Beoordelingen 

761 commentaren van in totaal 761 beoordelingen
Service
Familie Schoemaker (Nieuwleusen)
16-08-2019
9

Auto kon na melding motormanagement vlot aan de monitor. Wachten aangenaam (krant, literatuur, iets te drinken).Voorafgaand duidelijke inschatting van de werkzaamheden en de te gebruiken materialen.Te bestellen onderdeel (lambdasonde) was eerder binnen dan ingeschat (vakantie). Werkzaamheden konden ook eerder ingepland worden dan verwacht.Werkplaatsreceptie informeerde ons telkens op tijd. Uiteindelijke rekening ook iets lager dan verwacht.

Service
Jan Breeschoten (Koekange )
16-08-2019
10

Het is een bedrijf waar je je thuis voelt.

Service
Henk Wildeboer
14-08-2019
10

Vriendelijke ontvangst, koffie en koek staan klaar! In het begin zeer hulpvaardig op vragen mijnerzijds!

Service
M. Spoelstra (Meppel)
14-08-2019
9

Veel verschillende garages gehad wegens verhuizingen. Deze springt er echt uit.

Service
Jannie van der Haar Kombrink.
02-08-2019
9

Overleg met Van der Linde is goed.

Service
S.Salentijn (Zwolle)
02-08-2019
8

Voor mij is een garage een zaak van vertrouwen. Mijn ervaring is dat ik correct en eerlijk word behandeld. Daarbij zijn het vriendelijke mensen waar ik graag even een praatje kom maken als ik er toch moet zijn.

Verkoop
Saskia (Zuidwolde)
24-07-2019
10

Prettige sfeer en vriendelijke medewerkers. Tijdens de aflevering werd de nieuwe auto onthuld en er was uitgebreid tijd voor instructie van de nieuwe auto.

Verkoop
E Kuik (Meppel)
23-07-2019
9

Betrouwbaar, prettig in omgang, veilig verkoop klimaat.

Verkoop
Dhr. Soldaat
23-07-2019
10

Van der Linde heeft als dealer mijn lease auto afgeleverd aan Korterink auto's in Rouveen en alles is snel en naar wens verlopen.

Verkoop
Jaap Stobbe
23-07-2019
10

Hee fijn bedrijf met kennis en service!

Verkoop
koeriersbedrijf van Dijk (Zwolle)
23-07-2019
10

alles zeer vlot verlopen,

Service
A. Schoenmakers (Meppel)
19-07-2019
8

- Goed contact, goede communicatie- Werkzaamheden prima uitgevoerd- Vriendelijk, behulpzaam

Service
Roy Harmsen (Apeldoorn)
17-07-2019
10

Uitstekende service, prima contact met klant, altijd op wens vervangend vervoer beschikbaar.

Service
gert haverkamp (assen)
11-07-2019
10

Een degelijk bedrijf, waar een erg prettige sfeer heerst, waar je vriendelijk en persoonlijk wordt ontvangen, waar afspraak ook echt afspraak is, met een aangename ontvangstruimte en showroom (met goede koffie) en last but not least waar goede service geleverd wordt.

Service
Arend Vreugdenhil (Meppel)
11-07-2019
10

Goede afspraken gemaakt, goed advies gekregen, alles volgens afspraak verlopen, kan zoals altijd tevreden zijn.

Service
Mevr. Ebbeling (Nijeveen)
11-07-2019
10

Goede informatie,uitleg en service. Zeer klantgericht.

Service
mw. Gianotten
11-07-2019
10

Zeer klantvriendelijke garage, persoonlijke benadering, deskundig.

Service
J. Tjeerdsma (Stiens)
28-06-2019
8

Altijd vriendelijk ieder een en correct en goed geholpen.

Service
Dirk (Belt-schutsloot)
19-06-2019
10

Vriendelijk en kundig personeel. Heb nog geen negatieve ervaring ondervonden.

Service
Arend van Dalsem (Meppel)
14-06-2019
9

De behandeling is bij Van der Linde altijd uitstekend.

Service
Dhr. G van Dijk (Meppel)
12-06-2019
10

Uitstekende service en behandeling.

Service
Nico Jordan (Meppel)
07-06-2019
9

Zoals eerder vermeld : goede ervaringen op allerlei gebied ,ondanks het feit dat er soms extra kosten bijkomen dooronverwachte gebreken.

Service
Henk Veld (Dalen)
07-06-2019
10

Goede service

Service
Teake Postma (Zwolle)
07-06-2019
10

Het zijn allemaal vak mensen,en zeer vriendelijk.

Service
jan arend geerts (meppel)
05-06-2019
10

allemaal vriendelijke werknemers en directie super

Service
D. Verloop (Meppel)
31-05-2019
9

Goede service, Vriendelijke medewerkers: kennen de klanten ook bij naam, vakkundig, komen afspraken na. Valt veel te overleggen.

Service
Labots (Oldebroek)
31-05-2019
10

Goed personeel. Duidelijk met de afspraken. Het is prettig om Toyota van de linde als garage

Service
D.J.B.
27-05-2019
10

Van der Linde Meppel is een zeer klantvriendelijke, uiterst deskundige en enorm gastvrije dealer en garage. Ik ben al jaren trouwe klant en niet van plan dit te wijzigen.

