maakten met plezier schadeformulieren voor mij klaar en alles is super afgewerkt,omdat ik zelf even niet kon! .Alle lof Hartelijk Dank daarvoor ik heb het enorm gewaardeerd !

Service
Wagter
16/05/2018
10

Goede service en meedenkend, vriendelijk en eerlijk personeel.

Service
Maarten Gras (Emmen)
14/05/2018
8

Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen. Er wordt samen naar een oplossing van een probleem gezocht. Wachtruimte en receptie zijn netjes en op orde

Service
D.Bollemeijer (Zwolle)
09/05/2018
9

zeer tevreden

Service
Hans Westenbrink (Nijeveen)
09/05/2018
10

Ik word altijd snel, vriendelijken vakkundig geholpen. Bovendien is het bedrijf betrokken bij haar werkgebied.

Service
Klaas Prins (Giethoorn)
09/05/2018
10

Prima garage. Klantvriendelijk. Men kent de klant. Afspraak is afspraak. Erg sociaal. Men levert kwaliteit

Service
Wim Westhof (meppel)
09/05/2018
10

deze dealer staat altijd klaar voor zijn klanten en passanten. je wordt keurig te woord gestaan en belangrijker er wordt altijd naar de juiste oplossing gezocht. het onderhoud wordt perfect geregeld.

Verkoop
Marloes Jobing (Nijeveen)
08/05/2018
9

Klantvriendelijk. Origineel. Duidelijk.

Service
Wim van Keulen (Meppel)
08/05/2018
9

Prima service, vriendelijk personeel. Het bedrijf straalt professionaliteit uit !

Service
B. Smid (Ruinerwold)
04/05/2018
9

Fijne mensen die je overal mee van dienst willen zijn!

Service
Dhr F Martens (Meppel)
02/05/2018
8

Omdat het goed is en netjes word geholpen.

Service
Dhr.J.C.Valk (Meppel)
02/05/2018
9

Goede service met prettig personeel.Klantgericht en komen afspraken na.

Service
e dijk (zwolle)
02/05/2018
8

Je kan altijd direct terecht voor een korte reparatie .de klantvriendelijkheid de wachttijden vallen mee ect.

Service
M. van der Heide (Groningen)
02/05/2018
8

Goede, betrouwbare serviceverlening. Netjes gebeld voor extra werkzaamheden en tijdstip dat de auto weer rijklaar was.

Service
Nienke Sollie-Visscher (Meppel)
02/05/2018
9

Prettige contacten, goede service, uitstekend geholpen.

Service
P.A. Hendriks (Meppel)
02/05/2018
8

Prima contact, service en uitleg vooraf

Service
Take Bokma (Nijeveen)
02/05/2018
9

uitstekende garage, zeer vriendelijk personee,l goede ontvangt altijd kopje koffiegoede service zeer betrouwbaar

Service
Nico Middelkoop (Meppel)
30/04/2018
8

Toyota van der Linde bevalt mij zeer goed

Verkoop
Chris en Ingrid Huberts (Meppel)
26/04/2018
9

Je wordt er gastvrij ontvangen, er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt. De onderhandelingen zijn zeer prettig verlopen. Levertijd was zoals afgesproken. Aflevering uitstekend.Klein minpuntje: door het gegoochel van Toyota met actieprijzen en andere aanbiedingen was de opbouw van de totaalprijs in eerste instantie niet transparant. De verkoper heeft zijn uiterste best gedaan dit duidelijk te maken. Tot slot : in principe is de volgende auto weer een Aygo van deze dealer

Service
Dirk Visser
25/04/2018
8

toyota dealer voldoet prima; een hoger cijfer (9) is voor mij en een tien is voor God

Service
G. Mast (Assen)
25/04/2018
10

Uitstekende garage met deskundig en vakkundige medewerkers. Uitstekende uitstraling.

Verkoop
Hilbert Emmink (Staphorst)
25/04/2018
10

Goede ontvangst snelle en correcte afspraken'

Service
Jeanet Huisman (Nijeveen )
25/04/2018
9

Goed en vriendelijk geholpen

Service
jan.arend.geerts (meppel)
19/04/2018
10

Ik ben heel tevreden , ik zou het iedereen aan raden

Service
Henk Bakker (Emmen)
18/04/2018
8

Prettige garage. Ik kom er al 11 jaar en verkies ** boven de Toyota garage in mijn eigen woonplaats.

Service
Michael ter Braak (Halfweg)
18/04/2018
10

Alles klopt, vriendelijk, hulpvaardig en komen afspraken na

Service
T. Dorenbos
12/04/2018
10

Dankzij de service van Toyota *** loopt mijn Toyota Starlet van 24 jaar oud al 2 jaar als een trein. En dat terwijl er meer dan 20.000 km per jaar mee wordt gereden en de meeste hiervan snelwegkilometers zijn. Wat betekent dat zo'n autootje best hard moet werken. En daarnaast ben ik zelf slechts iets ouder als de auto dus opschakelen bij 2500 toeren gebeurt ook niet altijd netjes.

Service
Laura van den Broek
09/04/2018
8

Ben uitermate tevreden met Van der Linde Meppel B.V. Ben niet voor niets al bijna 43 jaar klant bij ze.

Service
fam Dorenbos (nijeveen)
05/04/2018
10

zeer tevreden over deze dealer

Service
Peter Fijt (Zuidlaren)
05/04/2018
10

Uitstekende garage, kom er al 10 jaar.

Service
Van het Hof (Steenwijk)
04/04/2018
8

Goede service en prettige omgang.

Service
Dolf (Koekange)
03/04/2018
10

Vriendelijk, zeer klantvriendelijk en top service.

Verkoop
Geert van Wijhe (meppel)
03/04/2018
8

Het bedrijf geeft je het gevoel dat je er als persoon er toe doet

Service
A. Wanningen
28/03/2018
9

Klantvriendelijke benadering, vooraf overleg mogelijk, gebruik leenfietsen, overleg onverwachtse kosten. Ruime openingstijden. Bij onverwachtse reparaties buiten de beurten in, wordt je altijd snel geholpen.

Service
Dhr.P.S.Ensing (Oudemirdum)
28/03/2018
10

Goed overleg over het onderhoud wat nodig is voor veilig en plezierig autorijden.

Service
Dhr.P.S.Ensing (Oudemirdum.)
28/03/2018
10

Prima advies bij de uit te voeren werkzaamheden om probleemloos te autorijden.

Service
Fam.Frans (Ruinerwold)
28/03/2018
10

Toyota Van der Linde Meppel : voor ons een veilige haven ! Altijd staan ze klaar met raad en daad .Zeer deskundig personeel en heel klantvriendelijk .Ze weten wat onze wensen zijn : Goed en vertrouwd !!

Service
G. Mast (Assen)
28/03/2018
10

Uitstekende dealer, altijd oog voor de klant.Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
J klok (Beilen)
28/03/2018
10

Goede service; eerlijk en klantvriendelijk

Service
W. J. Kleene (Ruinerwold)
28/03/2018
10

prima garage zeer tevreden over de beurten

Verkoop
Cobie Bijl (Giethoorn)
22/03/2018
10

Dochters rijden ook Toyota. Ook van deze dealer. Fijne, vriendelijk personeelBetrouwbaar,kwaliteit,aandacht, interesse

Service
Mevr.P.tjeerdsma (Heerenveen)
07/03/2018
10

Persoonlijke aandacht. Koffie wordt altijd aangeboden. Mooie ruime leestafel met kranten en tijdschriften.