Service
Peter Fijt (Zuidlaren)
24-05-2019
10

Voorbeeldig personeel, goede service, altijd het gevoel dat je welkom bent. Afspraken worden goed nagekomen. Kortom de beste dealer die wij ooit gehad hebben. Niet voor niets hier al 4 toyotas gekocht van de 11 die wij gehad hebben.

Service
g. priest (meppel)
24-05-2019
9

goede behandeling

Service
Mevr.H.Klooster (Meppel)
24-05-2019
8

De sfeer is goed,heb verder geen klachten gehad en hoop dat het in de toekomst zo blijft.

Service
Henk Grendelman (Coevorden )
22-05-2019
10

Zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Ik ben er al langer dan 15 jaar klant, ondanks dat het niet de dichtstbijzijnde Toyota-dealer is.

Service
M Benak (Nijeveen)
22-05-2019
9

Altijd behulpzaam ook zonder afspraak

Service
Jos Gerritsen (Heerenveen)
22-05-2019
10

Vakbekwame monteurs. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Koffie met koekje en wifi als je moet wachten

Service
Theo Hofman (Nijeveen)
22-05-2019
10

Prettig ontvangst, goede service. Top!!

Service
Nico Buiten (Nijeveen)
08-05-2019
9

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Er heerst een klantvriendelijke, gemoedelijke, persoonlijke sfeer.

Service
bert dorenbos
08-05-2019
10

zeer goede service en koffie altijd klaar

Service
S DE WAGT (KALENBERG)
08-05-2019
10

OMDAT HET NIET BETER KAN

Service
Marloes Jobing
03-05-2019
9

Klantvriendelijk, goede service en overzichtelijke showroom.

Service
Dijk (Zwolle)
03-05-2019
9

Vriendelijke receptie.niet te lang wachten.werkplaatspersoneel is bekwaam je wordt op tijd geïnformeerd over eventuele gebreken.

Service
A. Bijvank (Nijkerk)
24-04-2019
10

Zeer gastvrij en de koffie staat altijd klaar en natuurlijk goede service

Service
H.Koster (Meppel)
24-04-2019
9

alles is naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Jacob van Benthem (Vollenhove)
24-04-2019
9

persoonlijk contact en uitstekede sfeer

Service
W. Padding (Alteveer)
24-04-2019
10

Autobedrijf van der Linde in Meppel is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf; service en vriendelijkheid zijn perfect!Wie een goede en betrouwbare Toyota zoekt is hier aan het juiste adres!

Service
b Knol
18-04-2019
8

Ik ben tevreden over van de linde meppel

Service
Aart de Jonge (Meppel)
18-04-2019
10

Een fijne organisatie die vriendelijkheid als een pre ziet!

Service
Lansbergen Jan (Soest)
11-04-2019
9

Als ik er kom voel ik me altijd welkom, mijn auto wordt gemaakt zoals we vooraf afgesproken hebben en ik voel me altijd veilig in een door Van der Linde Meppel B.V onderhouden auto.

Service
R Meijboom (Noordwolde )
11-04-2019
10

Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen en de service was snel en accuraat

Service
Rob Kooger (Belt Schutsloot)
10-04-2019
10

Correcte service, medewerkers zijn zeer vriendelijk. Prettige wachtruimte.

Service
Lute Nederhoed (Meppel)
10-04-2019
8

Gewoon een goeie garage, geen flauwekul.

Service
k.westenberg (zwartsluis)
10-04-2019
9

Tevreden over service uitstraling correctheid.

Service
Laura van den Broek
10-04-2019
8

Ben niet voor niets al meer dan 43 jaar klant.

Service
Annet Oelius (Nijeveen)
09-04-2019
10

Goede service

Service
P.S.Ensing (Oudemirdum.)
09-04-2019
10

Zeer tevreden, veel auto's gehad, relatie sinds 1978.

Service
Eric Smeenge (Nijeveen)
09-04-2019
10

Vd linde staat al jaren voor garant voor goede service en geweldige kwaliteit.

Service
Mevrouw Kappen (Meppel )
09-04-2019
10

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Service
P.S.Ensing (Oudemirdum.)
09-04-2019
10

Vertrouwt en plezierig en deskundig. Sinds 1978 een goed advies.

Service
Dirk Wolters (Nijeveen)
06-03-2019
10

Ben er al enige jaren klant. Ben tevreden over de goede reparaties en attentheid. Iedere keer koffie en de nodige aandacht.

Service
LF puls (Meppel)
20-02-2019
9

Prima service

Service
Dhr L Bruins (De Wijk.)
20-02-2019
8

goede service , klantvriendelijk en doen wat ze zeggen.by the way: de koffie is prima

Service
Mevr Donker
20-02-2019
10

Ik ben al jaren, zeer tevreden, klant bij Toyota Van der Linde. Altijd duidelijke afspraken en uitleg over wat ik kan verwachten. Vriendelijke eigenaren en werknemers.

Service
A.J. Heinhuis (Wilhelminaoord)
20-02-2019
10

Fijne vakkundige mensen.

Service
Dhr. J Spraakman (Havelte)
20-02-2019
9

Prima bedrijf, ben er niet voor niets al meer dan 40 jaar klant.
Top bedrijf

Service
Ria Rakhorst-Ferwerda (Meppel)
14-02-2019
10

Wij vinden het een betrouwbare garage en worden duidelijk voorgelicht voor eventuele reparatie.

Service
Albert Nieuwenhuis (9411pb Beilen)
13-02-2019
10

Zeer fijne afhandeling van het geheel.

Service
Marinus Noordhuis (Meppel)
13-02-2019
9

een klantvriendelijke garage die past bij de uitstraling van TOYOTA.

Service
Stef Jansen (Ruinerwold)
01-02-2019
9

10 onhaalbaar, maar lees voor 9=10

Service
Edwin (Meppel)
01-02-2019
9

Meedenken. Klantvriendelijk

Verkoop
M. Deinum (Meppel)
01-02-2019
8

Goeie Service, denkt mee in oplossing en zoekt naar mogelijkheden igv. problemen. Wordt altijd goed geholpen aan de telefoon en in de zaak.

Service
Harm Luten (Ruinerwold)
25-01-2019
9

Goede service, vriendelijk en correct werk.

Verkoop
Slag (Meppel)
23-01-2019
10

ZEER goede service en hele aardige mensen. Geduld en oog voor de klant. Meerdere auto's laten zien en wel ons de keuze gelaten. Goede zaak ga zo door

Service
Roelof Mulder (Ruinerwold)
23-01-2019
9

goede afhandeling. prima service en de koffie klaar. goede uitleg over de gedane werkzaamheden.

Service
Dhr G. Schans (Beilen)
23-01-2019
9

Zeer correct en hartelijk bij de verkoop, garantie afwikkeling op zeer bevredigende wijze , onderhoud volgens planning en correct contact opnemen bij meerwerk, met prijsopgave.

Service
T.J. van veen
16-01-2019
9

Prima garage

Service
Postma
09-01-2019
8

Vanaf onze eerste kennismaking een goed gevoel en beeld van en over het bedrijf. Klantvriendelijke uitstraling en behandeling door de medewerker.

Verkoop
Jan Hulshof
09-01-2019
10

Heel pretigge/klantvriendelijke dealer

Service
K. Flinkert (De Wijk)
09-01-2019
10

Prettige samenwerking en gastvrije ontvangst!

Service
Dhr W J Kleene (Ruinerwold)
06-01-2019
10

We kunnen ons geen betere garage wensen. Je wordt altijd goed en snel geholpen.

Service
Hans Westenbrink (Nijeveen)
04-01-2019
10

35 jaar klant, altijd prima

Service
Edwin Vos (Nijeveen)
04-01-2019
9

Prima service, klantenkennis en een eerlijk advies.

Service
albert eissen (staphorst)
04-01-2019
9

goede ontvangst koffie staat altijd klaar voor een praatje nemen ze de tijd al met al prima voor mekaar

Service
Tineke van Zomeren
04-01-2019
9

geweldig de behandeling in de garage en als het niet anders kan brengen ze de auto ook nog bij je thuis !!! dank je

Service
Bulthuis (Zuidwolde)
04-01-2019
9

Van der Linde Meppel is een familiebedrijf en dat is overal in te merken. Iedereen heeft er groot belang bij dat alles goed verloopt. Men gaat na of alles gemeld is , legt aan de balie kort en bondig uit wat men aan werkzaamheden heeft verricht. Nooit iets wat niet was afgesproken.Men kent de klanten , serveert een kop koffie , heeft een auto beschikbaar bij langdurige werkzaamheden. Prima bedrijf zeker is van zijn kunnen , maar niet naast de schoenen loopt

Service
Bert Westenbrink (Wapse)
19-12-2018
10

Goede serviceKlant vriendelijk

Service
I.J. Atzema (Meppel)
19-12-2018
10

IK ben tevreden

Service
Johan (Meppel)
19-12-2018
10

deze mensen hebben oor en oog voor hun klanten en hebben ook veel verstand van auto's.

Service
N Ebbeling (Nijeveen)
14-12-2018
9

Goede en correcte informatievoorziening over het onderhoud! Gastvrije ontvangst met een lekker kopje koffie in de showroom.

Service
J. Koeling (Noordwolde (FR.))
14-12-2018
9

Goede service vriendelijk personeel.

Service
De Leeuw (Meppel)
14-12-2018
10

Correct en vriendelijk

Service
A. Hoogeveen (Meppel)
14-12-2018
9

Voor mij is het heel belangrijk dat ik een goede en betrouwbare garage heb. Dat is maar mijn mening bij garage van der Linde het geval.

Service
Koster (Meppel)
14-12-2018
9

Voortreffelijke nette garage en personeel, ook nog een leenauto mee gehad.

Service
J. Oosting (Havelte)
14-12-2018
8

Als klant wordt je bij de receptie vriendelijk ontvangen door het aanbieden van een kop koffie o.i.d. Hierdoor heb ik het idee, dat de wachttijd van de reparatiewerkzaamheden sneller voorbij gaat.

Service
Bé Puister (Steenwijk)
13-12-2018
9

Ik ben zeer tevreden over Toyota Van der Linde Meppel. De kwaliteit is altijd goed en men hanteert een persoonlijke service. Je wordt herkend als klant en krijgt een passende bediening. Ik kan Toyota Van der Linde aanbevelen bij anderen!

Service
Ben van Velzen (Diever)
13-12-2018
9

Vriendelijk, duidelijk in prijs en mogelijkheden, bereid tot discussie en overleg.

Service
Arend Boers (Ruinen)
05-12-2018
9

Komt vertrouwd en gastvrij over.