Service
U. Hoekstra (Rottevalle )
07/03/2018
9

Enthausiast personeel, volledig advies en duidelijke afspraken. Een Toyota dealer waar ik graag terug kom.

Service
Henk Slagter (Nijeveen)
02/03/2018
10

Voortreffelijke behandeling zowel van klant als van het voertuig. Goede voorlichting over eventuele vervanging en inruil. Geen minpunten

Service
Rona Bartelds (Meppel )
28/02/2018
10

Nooit klachten. Professioneel personeel

Service
A. Benning (Meppel)
22/02/2018
8

het bevalt goed

Service
W. van
22/02/2018
9

Goede service, klant gericht en klant vriendelijk

Service
Harry Bulthuis (Zuidwolde)
15/02/2018
9

Van der Linde Meppel komt na wat ze zeggen. De persoonlijke benadering geeft een vertrouwd gevoel. Je bent klant die gekend wordt. Service met betrekking tot vervangend vervoer is optimaal.

Service
Roelof Bloemhof (Zwolle)
14/02/2018
9

Zijn er problemen dan word er in goed overleg een oplossing gezocht en gevonden. In de afrekening zijn ze schappelijk. Er word rekening met je gehouden. Indien nodig staat er een automaat voor me klaar mocht mijn wagen voor reparatie in Meppel moeten blijven. Dit geeft een goed gevoel.

Service
G.H. van Drogen (Meppel)
17/01/2018
9

Je wordt netjes en correct geholpen. geen verrassingen.vakkundig garage personeel, is te zien aan hoe ze te werk gaan.geen onnodige reparaties en van te voren overlegt wat de kosten zullen zijn.

Service
Annet oelius (Nijeveen)
10/01/2018
10

Ik bedrijf al lang dus meer dan 45 jaar

Service
Anoniem
10/01/2018
10

goeie service en klant vriendelijk

Service
A van der Weide (De Wijk)
04/01/2018
10

Kan me geen betere garage voorstellen wat betreft de Service en klantvriendelijkheid staan altijd voor je klaar en altijd koffie

Service
Age Koster (Havelte)
04/01/2018
9

uitermate klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
03/01/2018
8

op school was ik er blij mee,er moet altijd nog een kans zijn dat het beter kan.

Service
Koster (Meppel)
03/01/2018
9

Prima garage en werkplaats, alles is correct afgehandeld.

Service
dhr g. priest (meppel)
28/12/2017
10

bij aanmelding wordt direct actie ondernomen en afgehandeld

Service
Stef van der kolk (Meppel)
27/12/2017
8

Plezierige en correcte communicatie, service gericht en goede uitleg . Fijn om te komen

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Klantvriendelijk en kundig

Service
DHR J. Spoelder (Meppel)
20/12/2017
10

Altijd aan spreekbaar super service zeer klant vriendelijk en behulpzaam.

Service
dirk wolters (nijeveen)
14/12/2017
10

zeer goede service. Professioneel en vriendelijk.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Betrouwbare garage, goede service in een gemoedelijke sfeer

Service
H.Wolting (Ijhorst)
13/12/2017
9

Afspraak is afspraak. Begroeting is hartelijk. Keurige zaak, altijd lekkere koffie. Goed bereikbaar.

Service
N Ebbeling (Nijeveen)
13/12/2017
9

Je kunt er te allen tijde komen. Hetzij voor een kopje koffie of voor een vrijblijvend rondje langs de occasions. Niet opdringerig en altijd behulpzaam. Ook als je eens iets wilt wat ze nog nooit eerder bij de hand hebben gehad, dan gaan ze er voor je mee aan de slag. Dit maakt dat je niet gauw naar een ander merk over stapt. Kwestie van vertrouwen.

Service
Bart Zwartsenburg (Meppel)
07/12/2017
9

altijd klantvriendelijke benadering en je voelt je er thuis met lekkere koffie.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Betrouwbare garage, afspraken worden goed nagekomen.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Een vertrouwd adres met vriendelijke mensen, van het vertrouwde merk Toyota. Wat kan er dan nog mis gaan.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

goede uitstraling

Service
Bert Westenbrink (Wapse)
06/12/2017
10

Vertrouwd adres en goede serviceKlany vriendelijk

Service
Mevr. Huisman
06/12/2017
10

Zeer klantvriendelijk en presentatief bedrijfKomen afspraken na en goede service.Koffie staat altijd klaar

Service
Richard Busscher
06/12/2017
10

Goede en correcte service. Auto is gehaald en gebracht door monteur.

Service
Sondaar (Wanneperveen)
01/12/2017
9

Goed service en opvolging.

Service
K. Flinkert (De Wijk)
30/11/2017
10

Alles volgens afspraak en netjes en vriendelijk naar wens geholpen!

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Al meer dan 40 jaar tevreden klant

Service
Anoniem
29/11/2017
8

Ik heb hier al meerdere 2e hands auto's gekocht en mijn ouders hebben hier meerdere nieuwe auto's gekocht. Allemaal tegen een acceptabele prijs. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en de garage werkt snel en netjes.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Gewoon goed bedrijf zonder poeha.

Service
H. Lubbers (Hoogeveen )
29/11/2017
10

Vriendelijk. Je voelt je er thuis. Op tijd een praatje. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Service
Jan apeldoorn (Meppel)
29/11/2017
9

Omdat ik die negen zeergoed vind voor hun

Service
N Flinkert (Meppel)
29/11/2017
10

Goede service

Service
Anoniem
27/11/2017
9

prima ontvangst en uitgevoerde werkzaamheden

Service
cees slag (meppel)
22/11/2017
10

klantvriendelijk ,goede service en deskundig

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Prima garage!

Service
J.Bastiaan (Lemmer)
08/11/2017
10

Ik ben netjes op de hoogte gehouden over prijs en duur van de reparatie.Er is mij een lekker kopje koffie aangeboden.Ik mocht een fiets lenen.Wat wil een mens nog meer.

Service
K Stuiver (Meppel)
08/11/2017
8

Het is er netjes en ze zijn vriendelijk

Service
klaaje maden vogelzang (ruinerwold)
08/11/2017
10

Ze zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd om contact te maken wanneer er iets aan de auto moet gebeuren ...en de koffie staat klaar plus lectuur als je moet wachten.

Service
Ton Overmars (Zwolle)
03/11/2017
10

De garage ziet er keurig verzorgd uit. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
Take Bokma (Nijeveen)
02/11/2017
10

uitstekend bedrijf, vriendeljike mensen prima medewerkers, ben al 40 jaar een zeer tevreden klant

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service , de communicatie en de kwaliteit van het werk.

Service
G.J. den Boer (Meppel)
01/11/2017
10

Jaren achtereen een constante hoge kwaliteit van service en uitvoering.

Service
Leusink (Genemuiden)
25/10/2017
8

was fijner als hij wat dichter in de buurt zat

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Goeie sevice, vriendelijke medewerkers.