Service
Theo Huisman (Joure)
05-12-2018
9

Klantvriendelijk, correct en nakomen afdpraken

Service
Nico Middelkoop (Meppel)
05-12-2018
8

ze zijn duidelijk en aardige mensen wat ze zeggen doen ze ook.ook als ik vraag of de winterbanden er op kunnen dan doen ze datook andere vragen worden dan uitgevoerd

Service
Mevr M van Yperen (Meppel)
05-12-2018
9

je wordt altijd prettig en behulpzaam geholpen....

Service
G. Mast (Assen)
05-12-2018
10

Uitstekende garage.

Service
Esther Vos
30-11-2018
8

Van der Linde heeft vriendelijk en deskundig personeel. Groot pluspunt, de verkopers zijn niet opdringerig en luisteren naar hun klant.

Service
Anton Moes (Meppel)
30-11-2018
8

Vriendelijk, behulpzaam, valt over problemen te praten.

Service
Dhr. A. Lutke
29-11-2018
8

Goede service, vriendelijke medewerkers, goede ontvangst bij receptie, volgens wens is de afspraak ingepland.

Service
Henk Lubbers (Hoogeveen )
27-11-2018
9

Vriendelijk, gastvrij, goed luisteren en schoon altijd.

Service
Dirk (Belt-Schutsloot)
23-11-2018
9

Ben heel tevreden over deze dealer, klantvriendelijk, vakbekwaam personeel. Verder kan ik er niet zoveel over zeggen ik heb een Toyota, dus kom ik er niet zo vaak.

Service
Hr. Siem Hoekstra (Meppel)
23-11-2018
10

Altijd vriendelijk en vooral rekening houden met de wensen van de klant.

Service
Peter Fijt (Zuidlaren)
23-11-2018
10

Ik rij inmiddels in onze 12e toyota, bij diverse dealers aangeschaft. De laatste 4 echter bij van der Linde, ondanks dat wij niet in de buurt wonen. Dat zegt denk ik genoeg.

Service
h kruizinga (dedemsvaart)
23-11-2018
10

Leuk personeel.

Service
Eddy Kuik (Meppel)
23-11-2018
8

Vergelijking met andere ervaringen.

Service
G.W.J. de Ruiter (Nijeveen)
14-11-2018
9

De ontvangst is prettig. De auto wordt meteen meegenomen naar de garage . Ze hebben binnen de aangegeven tijd de zaak opgelost. In één wordt geweldig en dus een negen. Want als ik een tien geef kunnen zij zich de volgende keer niet verbeteren.

Service
Albert Kreggemeijer (IJhorst)
09-11-2018
10

Dealer die z'n klanten hoog waardeerd.Wordt geholpen zoals het hoort. Ook de sfeer erg aangenaam.

Service
G.J. den Boer (Meppel)
09-11-2018
10

Bieden service en kwaliteit. Denken met je mee ook bij bijzondere dingen.

Service
Kees Stuiver (Meppel)
09-11-2018
9

Is alles naar wens is wat moet ik dan nog toevoegen goed is goed.

Service
J. Schouten (Meppel)
09-11-2018
10

Prima sfeer, prettige ontvangst en goede service en advies. Hierin speelt natuurlijk mee dat een Toyota een door en door betrouwbaar product is waar je niet snel pech mee zal hebben. Na 5 jaar en 100.000 km alleen een gloeilampje vervangen!

Service
I.M. Baumgarten
02-11-2018
9

Prettige garage. Vriendelijk personeel.

Service
G.H. de Haan (Havelte)
02-11-2018
10

Al heel lang klant en tot volle tevredenheid.

Service
Jantinus Vlot (Nijeveen)
29-10-2018
10

Uiterst vriendelijk , behulpzaam, gastvrij ( koffie staat altijd klaar ) belangstellend, men kent de klanten.

Service
De Jong (Meppel)
29-10-2018
9

Klantvriendelijk personeel, transparant, leveren kwaliteit. Bedrijf is netjes en schoon. Zeer tevreden.

Service
Bert Vollendam (Meppel)
29-10-2018
10

Gewoon een klantvriendelijke garage.

Service
DJ
29-10-2018
8

Al ruim 30 jaar ben ik een tevreden klant, prima service, klantvriendelijke medewerkers en uiteraard een uitstekende auto.

Service
Roel Linde (Meppel)
29-10-2018
9

De vriendelijk en zakelijke benadering spreken mij aan. De onderhoudsbeurten zijn altijd oke. Ontvangst altijd correct.

Service
Jj klok ( Beilen)
19-10-2018
10

Deskundig personeel. Verder vriendelijk en attent. Vlotte afhandeling.

Service
Dhr J Bayle (Nijeveen.)
19-10-2018
8

Wij hebben nooit klachten over hoe we geholpen worden.

Service
Dick Gijzen (Meppel)
17-10-2018
9

Prima service, bekwaam en vriendelijk personeel.

Service
R.D. Bartels (Zwolle)
17-10-2018
10

Altijd vriendelijk en zeer behlpzaam

Service
T. Jansen (Meppel)
17-10-2018
10

Fijn bedrijf, vakbekwaam en goed geholpen. Zeker aan te raden.

Service
Jack van Delden (Staphorst)
11-10-2018
10

Omdat ik als klant zeer tevreden ben over de totale gang van zaken , bij elk bezoek word ik bijzonder vriendelijk ontvangen ,er word direct koffie of thee aangeboden , en er is altijd een medewerker van verkoop die wel even tijd voor een praatje heeft , ik ben nu een goed jaar klant van Toyota V.d. Linde en heb tot nu toe geen enkele tekortkoming kunnen bedenken , dus vandaar mijn waardering met een cijfer 10.

Service
Mv. J.Kolk (Ansen)
08-10-2018
10

Perfecte garage persoonlijke mensen die er werken,goede afspraken over beurten , kom er al 34 jaar. Altijd klaar voor een kopje koffie. Beslist geen stiekem gedoe in de garage. Alles is open en transparant.

Service
Boers (Meppel)
05-10-2018
10

Vriendenlijk

Service
henk hoogeveen (meppel)
05-10-2018
9

ik ben zeer tevreden over de algehele manier van werken bij deze garage

Service
Mevr. Bakker (Meppel)
05-10-2018
9

Een uitstekende dealer die goede service verleent en luistert naar de klant. Altijd vriendelijk en behulpzaam en werkzaamheden worden uitgevoerd op een correcte en nette wijze, zonder verrassingen.

Service
Gh van Drogen (Meppel)
26-09-2018
10

Goede afspraken waar men zich aanhoud.

Service
Annie van Ommen (Zuidwolde)
26-09-2018
10

De medewerkers van zowel verkoop, balie als werkplaats zijn prettig in omgang. Voor mij als vrouw is dat niet overal vanzelfsprekend! Prima service en toyota blijft betrouwbaar en als er al iets is dan wordt het goed opgelost.

Service
Tinus Ruinemans (Zuidwolde)
24-09-2018
9

Bedrijf is modern, medewerkers zijn klantvriendelijk en behulpzaam.

Service
Jan koops (Havelte)
24-09-2018
8

Omdat het een bedrijf is waar je van op aan kunt, afspraak is afspraak!

Service
Frans Wit (Havelterberg)
13-09-2018
10

Onze dealer is betrouwbaar en kent zijn klanten bij naam. Welkom met koffie en vooraf bespreken we of we en fiets of auto tijdens de keuring kunnen gebruiken. Van der Linde komt afspraken na, belt vooraf of mondeling bij afgifte van de auto hoe hoog de kosten zijn. Alle medewerkers behulpzaam n klant kan, als hij dat wenst, tijdens werkzaamheden kijken bij zijn auto.Kortom , we knnen de garaga uit de tijd in Nijeveen, en in het nieuwe onderkomen in Meppel blijft service,kennis en klantgericht werken de sterke kant van van der Linde.

Service
Mevrouw S. Buchner (Uffelte)
13-09-2018
10

Ik werd weer heel goed geholpen, de prijsopgave was ook het uiteindelijke bedrag en op de afgesproken tijd zelfs eerder kon ik mijn auto weer ophalen.

Service
H.A. Robaard (Meppel)
06-09-2018
10

Er wordt goed meegedacht in geld besparende oplossingen, de service is prima en ik heb nooit het gevoel dat ik teveel betaal.

Service
Femke v.d. Wòlde (MEPPEL)
05-09-2018
8

Toyata garage lijkt mij zeer deskundig mèt aardig personeel en een goede service. Ook kopje koffie is prima,

Verkoop
Jikke Nederhoed- Slofstra (Meppel)
29-08-2018
9

Klantvriendelijk en men neemt de tijd voor jou als klant

Service
A Oelius (Nijeveen)
29-08-2018
10

Ik kom al jaar bij deze bedrijven mij opa( overleden )was 1 van de eerste klant zo zij bij deze bedrijven gebleven ik, mijn vader dat is meer 55 jaar

Service
Sietsma (Ruinerwold)
29-08-2018
8

Klant vriendelijk en de koffie staat altijd klaar

Verkoop
Lysanne (Meppel)
29-08-2018
9

Hele prettige, informele maar toch ook (prettige) zakelijke sfeer. Je bent echt klant en voelt je belangrijk, ook al kom je om de allerkleinste of goedkoopste auto aan te schaffen. Aimabele, reële contactpersoon die echt begrijpt wat voor mij belangrijk is bij de aanschaf van een private lease auto. Had heel veel vragen en wilde veel weten, maar nam de tijd en deed echt zijn best om alles goed te regelen en helder terug te koppelen. Uiteraard kan ik pas over een jaar kijken of deze service en aandacht ook geldt tijdens de gehele leaseperiode :)

Service
gert haverkamp (assen)
29-08-2018
10

garage van der linde in meppel is een erg toegankelijk bedrijf met een prettige sfeer, een deskundige werkplaats, waar je erop kunt rekenen dat er alles aan gedaan wordt om gemaakte afspraken 100% na te komen, waar je vriendelijk wordt ontvangen en te woord gestaan; kortom een bedrijf waar je je een graag geziene gast voelt.

Verkoop
Dhr. Klein (Meppel)
29-08-2018
10

Het gevoel is goed. Ik heb vertrouwen in de garage. Ze zijn erg persoonlijk en meelevend. Hebben ook veel voor mij gedaan en betekend tijdens een moelijke tijd afgelopen jaar. Dat waardeer ik zeer.