Verkoop
John Spraakman (Havelte)
18/10/2017
10

Ik kom al 40 jaar bij deze dealer evenals mijn vrouw.Beide kinderen rijden ook toyota . Wonen in Dalen en Haarlem maar komen voor het onderhoud naar Meppel.Dit zeg al genoeg. Prima service.

Service
Dhr. A. Lutke
16/10/2017
8

Goede service, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goed nakomen van de afspraak

Service
H.G.van Dijk Faber (meppel)
16/10/2017
10

Ik ben niet voor niks al 35 jaar bij van der linde je word daar keurig geholpen .

Service
Anoniem
12/10/2017
9

Prima service afspraak is afspraak.

Service
Anoniem
12/10/2017
9

Volle tevredenheid over de uitgevoerde werkzaamheden. Altijd vriendelijke ontvangst door het personeel.Bij een noodzakelijke wachttijd altijd aanbieding van een kopje koffie en een kort gesprek.

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Gewoon ALLES en IEDEREEN heel prettig. Zie ook s.v.p. mijn voorgaande antwoorden.

Service
Anoniem
11/10/2017
8

Men behandelt de klant correct en deskundig.

Service
W.Westhof (Meppel)
11/10/2017
10

deze dealer is bijzonder klant gericht bijna alles is bespreekbaar en zij komen zelf met goede oplossing om, ons als klant, mobiel te houden.

Verkoop
Anoniem
20/09/2017
8

klantvriendelijk, betrouwbaar, bereid om meteen iets aan een klacht te doen

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Al jaren lang kom ik met veel plezier bij Van De Linde in Meppel. Altijd vriendelijk, en ze komen de afspraken na.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Had een negen kunnen zijn ,maar er is geen kostenopgave vooraf verstrekt.

Service
Harry Stam (Meppel)
13/09/2017
10

Een uitstekende garage met vakmensen!

Service
Michael ter Braak (Halfweg)
13/09/2017
10

Alles klopt van afspraak tot reparatie

Service
Roleof Hoving (Exloo)
06/09/2017
9

Prima garage. Goede service. Klantvriendelijk

Service
W de Jong (Zuidwolde)
06/09/2017
9

goede service en nette Toyota dealer

Service
Jan Breeschoten (Koekange)
31/08/2017
10

Van der Linde Meppel schept een vertrouwensband. Je komt daar graag terug!

Service
Rudi Scholten (Enschede)
30/08/2017
9

Prettig bedrijf,ik(Wij) komen er graag,goed en kundig personeel zoals wij het tot op heden hebben ervaren.

Service
Kor Ytsma (Meppel)
23/08/2017
8

vriendelijk , altijd behulpzaam

Service
Lansbergen Jan (Soest)
23/08/2017
9

Als ik er met mijn auto kom word ik heel hartelijk ontvangen en gedurende de beurt aan de auto kan ik onbeperkt een leenfiets van de garage gebruiken, als ik terugkom is mijn auto altijd klaar en betaal ik de rekening, waarbij altijd koffie of thee voorhanden is.

Service
Martha van Dijk (Meppel.)
23/08/2017
10

correct, rustig, vakbekwaam. Geen poespas, geen loze praatjes, fijn geholpen.

Service
R van Duuren (Dwingeloo)
23/08/2017
9

Prima dealer, vakkundig onderhoud

Service
Frans Wit (Havelterberg)
16/08/2017
10

Goed team, klantvriendelijk, betrekking klant door te bellen als reparatie anders uitvalt dan verwacht.Bij inruil komen we eruit, wordt rekening gehouden met datgene wat de klant verwacht bij inruil. Goede gezellige wachtruimte met prima koffie.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Na kort telefoongesprek kon ik direct op de zaterdagochtend langs om probleem te laten onderzoeken.Na 15 minuten was het euvel duidelijk. Afspraak gemaakt over de reparatie en de kosten. Reparatie goed uitgevoerd tegen de opgegeven prijs. Ben voordurend op de hoogte gehouden over de voortgang.

Service
H.dehaan (Meppel)
07/08/2017
9

Betrouwbaar. Leveren kwaliteit.plezierige bediening

Verkoop
Dhr.J.ALBERTS (Nijeveen)
03/08/2017
8

klantvriendelijk en goede behandeling

Service
H.Kleene (Ruinerwold)
02/08/2017
9

Men wordt er goed, zakelijk, klant gericht geholpen. Men kent mij. En wij hun.

Service
J. Berends (Buitenpost)
02/08/2017
9

goede service,alles volgens afspraak,Klantvriendelijk door een ander vervoermiddel ter beschikking te stellen.

Verkoop
Anoniem
31/07/2017
9

goede voorlichting

Service
e simons (meppel)
27/07/2017
9

alles goed en netjes geregeld

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

al meer dan 40 jaar klant ,keurig bedrijf (net geheel vernieuwde showroom en receptie, altijd vriendelijk mee-denkend)gewoon een aanrader voor aankoop van een TOYOTA.Mensen die weten waar ze overpraten koffie altijd klaar met een mooie leestafel. enz

Service
Dennis Geelkerken (Nijeveen)
26/07/2017
9

Afspraak is afspraak en de service was top!

Verkoop
Anoniem
25/07/2017
10

Ik voel mij bij Van der Linde Meppel een gewaardeerde klant. Ik word vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor mij. Ik ben al 10 jaar een tevreden klant, zowel tevreden over Van der Linde Meppel als ook het merk Toyota.

Service
G van Dijk (Meppel)
24/07/2017
10

Voor mij zijn deze mensen uiterst betrouwbaar en waardevol, heb in het verleden vervelende ervaringen gehad met autodealers maar niet hier en verwacht dit ook niet. Ik zal niet snel overstappen naar een ander.

Service
Henk Bakker (Emmen)
24/07/2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben

Verkoop
Dhr. Teake Postma (Zwolle)
19/07/2017
10

Dit is een bijzondere dealer.

Verkoop
Eric Smeenge (Nijeveen)
19/07/2017
10

Toyota vd Linde is een eerlijke garage zonder poespas waar je goed en altijd geholpen wordt

Verkoop
L M Piest (Meppel)
13/07/2017
9

Bij deze, v/d Linde in Meppel is een goede garage en het merk Toyota is een goede auto ,ik ben er dik tevreden mee vandaar dat ik al meer dan vijfentwintig jaar Toyota rij.

Verkoop
Mevr. A.Bakker (Meppel)
05/07/2017
9

Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Je voelt je op je gemak. Geven goede uitleg. Tot nu toe altijd prima geholpen. Werken op tijd.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Prima dealer, snel, duidelijk en conform afspraak

Service
J.M.Kuipers (Meppel)
30/06/2017
10

alles prima in orde

Service
Marinus Noordhuis (Meppel)
30/06/2017
9

kwaliteit en vriendelijkheid staat voorop, en op de service valt niets aan te merken.

Service
Robert (Koekange )
30/06/2017
8

Als je auto aan een beurt toe is wordt je gebeld om een afspraak te maken, je kan altijd een leenauto of leenfiets krijgen.
Goede prijs-kwaliteit en goede service

Verkoop
jan arend geerts (meppel)
27/06/2017
10

Omdat het my daar heel goed bevalt

Service
Gert Wisselink (Nijeveen)
20/06/2017
9

vriendelijkheid, correctheid, behulpzaamheid

Service
Arend van Dalsem (Meppel)
12/06/2017
9

Ik ga altijd met plezier naar garage Van der Linde en ook het personeel staat altijd voor je klaar.

Service
Mevr. Buist (Meppel)
08/06/2017
9

Vriendelijk en goede en snelle service!

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
8

Ik vond de verkoper in woonplaats niet prettig.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Vanwege de kwaliteit, de hulpvaardigheid ,de service en de klantvriendelijkheid. Een betere dealer ben ik niet tegengekomen.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Goede hulp en staan klaar

Verkoop
D. Verloop (Meppel)
07/06/2017
10

Goede service, goede voorlichting, ter zake kundig, luistert goed naar de wensen van de klant, goede service en advies ná de aanschaf.

Service
Emmy Gerritsen (Heerenveen)
31/05/2017
10

Prettige behandeling. Goede service en uitstekende onderhoud.

Service
Gh.van Drogen (Meppel )
31/05/2017
10

Correct en goed.vriendelijk behand

Service
H.A. Visser (Nijeveen)
31/05/2017
9

Ben al tientallen jaren klant en heb vrijwel nooit problemen ondervonden of klachten gehad. Men neemt de tijd voor een klant en de contacten zijn prettig.

Service
Wim Elzinga (Meppel)
31/05/2017
8

tevreden klant

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Gewoon en goed! Klinkt eenvoudig maar kom je steeds minder tegen. Dit bedrijf is dat wel !goed , vriendelijk enz enz gewoon goed dus in alle facetten!

Service
Gerrits H. (Wanneperveen)
22/05/2017
10

Topgarage. Heel vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
19/05/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg werkzaamheden.

Verkoop
gert haverkamp (assen)
17/05/2017
10

de sfeer van de gehele garage (directie, receptie, werkplaats, administratie, verkoop ) is erg plezierig; je voelt je er welkom, wordt vriendelijk ontvangen, je zit voor je het weet aan een kop koffie (je bent zelfs welkom voor alleen een kop koffie), je kunt met iedereen communiceren ( dat wordt zelfs gestimuleerd : "loop even naar de werkplaats, de chef weet daar meer van dan ik") , het is een betrouwbaar bedrijf (afspraak is afspraak. Kortom een garagebedrijf, dat ik niet snel weg zal inruilen voor een ander.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
9

Ik vind het een goede dealer, ze helpen je goed, ze leggen je alles goed uit. Ze zijn vriendelijk. Ze zijn snel.

Service
Anoniem
11/05/2017
9

Ben zeer tevreden over deze

Service
DHR.W.WEENINK (ZWOLLE)
10/05/2017
8

EEN MODERN BEDRIJF MET OUDE VRIENDELIJKE BENADERING VAN DE KLANT

Service
K.Valk (Meppel)
10/05/2017
9

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Verkoop
M. van den Berg (Koekange)
10/05/2017
10

Uitstekende behandeling en service.

Service
h a j dekker (steenwijk)
03/05/2017
9

zeer te vrede

Service
W J Kleene (Ruinerwold)
03/05/2017
10

De ontvangst is altijd zeer gastvrij, de beurten worden goed uitgevoerd, nooit problemen met de auto.

Service
gert haverkamp (assen)
26/04/2017
10

eerlijke garage; erg toegankelijk/open en gastvrij; correct in afspraken en werk; plezierige ambiance, waar alle garagemedewerkers uitstralen met plezier hun werk te doen; degelijk in alles zonder koude drukte oid.

Service
L M Piest (Meppel)
19/04/2017
9

Zoals ik al aangaf zijn de mensen van, Van der Linde klantvriendelijk van de verkoper tot de monteur in de werkplaats,
en alles wat eromheen gebeurt hetzij met koffie of de nodige informatie die ik als klant eventueel nodig ben TOP.

Service
Richard Busscher (Nijeveen)
19/04/2017
10

Snelle en correcte service

Service
R.Popma
19/04/2017
10

In alle opzichten tevreden. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst.

Verkoop
Ad van Berlo (Zwolle)
18/04/2017
10

Van der Linde is een geweldig bedrijf, volgens mij willen zij hun klanten echt tevreden hebben. Ooit hebben wij in Frankrijk pech gehad met onze Toyota, vanuit Meppel hebben ze veel meer ondersteuning geven dan ik zou durven verwachten.

Service
D. Verloop (Meppel)
12/04/2017
8

Goede service, deskundig personeel, komen afspraken na. Goede wachtruimte en eventueel leenauto.

Service
Dhr. Wietsma (Nijeveen)
12/04/2017
8

Prima ervaring

Service
Familie G. Venhuizen (Zwolle)
12/04/2017
10

Wij zijn al jaren tot volle tevredenheid klant bij Toyota Van der Linde Meppel.
Personeel is kundig, klantvriendelijk en servicegericht.
Zelfs na onze verhuizing rijden we graag de kilometers extra, voor de zekerheid van een goede garage!

Service
F.T Schonewille (Dedemsvaart)
12/04/2017
10

De mensen daar zijn eerlijk en betrokken
Heb daar een (h)eerlijke auto gekocht
Koop de volgende daar ook
Echt een aanrader

Service
G. Mast (Assen)
12/04/2017
10

Betrouwbaarheid, klantvriendelijk bekwame medewerkers.

Service
H.wolting (Ijhorst)
12/04/2017
8

Goed bereikbaar.
Hartelijke ontvangst, zij kennen de klant bij naam of voornaam.
Indien je een lamp laat vervangen, even wachten, maar je kunt altijd een kop krijgen.

Service
R.Frans
12/04/2017
10

GOEDE SERVICE EN ALTIJD CORRECT !! DENKEN MET ONZE GEZINSSITUATIE MEE . KLASSE !!
BIJ VAN DER LINDE MEPPEL.BV STAAN ZE ALTIJD VOOR ONS KLAAR MET RAAD EN DAAD !!

Verkoop
Anoniem
06/04/2017
8

goede service en correcte behandeling

Service
Anoniem
06/04/2017
9

goede ontvangst en goede service klantvriendelijk

Service
Anoniem
05/04/2017
8

Prima garage komen hun afspraken na.

Service
A oelius (Nijeveen)
23/03/2017
10

Goed klantvriendelijk probeer altijd oplossing vind

Service
Bernd Gaykema (De Wijk)
23/03/2017
10

Bellen, langs gaan, koffie met krant, klaar!
Super service!

Service
Piet Meijer (Uffelte)
23/03/2017
9

Goede ontvangst. Uitvoering van de werkzaamheden prima. Nota viel iets tegen. Heb ik ook niet van tevoren gevraagd.

Service
w.bouma (nijeveen)
23/03/2017
10

op alle vlakken correct

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Prima garage. Klant staat centraal. Ik ben tevreden over iedereen waar ik als klant mee te maken heb t.w management, receptie en medewerkers werkplaats

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Betrouwbaar adres voor onderhoud en aanschaf van nieuwe en gebruikte auto's

Service
dhr piet leeuw (zwartsluis)
16/03/2017
10

goed en vriendelijk personeel

Verkoop
joop noordhuis (havelte)
09/03/2017
10

prettige garage - goede uitleg en voorlichting - meedenken met onze wensen - goede service (ook nog ondervonden uit het verleden) - goed gevoel om weer "thuis" te zijn.