Service
Ruud (Nieuwleusen)
23-08-2018
9

Ik geef nooit een 10. Een 10 is perfect, niets te verbeteren en dat kan niet

Service
Vd Griek (Havelte)
22-08-2018
10

Zeer tevreden over service

Verkoop
Stef Jansen (Ruinerwold)
22-08-2018
9

Goede service, vriendelijke medewerkers, duidelijk uitleg over zaken aangaande auto. Goede koffie

Service
Jan Lansbergen (Soest)
15-08-2018
9

Omdat ik een groot vertrouwen heb in de kundigheid van de mensen die daar werken en zij er niet alleen zijn om mij iets te willen verkopen.

Service
Dhr. B van Ritbergen (De Wijk )
08-08-2018
9

Klant vriendelijk. Kundig personeel. Denken mee wat gedaan moet worden. Geen overbodige handelingen aan de auto verrichten. Indien wel wordt je hier eerst netjes van op de hoogte gebracht.

Service
J van Muyden (Hoogersmilde)
08-08-2018
9

Je wordt er vriendelijk te woord gestaan.en de service is prima

Service
Ben van Regteren (MEPPEL)
08-08-2018
10

Fijn bedrijf met vriendelijke deskundige mensen

Service
P de Boer
08-08-2018
8

Vind ik voldoende

Service
J van der Haar Kombrink (Meppel)
07-08-2018
8

Ben alleenstaande vrouw en vertrouw er op dat ze de auto goed bijhouden,en denk dat ik bij deze dealer bij het juiste adres ben.

Service
Nekeman
01-08-2018
8

Is goed, maar er moet ruimte zijn voor verbetering.

Service
Nico Buiten (Nijeveen)
01-08-2018
10

Zeer goede service, goed overleg en altijd vriendelijk. Ik ben al bijna 40 jaar klant en ze hebben me nooit teleurgesteld!

Service
Rensje de Vries (Smilde)
01-08-2018
10

Ben zeer tevreden

Service
Lwm van den Hurk (Meppel)
30-07-2018
9

Toyota van der Linde is een goede garage goede afspraken vooraf doen niks onnodig en bespreken de gedanen werkzaamheden goed door.

Service
L.Wesselink (Meppel)
25-07-2018
10

Goede service en komen alle afspraken correct na.

Service
Bram Bosscher (Hasselt ( ov))
24-07-2018
8

Ik ben aljaren klant bij van der linde en altijd goed behandeld

Service
cees slag (meppel)
18-07-2018
10

goede service goede behandeling en afhandeling

Service
Jan Breeschoten (Koekange )
18-07-2018
10

Ik ben uitermate tevreden. Het bedrijf is heel klantvriendelijk en transparant!

Service
Ulbe Jaasma (Zwolle)
12-07-2018
9

al vele, vele jaren tot grote tevredenheid ben ik bij deze garage

Service
Arend Vreugdenhil (Meppel)
12-07-2018
10

Altijd bereid om te helpen en/of te adviseren.Komen afspraken goed na, ongeacht of het over kleine ongemakken zijn of grotere kosten posten zoals beurten.

Service
T.Postma (Zwolle)
11-07-2018
9

Zeer vriendelijk door al het personeel. Je bent bij Van der Linde welkom en dat is zeer prettig.

Service
G. Vrieling (Meppel)
11-07-2018
10

Het vertrouwde gevoel en het plezierige onderhoud steeds weer.

Service
Dhr. Verheijen (Meppel)
11-07-2018
10

Goede service. Vriendelijk personeel.

Verkoop
rc okken (meppel)
11-07-2018
10

ze zijn vriendelijk en helpen goed de koffie is lekker en de zaak en de garage zien er goed en verzorgt uit

Service
haj van der veen (steenwijk)
09-07-2018
8

was wel goed

Service
A.J. Heinhuis (Wilhelminaoord)
04-07-2018
10

Het is een prettig en vriendelijk bedrijf, waar wij al bijna vijftien jaar onze Toyota's aanschaffen en laten onderhouden.

Service
H. Jansen
02-07-2018
10

Reparatie is goed uitgevoerd. Men reageerde snel en adequaat op mijn mail waarin ik verzocht om een afspraak. Vriendelijk personeel.

Service
Mevr H v d Linde
27-06-2018
9

Vakmanschap en goede kwaliteit -prijsverhouding. Klantvriendelijk .

Service
k van der veen (steenwijk)
27-06-2018
8

eerdere toe lichting

Service
Tineke hoogendijk (Zoetermeer)
21-06-2018
10

Alles is goed nog nooit teleurgesteld hebben altijd tijd voor je en de koffie is lekker.

Service
N.J.Jordan
14-06-2018
8

Naar mijn mening zijn het prima vakmensen en geven bovendien een uitleg,als ik daarom vraag, tijdens de werkzaamhedenin de garage.

Service
Arend van Dalsem (Meppel)
13-06-2018
10

Mijn Toyota Yaris is van 2010 en die bevalt mij zo goed dat nooit ik een ander merk zal kiezen.

Service
K Veenstra (Nijeveen)
13-06-2018
10

Eerlijk betrouwbaar bedrijf.vriendelijk ontvangst.mooie showroom.goede service.

Service
D. Verloop (Meppel)
06-06-2018
10

goede, betrouwbare firma, met accuraat en goed geschoold personeel.

Verkoop
P. Bru (K.)
28-05-2018
8

Netjes, klantvriendelijk.