Service
Dhr. W.T. Stegeman (Ruinen)
08/03/2017
9

Vriendelijke en meedenkende receptiemedewerkers. De monteurs geven uitleg op vragen die je stelt. Daarnaast krijg je van de verkoop medewerkers een duidelijk antwoord op de vragen die je stelt en ook de ontvangst met een spontane kop koffie en een leeshoek met landelijke/regionale bladen doet mij goed.

Service
P.S.Ensing (Oudemirdum)
03/03/2017
10

Sinds 1978 klant en er is een vertrouwen wat de adviezen ten goede komt.
Want auto reiden is een dure hobby.

Service
Henk Boer (Nijeveen)
02/03/2017
8

Prettige en persoonlijke benadering. Na onderhoudsbeurt duidelijkverbetering in rijgedrag.

Service
Ria Viel (Haren)
01/03/2017
8

Prettig geholpen, snelle service, vriendelijk en vakkundig, alleen het telefoneren vanachter het bureau in de showrroom stoort mij.

Service
Willem Smit (Nijeveen)
01/03/2017
10

Omdat wij altijd optimaal worden geholpen en geen gezeur na elke reparatie dit is mijn opvatting!

Service
CW Chiang (Meppel)
23/02/2017
9

Altijd goede service, en nooit verassingen achteraf mbt kosten.

Service
J. Spoelder (Meppel)
22/02/2017
10

ja is sinds 1985 mijn garage heeft mij nog nooit laten zitten zocht bij problemen altijd een goede op lossing kortom nooit geen problemen mee gehad alleen positieve ervaringen.

Service
mevr.FG Harsevoort (Vollenhove)
16/02/2017
10

Het is gewoon goed !

Verkoop
Leusink (Genemuiden)
14/02/2017
10

Continue gebeld over de status, goede uitleg nieuwe auto, gewoon top

Verkoop
Henk Bakker (EMMEN)
25/01/2017
10

Gedurende de 10 jaar dat ik klant ben bij deze dealer ben ik hierover nog geen enkel moment ontevreden geweest. Een verademing vergeleken met mijn vorige (niet-Toyota) dealer

Service
Anoniem
16/01/2017
8

vriendelijk personeel, goede service

Service
namens mevr.Dijkstra-Oldekamp (Meppel)
16/01/2017
10

tevreden

Service
Jenny Schoones (Meppel)
21/12/2016
10

Geweldige garage.Ze zijn vriendelijk en jagen je niet op kosten.

Service
Rense Vriesema (Koekange)
21/12/2016
10

Alles wordt op een prettige wijze gedaan. De jaarlijkse beurt. De APKeuring en het verwisselen van de zomer- naar de winterbanden. Dit alles vor mij in de showroom onder het genot van een kopje koffie.

Service
Anoniem
01/12/2016
8

betrouwbaar

Service
eissen albert (wanneperveen)
01/12/2016
9

goede vrindelijke ontvangst met koffie

Service
Wanda (Zwolle)
30/11/2016
9

Goede service in.overleg veel mogelijk

Service
Ad van Berlo (Zwolle)
20/11/2016
10

Ik heb een Toyota van bijna 12 jaar, ik heb nog nooit zo lang met een auto gedaan. Hij is altijd bij deze dealer in onderhoud geweest, de onderhoudskosten zijn mij altijd meegevallen. een aantal jaren geleden is het onmogelijke gebeurt; auto kapot in het buitenland. de hulp welke ik kreeg van de dealer was geweldig. Ik hoop dat ik mijn volgende auto weer bij deze dealer kan vinden.

Service
Dhr. W. Spoelstra (Meppel)
26/10/2016
10

Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel, kennis en kunde zijn ruim voor handen

Service
A. Bijvank (Nijkerk)
20/10/2016
10

Topservice en gastvrije ontvangst

Service
Hr.J.Hoorn (Zuidwolde)
20/10/2016
8

uiterst tevreden over de ontvangst en afhandeling van wat ik graag wilde.

Service
Jan Mulder (Meppel)
20/10/2016
10

Men stelt de klant voorop. Alles wordt keurig volgens afspraak geregeld en er staat altijd een kopje koffie klaar.

Service
L M Piest (Meppel)
20/10/2016
9

De klant vriendelijkheid is er goed je word er netjes en correct behandeld en de service is goed

Service
R van Duuren (Dwingeloo)
20/10/2016
9

goed bedrijf

Service
Nico Buiten (Nijeveen)
16/09/2016
10

Het is een zeer betrouwbaar bedrijf met hart voor hun klanten, 24 uur per dag.

Service
Als. Noorman (Diever)
14/09/2016
9

Vriendelijke mensen .je voelt je er welkom .behulpzaam

Service
Anoniem
14/09/2016
9

Prima service.

Service
Arend Vreugdenhil (Meppel)
31/08/2016
10

Alle problemen worden opgelost naar volle tevredenheid, vriendelijk en behulpzaam.

Service
Mevr. H.j. Baalmans-Keizer
22/08/2016
10

Alles volgens afspraak .personeel is vriendelijk.

Service
H.M. de Vries (Nijeveen.)
10/08/2016
8

De service is zonder meer goed te noemen.
Alleen behoort deze dealer kennelijk niet bij de door Toyota aangewezen dealers in Drenthe die blijkbaar beter zijn dan de rest. (Assen, Emmen en Hoogeveen).

Service
Lansbergen van den Bergen M.C.M (Soest)
10/08/2016
9

Om dat als ik daar met mijn auto kom ik het gevoel heb bij familie op bezoek te komen.

Service
herman van beek (meppel)
26/07/2016
8

goede voorlichting en goed meedenken

Service
Anoniem
13/07/2016
9

duidelijk en helder ., kennis van zaken.

Verkoop
Gerard Bouwknegt (Leusden)
13/07/2016
10

Ze doen het efficient en uiterst correct, maar toch ook gezellig!
Een ideale sfeer voor een klant.

Service
A.W. Hellinghuizer (De Bult)
12/07/2016
8

Omdat er goed werk geleverd wordt.

Service
Elly Heinis
06/07/2016
9

Uitstekende behandeling en mijn auto eveneens.......!

Verkoop
Mohamed Harrak (Enschede)
06/07/2016
10

Al lange tijd (mijn vader ruim 40 jaar en ik sinds 2000) supertevreden klant. Straight to the point. Eerlijk. Erg behulpzaam. Ook buiten openingstijden.

Service
Anoniem
30/06/2016
8

Laagdrempelig, vriendelijk en duidelijk.

Service
Jan Harens (Nijeveen)
30/06/2016
10

De klantvriendelijkheid en service

Service
Geert Mast (Assen)
29/06/2016
10

Geweldige garage. Fantastische uitstraling vriendelijk en deskundige medewerkers.

Verkoop
Henny Petter (Meppel)
27/06/2016
9

Klantvriendelijkheid, goede service, goede locatie en goede producten

Service
Anoniem
23/06/2016
10

alles netjes en correct behandeld.

Service
Anoniem
22/06/2016
8

De dealer behandeld de klant netjes en correct. Een leen auto was geen probleem.

Service
N.J.Jordan (Meppel)
22/06/2016
9

ik heb goede ervaringen met deze garage. De service is uitstekend in al die jaren dat ik Toyota rijd.

Verkoop
K Veenstra (Nijeveen)
15/06/2016
10

gastvrij,klantvriendelijk,behulpzaam,duidelijke uitleg over de nieuwe auto,vakbekwaam personeel,

Service
P.J. van Eisden (Meppel)
15/06/2016
10

Klantvriendelijk en een uitstekende service. TOP dealer

Service
Rudy Kleveringa (Meppel)
15/06/2016
10

Vanwege de eerder genoemde klantvriendelijkheid en correcte afhandeling !

Service
K van beek (Nijeveen)
14/06/2016
10

Goede service leveren vakwerk en zeer klant vriendelijk

Service
Arend van Dalsem (Meppel)
10/06/2016
10

Het is een zeer betrouwbare garage en de ontvangst is ook heel prettig.

Service
w jansen (meppel )
08/06/2016
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
Ben van Regteren (Meppel)
06/06/2016
10

Een 10 omdat we alleen maar goede ervaringen hebben.

Verkoop
H.Uitman (Ruinerwold)
06/06/2016
10

In Meppel kennen ze hun klanten.

Service
Mevr.Blaauw-Meines (Meppel)
03/06/2016
9

Al jaren zit ik bij deze dealer,en het kan niet beter .

Service
Anoniem
02/06/2016
10

De toyota is een heel betrouwbare auto, de dealer is deskundig en klantvriendelijk, mocht je een vraag hebben dan kun je ten allen tijde bij hem terecht

Verkoop
A.Boers (Ruinen)
01/06/2016
9

We zijn zeer content met de uitleg en tevreden met de gesloten deal. We hebben weer een Toyota gekocht omdat het een goede betrouwbare auto is en de dealer ons correct en betrouwbaar bejegend.

Service
Dhr.B Koning (Meppel)
01/06/2016
10

Ik ben zelf een auto kenner Ik sta bij de monteur kijk wat hij doet en vraag uitleg als het nodig is.Die wordt zonder terughoudendheid gegeven met kennis van zaken

Verkoop
Jan Bouwknegt (Meppel)
01/06/2016
9

Ik ben reeds meer dan 40 jaar zeer tevreden met deze firma

Verkoop
Dhr F. Martens (Meppel)
27/05/2016
8

Het is een goed bedrijf en je wordt altijd netjes geholpen.

Verkoop
dhr. Slot H (Noordscheschut)
25/05/2016
9

Vriendelijk en betrouwbaar

Service
Hans Rolsma (Meppel)
25/05/2016
10

Voor mij staat het merk Toyota hoog in aanzien, het is geen garage wagen. Men is zeer betrouwbaar en geeft een optimale service.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
8

goede service, kennen client bij naam

Service
Anoniem
13/05/2016
10

Altijd vriendelijke ontvangst met koffie. Nooit verrassingen achteraf door heldere prijsopgave vooraf. Bij meewerk altijd eerst een telefoontje. Top dealer.

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Service kwaliteit en vriendelijkheid.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Altijd behulpzaam en vriendelijk ☺

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Alles gebeurt altijd volgens afspraak.

Service
H.Gerrits (Wanneperveen)
11/05/2016
8

Goede service. Vriend. geholpen. Gratis (bijna nieuwe ) leenauto mee.

Service
Frans Beuming. (Ruinerwold)
04/05/2016
8

Goede service en keurige behandeling ,alleen bij de laatste servicebeurt viel de rekening wat tegen,had de kosten van die kleine "beurt" lager ingeschat.

Service
Gerard Lutke (Nijeveen)
04/05/2016
10

service uitstekend, vriendelijkheid uistekend, de koffie of thee staat altijd klaar, Aflevering na onderhoudsbeurt uitstekend,

Service
J. Olthoff (Nieuwleusen)
04/05/2016
10

De planning en uitvoering van het reguliere onderhoud is helder en wordt accuraat uitgevoerd. Extra werkzaamheden worden voorgelegd met een duidelijk advies. Ontvangst en wacht/werkplek is keurig verzorgd.Personeel is vriendelijk en accuraat.

Service
Jan Mulder (Meppel)
04/05/2016
10

Wordt altijd plezierig geholpen en men komt gemazkte afspraken na

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Men houdt zich aan afspraken, stuurt e-mail ter bevestiging van afspraken en handelt alles correct en zakelijk af.

Service
Ate Brink (Utrecht)
29/04/2016
9

Mensen bij Van der Linde altijd heel vriendelijk. Heb (anders dan bij 2 dealers in Utrecht) ook nooit het gevoel dat ze onnodige reparaties proberen op te dringen. Stap altijd weer vrolijk in mijn 12 jaar oude auto na de APK.

Service
Harry Bulthuis (Zuidwolde )
29/04/2016
9

Van der Linde in Meppel doet dat wat ze met je afspreken en zelfs meer dan dat. Bij aankomst wordt gevraagd of er nog extra gekeken moet worden naar een aspect. Als het een kleine beurt betreft kan met gezellig tijdschriften en kranten lezen en wordt men voorzien van een heerlijke kop koffie of thee.De klant kan zich hier bij dit bedrijf echt koning voelen. De uitgevoerde reparaties en de onderhoudsbeurten worden altijd nabesproken . Vragen worden correct afgehandeld. De rekeningen vallen altijd binnen de afgesproken bedragen, bij overschrijding door onverwachte reparaties wordt er eerst goed overleg gevoerd.

Service
Mevr. M Kleijnjan (Meppel)
22/04/2016
9

Vriendelijk, snel en kreeg zelfs geld terug omdat er geen ruitensproeistof bijgevuld was.
Ben wel gewend bij vorige dealer dat de auto gewassen terug kwam.

Service
D. Verloop (Meppel)
20/04/2016
10

uitstekende service, betrouwbaar, vakkundig, dealer regelt alles perfect ook na een aanrijding, zoals ik onlangs heb gehad.

Service
Dhr. G. Mast (Assen)
20/04/2016
10

Uitstekende garage met deskundige en klantvriendelijke medewerkers.

Service
Dirk Niehaus (Meppel)
20/04/2016
10

De klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, de koffie is lekker, zowel verkoop als monteurs staan altijd klaar voor de klant.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Zeer klant vriendelijke medewerkers met verstand van zaken!

Service
Ans Bulthuis (Nijeveen)
13/04/2016
10

Prima garage

Service
g.priest (meppel)
13/04/2016
8

prettige omgang met klanten

Verkoop
Hans Lourens (Staphorst)
13/04/2016
9

Geweldig bedrijf, zeer vriendelijke en kundige medewerkers. We zijn warm onthaald.

Service
Hennie Frans-Reinders (Ruinerwold)
13/04/2016
10

GOEDE SERVICE EN HEEL KLANTVRIENDELLIJK !! NEMEN ALTIJD DE TIJD VOOR ONS -ALS WE MET ONZE AUTO'S KOMEN.
DUIDELIJKE UITLEG VOOR ONS ALS LEKEN ZONDER AUTO KENNIS ! ER IS VAN TE VOREN ALTIJD OVERLEG MET ONS : DAT WAARDEREN WE ZEER !

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Zeer klantvriendelijke mensen met een goede uitleg van eventuele extra werkzaamheden en van het geplande uitgevoerde werk.