Service
Siem Hoekstra (Meppel)
23-05-2018
10

Ze weten altijd een oplossing te vinden

Service
G van Dijk (Meppel)
22-05-2018
10

zeer goede en kundige garagehouder

Service
Berend Koning (Meppel)
17-05-2018
10

Wanneer ik ergens mee zit wat ik niet begrijp kan ik altijd een beroep doen op dealer van de linde

Service
Tr. Blaauw-Meines Breitnerhof 72 7944LC (Meppel )
16-05-2018
10

Jullie hebben laatst heel fijn geholpen, maakten met plezier schadeformulieren voor mij klaar en alles is super afgewerkt,omdat ik zelf even niet kon! .Alle lof Hartelijk Dank daarvoor ik heb het enorm gewaardeerd !

Service
B. Labots (Oldebroek)
16-05-2018
10

Prima bedrijf. Vriendelijk en professioneel personeel

Service
Leo Schreur (Nijensleek)
16-05-2018
8

Het zou een extra service zijn als de auto na een onderhoudsbeurt even door de wasstraat gaat voor de aflevering.Geeft toch iets extra’s.

Service
Wagter
16-05-2018
10

Goede service en meedenkend, vriendelijk en eerlijk personeel.

Service
Dirk Nacken (Westerveld)
16-05-2018
8

Ervaren en begripvolle frontdesk die zeer respectvol met mij als klant omgaat en mij ook binnengehaald heeft. Ondanks een tegenvallende rekening toch met een goed gevoel naar buiten gegaan. Diverse werk is in 1 bezoek afgehandeld en kon ook gebruik maken van vervangend vervoer.

Service
Susanne Buchner (Uffelte)
16-05-2018
10

Wij worden iedere keer vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht met eventuele problemen en er zijn altijd acceptabele oplossingen ervan

Service
DHR.W.WEENINK (ZWOLLE)
16-05-2018
8

tijdig bellen over APK.waarschuwen voor eventuele tekortkomingen aan de auto

Service
Maarten Gras (Emmen)
14-05-2018
8

Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen. Er wordt samen naar een oplossing van een probleem gezocht. Wachtruimte en receptie zijn netjes en op orde

Service
Hans Westenbrink (Nijeveen)
09-05-2018
10

Ik word altijd snel, vriendelijken vakkundig geholpen. Bovendien is het bedrijf betrokken bij haar werkgebied.

Service
D.Bollemeijer (Zwolle)
09-05-2018
9

zeer tevreden

Service
Klaas Prins (Giethoorn)
09-05-2018
10

Prima garage. Klantvriendelijk. Men kent de klant. Afspraak is afspraak. Erg sociaal. Men levert kwaliteit

Service
Wim Westhof (meppel)
09-05-2018
10

deze dealer staat altijd klaar voor zijn klanten en passanten. je wordt keurig te woord gestaan en belangrijker er wordt altijd naar de juiste oplossing gezocht. het onderhoud wordt perfect geregeld.

Service
Wim van Keulen (Meppel)
08-05-2018
9

Prima service, vriendelijk personeel. Het bedrijf straalt professionaliteit uit !

Verkoop
Marloes Jobing (Nijeveen)
08-05-2018
9

Klantvriendelijk. Origineel. Duidelijk.

Service
B. Smid (Ruinerwold)
04-05-2018
9

Fijne mensen die je overal mee van dienst willen zijn!

Service
Take Bokma (Nijeveen)
02-05-2018
9

uitstekende garage, zeer vriendelijk personee,l goede ontvangt altijd kopje koffiegoede service zeer betrouwbaar

Service
M. van der Heide (Groningen)
02-05-2018
8

Goede, betrouwbare serviceverlening. Netjes gebeld voor extra werkzaamheden en tijdstip dat de auto weer rijklaar was.

Service
Dhr.J.C.Valk (Meppel)
02-05-2018
9

Goede service met prettig personeel.Klantgericht en komen afspraken na.

Service
Dhr F Martens (Meppel)
02-05-2018
8

Omdat het goed is en netjes word geholpen.

Service
P.A. Hendriks (Meppel)
02-05-2018
8

Prima contact, service en uitleg vooraf

Service
e dijk (zwolle)
02-05-2018
8

Je kan altijd direct terecht voor een korte reparatie .de klantvriendelijkheid de wachttijden vallen mee ect.

Service
Nienke Sollie-Visscher (Meppel)
02-05-2018
9

Prettige contacten, goede service, uitstekend geholpen.

Service
Nico Middelkoop (Meppel)
30-04-2018
8

Toyota van der Linde bevalt mij zeer goed

Verkoop
Chris en Ingrid Huberts (Meppel)
26-04-2018
9

Je wordt er gastvrij ontvangen, er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt. De onderhandelingen zijn zeer prettig verlopen. Levertijd was zoals afgesproken. Aflevering uitstekend.Klein minpuntje: door het gegoochel van Toyota met actieprijzen en andere aanbiedingen was de opbouw van de totaalprijs in eerste instantie niet transparant. De verkoper heeft zijn uiterste best gedaan dit duidelijk te maken. Tot slot : in principe is de volgende auto weer een Aygo van deze dealer

Service
Jeanet Huisman (Nijeveen )
25-04-2018
9

Goed en vriendelijk geholpen

Verkoop
Hilbert Emmink (Staphorst)
25-04-2018
10

Goede ontvangst snelle en correcte afspraken'

Service
G. Mast (Assen)
25-04-2018
10

Uitstekende garage met deskundig en vakkundige medewerkers. Uitstekende uitstraling.