Service
Hans Westenbrink (Nijeveen)
06/04/2016
9

mensen houden van het merk

Service
Theo Huisman (Joure)
06/04/2016
9

zeer klantvriendelijk, goede service, redelijke prijzen, komen afspraken na.

Service
Anoniem
30/03/2016
9

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. De koffie staat altijd klaar. Vervangend vervoer is altijd goed geregeld. Ze behandelen je als klant niet als nummer.

Verkoop
Dhr.Henk Hulzebos (De WIJK)
30/03/2016
9

word altijd vriendelijk bediend

Service
G.Vrieling (Meppel)
30/03/2016
10

Een dealer waar je voor de volle 100% op kunt vertrouwen en waar je met veel respect en op waarde benaderd wordt.

Service
Laura van den Broek (Meppel)
30/03/2016
8

wordt altijd vriendelijk ontvangen en ben altijd tevreden over de afhandeling van de werkzaamheden. Ben dan ook niet voor niets al meer dan 40 jaar bij dezelfde dealer

Service
P.S. Ensing (Oudemirdum)
24/03/2016
10

Sinds 1978 klant en rij er graag wat Km extra voor.

Service
Dhr. W. Boonstra (Havelte)
23/03/2016
10

Betrouwbaar, professioneel, klantgericht.

Service
k v d veen (steenwijk)
23/03/2016
7

altijd goed

Service
Peter Roest (Staphorst)
23/03/2016
10

Uitmuntende service en persoonlijk contact. Men weet wie je bent als je belt, en dat is zeer prettig.

Service
P.GERBENS (HEERENVEEN)
18/03/2016
10

WIJ ZIJN HEEL TEVREDEN OVER DE SERVICE EN KLANTVRIENDELIJKHEID.

Service
H. Boer (Nijeveen.)
11/03/2016
9

Afgesproken prijs wordt nagekomen en als dit hoger wordt is er overleg. Bij een spoedreparatie is er altijd een tijdige oplossing. Betrokken personeel. Deskundig op hun gebied.

Service
J.M.Kuipers (Meppel)
10/03/2016
9

byna alles altyd prima in orde

Service
Dhr M. Noordhuis (Meppel)
09/03/2016
10

geen aanmerking, voor mij 100% correct.

Verkoop
dhr. Schonewille
09/03/2016
8

Prima service, kennis en vriendelijk.

Service
dr a vander linde (nijeveen)
09/03/2016
10

en vriendelijk en correct

Service
G.Leutscher (Wapserveen )
09/03/2016
9

goede service en zeer klantvriendelijk en schoon werk.

Service
H. Slagter (Nijeveen)
09/03/2016
10

Ik ben niet voor niets ik denk al meer dan 40 jaar bij deze dealer. Altijd correct. Bij inruil een acceptabele prijs. Laat weinig te wensen over.

Service
Dhr.W.J.Smit (Molenweg 1 Nijeveen)
07/03/2016
10

Wij worden altijd netjes behandeld daarom deze aanwijzing!

Service
Charles Boss (Appelscha)
02/03/2016
7

Gewoon goed

Service
dhr. D. Klaver (Belt-Schutsloot)
02/03/2016
10

deze Garage komt bij mij als betrouwbaar over, vriendelijk en kundig personeel. aan te bevelen dus.

Service
Dhr. W.T. Stegeman (Ruinen)
02/03/2016
8

Een duidelijke en overzichtelijke website die mij oplossingen op mijn zoek akties geeft.

Service
Anoniem
24/02/2016
10

Beter kan men niet wensen

Service
Frits Muhring (de Wijk)
24/02/2016
10

Vriendelijke ontvangst (is overal wel), koffietafel met bladen en leesbrillen, wordt direct koffie aangeboden (of thee). Je kunt afspraken online maken (via mail), je kunt vooraf kostenopgave krijgen. Er is overleg over onverhoopt meerwerk (2 nieuwe banden) zonder dat er gebedeld wordt. Zakelijk en vriendelijk. Als je niet kunt betalen of pinnen, mag je ook per bank betalen (ik pin altijd direct, maar toch, wordt wel gezegd)

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Vriendelijk personeel, goed vertrouwen in deze dealer

Service
e.dijk (zwolle)
17/02/2016
8

vriendelijk personeel, vlotte afhandeling,ze doen niet moeilijk,als er iets is word er direct een oplossing gezocht.

Service
Jos Smit en Annie van Ommen (Zuidwolde Dr)
17/02/2016
10

Als mijn vrouw in deze mannenwereld tevreden is over de service en de mensen van de balie en verkoop dan is het een top dealer. Kom je niet overal tegen. Keuze voor leenauto, fiets of weg gebracht worden vind ik een goede extra service. En als je een keer moet wachten dan komen ze altijd even een babbeltje maken met een kop koffie en dan is het geen probleem om te wachten.

Service
Johan (Meppel)
10/02/2016
10

prima mensen die hun werk met plezier erg goed doen.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Perfecte service, aardig personeel, lekkere koffie.

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
9

Prima sfeer, fijn personeel, goede service

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Topgarage, qua service, vriendelijkheid en uitstraling in de showroom.

Verkoop
G.Hoogers-Smit (Zwolle)
03/02/2016
9

Prettige mensen

Service
Dhr. H. Sietzema (Meppel)
20/01/2016
9

Deskundig personeel wat je vlot,behulpzaam en vriendelijk te woord staat. De garage heeft een professionele uitstraling

Service
j.veuger (hoogeveen)
15/01/2016
8

om dat ze goed zijn en correct

Service
Arie van der Weide (De Wijk)
13/01/2016
9

Eerlijk en betrouwbaar

Service
r.e.smid (*t harde)
08/01/2016
8

correct

Service
Albert Spijkers (Nijeveen)
06/01/2016
10

Vanwege de persoonlijke band met de familie v.d.Linde en het personeel.

Service
J N Talsma
06/01/2016
9

Ze doen alles wat ze beloven GEWELDIG

Service
Anoniem
04/01/2016
9

Ik ben al 30 jaar klant en altijd zeer correct behandeld

Verkoop
Gerrit J Smid (Nijeveen)
30/12/2015
10

al meer dan 35 j bij deze dealer staan altijd voor je klaar

Service
F.Martens (Meppel)
24/12/2015
8

Omdat een goed bedrijf is.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

We komen hier al jaren en het is bijna altijd goed

Service
dhr dolk
23/12/2015
10

top attractie !

Service
a eissen (wanneperveen)
14/12/2015
8

goed en betrouwbaar

Service
Anoniem
10/12/2015
10

betrouwbaar

Service
Bertus Knol (Wanneperveen)
09/12/2015
10

Men is hier altijd vriendelijk en hebben tijd voor de klant en van te voren wordt er een kosten opgave gedaan.
Wordt altijd een kop koffie aangeboden en kleine reparaties direct uitgevoerd.
Men kent de klanten bij naam en altijd vragen hoe het thuis gaat.

Service
Theo Hoogervorst sr (Zwolle)
09/12/2015
10

De werkende van deze garage geven een vakkundige ,beleefde en vriendelijke uitleg over de gedane en eventueel uit te voeren handelingen in verband met de staat van mijn Toyota. Ga altijd met een goed gevoel weer weg na alle beurten .

Service
Anoniem
07/12/2015
9

goede ontvangst,prettige entree,vertrouwend personeel

Service
Anoniem
03/12/2015
10

Klantvriendelijk, Goede service, wordt goed ingelicht over de werkzaamheden, de werknemers denken met je mee.

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
8

gewoon goed

Service
Anoniem
02/12/2015
8

We zijn tevreden

Service
cees slag (meppel)
25/11/2015
10

goede dealer die de afspraken nakomt en ze voldoet aan de afgesproken wensen

Service
H. van de Kemp (Meppel)
25/11/2015
9

Een hele goede service, staan altijd voor ons klaar

Service
Kor Ytsma (Meppel)
25/11/2015
8

klant vriendelijk en een prima garage

Service
Anoniem
23/11/2015
10

Hier word je altijd vriendelijk ontvangen, het personeel komt altijd wel even een praatje met de klanten maken. En de jongens van de werkplaats zijn altijd zeer vriendelijk, je kan alles met ze overleggen ze doen het werk in 1keer goed. Je kan zien dat ze ook altijd voor elkaar klaar staan.

Verkoop
Anoniem
23/11/2015
10

je bent welkom dit voel je ook. daarnaast zijn de mensen bekwaam en denken met je mee.
alles is bespreekbaar ook als het bijna niet mogelijk is.

Verkoop
Jan Klappe (Vollenhove)
23/11/2015
10

Klantvriendelijkheid, betrokkenheid, nakomen van gemaakte afspraken en de altijd plezierige ontvangst door alle medewerkers.

Service
A.van.der.Sluis (Meppel )
19/11/2015
10

Heb nog nooit problemen met mijn dealer gehad in alle jaren dat ik toyota rijdt.

Service
Dhr. G.J. den Boer (Meppel)
19/11/2015
10

Zeer klantgericht en -vriendelijk. Duidelijk in wat ze gaan doen en ze doen wat ze zeggen. Denken met jou mee ook als dat niet in hun voordeel is. Uitstekende service en de koffie staat altijd klaar.

Service
George Claasz Coockson. (Nijeveen.)
18/11/2015
9

Zeer kundig ,Uitstekende service ,Vriendelijke persoonlijke benadering.
Prettige regelingen bij schades en onderhoudsbeurten.Het gehele personeel heeft een klantvriendelijke benadering.
Kan probleemloos in de werkplaats lopen en advies vragen.

Service
Roel Linde (Meppel)
18/11/2015
10

Zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Je wordt zeer prettig behandeld. Ik kan altijd even binnenlopen voor een advies of vraag. Zeer vriendelijk personeel.

Service
van noort (Meppel )
18/11/2015
7

Het is goed. .

Service
Anoniem
16/11/2015
8

Prima service heerlijk koffie

Service
Anoniem
12/11/2015
9

Goede service

Service
W.N.Middelkoop (Meppel)
12/11/2015
8

geef goede informatie

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Wij hebben uitstekende ervaringen met het bedrijf en het personeel aldaar.

Service
Bert Krooshof (Meppel)
11/11/2015
10

Zeer content met de inmiddels vertrouwde kwaliteit!

Service
dhr. J.Dolstra (meppel)
11/11/2015
10

ik ben zeer tevreden omdat men helder en duidelijk is en service gericht werkt.

Service
Gerard Bouwknegt (Leusden)
11/11/2015
8

Klantvriendelijke- en persoonlijke benadering van de klanten.

Service
Sonja Nijdam (Meppel )
11/11/2015
10

Fijn word je geholpen en gezellig

Service
Sonja Nijdam (Meppel )
11/11/2015
10

Fijn word je geholpen en gezellig

Service
Anoniem
09/11/2015
9

We zijn erg tevreden. We worden altijd goed geholpen en worden nooit geconfronteerd met onverwacht hoge kosten.

Service
Anoniem
05/11/2015
8

vriendelijke ontvangst

Service
H. van Essen (Nijeveen)
05/11/2015
10

Dit is een bedrijf waar de klant en de mens centraal staan. Er is tijd voor een praatje en niet alleen over auto's.

Service
Albert Logtmeijer (Meppel)
04/11/2015
8

'k ben tevreden

Service
Anoniem
04/11/2015
10

service gerichte en oplossingsgerichte dealer ondanks dat ik een hele oude auto Toyota Starlet 1996 heb

Service
Richard D. Bartels (Zwolle)
04/11/2015
10

correct, behulpzaam,

Service
Anoniem
02/11/2015
10

Gewoon fijne medewerkers prettig autobedrijf netjes correct waar ik graag naar toe ga, koffie klaar tijd voor een praatje
leestafel je bent daar geen nummer maar een klant. Ik zou ze zeer zeker aanraden.

Verkoop
Anoniem
29/10/2015
9

Prima service, snelle bediening, vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
8

Correct behandeld

Service
Anoniem
28/10/2015
8

Goede service.

Service
Anoniem
21/10/2015
10

Ze zijn erg vriendelijk, gastvrij, duidelijk.

Verkoop
Bennie van Ritbergen (De Wijk)
21/10/2015
9

Hij heeft mij beloofd terug te bellen. Ws vanwege drukte is is dit nog niet gebeurt. Auto nu 3 weken in gebruik. Ben zeer tevreden tot nu toe. Hij kan mij bellen maar als hij dat niet doet neem ik hem dat niet kwalijk . Ben nu op vakantie en de reis met mijn nieuwe auto verliep fantastisch. Als hij mij nog had gebeld, dan was het een 10 geworden.maar ik denk dat hij mij komende week wel zal bellen. Overigens is een 9 als al zeer goed. Ik ben gewoon als klant zeer tevreden en dat is het belangrijkste.

Service
Fam. Venhuizen (Zwolle)
21/10/2015
10

Klantvriendelijk, kundig, vlot, transparant.

Service
Peter Fijt (Zuidlaren)
21/10/2015
9

Dit is een betrouwbare en kundige dealer. Afspraken worden goed nagekomen en over de service niets dan lof. Vriendelijk personeel aan de receptie. Werkplaatspersoneel kundig en hulpvaardig. Verkooppersoneel voorkomend, niet opdringerig en meedenkend. Deze dealer hopen wij nog lang als leverancier te houden.

Service
R van Duuren (Dwingeloo)
21/10/2015
8

Nu ca 8 jaar klant bij deze dealer. Nieuwe LandCruiser gekocht. Ervaring met service en afspraken is consistent goed. Verder niets te wensen. Bij de APK komen er geen onverwachte zaken om de hoek kijken, maar dat zegt ook iets over het Merk.

Verkoop
Anoniem
16/10/2015
10

De dealer is klantgericht, vriendelijk en geven een goed en betrouwbaar advies

Verkoop
Emile de Jel (Almere)
16/10/2015
8

Kwaliteit, prijs en service: top dealer!

Service
Anoniem
12/10/2015
10

Zeer vriendelijk en klantvriendelijk.
Goede service en alles super goed voor elkaar.

Service
Dhr. H. Lokken (Nijeveen)
07/10/2015
10

Wij zijn zeer te spreken over de service die verleend wordt. Vriendelijk personeel en een keurig verzorgde showroom en werkplaats.

Service
Tinus Ruinemans (Zuidwolde)
01/10/2015
9

Betrouwbaar, degelijk en vriendelijk. Er wordt altijd koffie aangeboden.

Verkoop
Anoniem
30/09/2015