Service
Dirk Visser
25-04-2018
8

toyota dealer voldoet prima; een hoger cijfer (9) is voor mij en een tien is voor God

Service
jan.arend.geerts (meppel)
19-04-2018
10

Ik ben heel tevreden , ik zou het iedereen aan raden

Service
Henk Bakker (Emmen)
18-04-2018
8

Prettige garage. Ik kom er al 11 jaar en verkies ** boven de Toyota garage in mijn eigen woonplaats.

Service
Michael ter Braak (Halfweg)
18-04-2018
10

Alles klopt, vriendelijk, hulpvaardig en komen afspraken na

Service
T. Dorenbos
12-04-2018
10

Dankzij de service van Toyota *** loopt mijn Toyota Starlet van 24 jaar oud al 2 jaar als een trein. En dat terwijl er meer dan 20.000 km per jaar mee wordt gereden en de meeste hiervan snelwegkilometers zijn. Wat betekent dat zo'n autootje best hard moet werken. En daarnaast ben ik zelf slechts iets ouder als de auto dus opschakelen bij 2500 toeren gebeurt ook niet altijd netjes.

Service
Laura van den Broek
09-04-2018
8

Ben uitermate tevreden met Van der Linde Meppel B.V. Ben niet voor niets al bijna 43 jaar klant bij ze.

Service
Peter Fijt (Zuidlaren)
05-04-2018
10

Uitstekende garage, kom er al 10 jaar.

Service
fam Dorenbos (nijeveen)
05-04-2018
10

zeer tevreden over deze dealer

Service
Van het Hof (Steenwijk)
04-04-2018
8

Goede service en prettige omgang.

Verkoop
Geert van Wijhe (meppel)
03-04-2018
8

Het bedrijf geeft je het gevoel dat je er als persoon er toe doet

Service
Dolf (Koekange)
03-04-2018
10

Vriendelijk, zeer klantvriendelijk en top service.

Service
W. J. Kleene (Ruinerwold)
28-03-2018
10

prima garage zeer tevreden over de beurten

Service
Dhr.P.S.Ensing (Oudemirdum)
28-03-2018
10

Goed overleg over het onderhoud wat nodig is voor veilig en plezierig autorijden.

Service
G. Mast (Assen)
28-03-2018
10

Uitstekende dealer, altijd oog voor de klant.Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
A. Wanningen
28-03-2018
9

Klantvriendelijke benadering, vooraf overleg mogelijk, gebruik leenfietsen, overleg onverwachtse kosten. Ruime openingstijden. Bij onverwachtse reparaties buiten de beurten in, wordt je altijd snel geholpen.

Service
Fam.Frans (Ruinerwold)
28-03-2018
10

Toyota Van der Linde Meppel : voor ons een veilige haven ! Altijd staan ze klaar met raad en daad .Zeer deskundig personeel en heel klantvriendelijk .Ze weten wat onze wensen zijn : Goed en vertrouwd !!

Service
Dhr.P.S.Ensing (Oudemirdum.)
28-03-2018
10

Prima advies bij de uit te voeren werkzaamheden om probleemloos te autorijden.

Service
J klok (Beilen)
28-03-2018
10

Goede service; eerlijk en klantvriendelijk

Verkoop
Cobie Bijl (Giethoorn)
22-03-2018
10

Dochters rijden ook Toyota. Ook van deze dealer. Fijne, vriendelijk personeelBetrouwbaar,kwaliteit,aandacht, interesse

Service
U. Hoekstra (Rottevalle )
07-03-2018
9

Enthausiast personeel, volledig advies en duidelijke afspraken. Een Toyota dealer waar ik graag terug kom.

Service
Mevr.P.tjeerdsma (Heerenveen)
07-03-2018
10

Persoonlijke aandacht. Koffie wordt altijd aangeboden. Mooie ruime leestafel met kranten en tijdschriften.

Service
Henk Slagter (Nijeveen)
02-03-2018
10

Voortreffelijke behandeling zowel van klant als van het voertuig. Goede voorlichting over eventuele vervanging en inruil. Geen minpunten

Service
Rona Bartelds (Meppel )
28-02-2018
10

Nooit klachten. Professioneel personeel

Service
W. van
22-02-2018
9

Goede service, klant gericht en klant vriendelijk

Service
A. Benning (Meppel)
22-02-2018
8

het bevalt goed

Service
Harry Bulthuis (Zuidwolde)
15-02-2018
9

Van der Linde Meppel komt na wat ze zeggen. De persoonlijke benadering geeft een vertrouwd gevoel. Je bent klant die gekend wordt. Service met betrekking tot vervangend vervoer is optimaal.

Service
Roelof Bloemhof (Zwolle)
14-02-2018
9

Zijn er problemen dan word er in goed overleg een oplossing gezocht en gevonden. In de afrekening zijn ze schappelijk. Er word rekening met je gehouden. Indien nodig staat er een automaat voor me klaar mocht mijn wagen voor reparatie in Meppel moeten blijven. Dit geeft een goed gevoel.

Service
G.H. van Drogen (Meppel)
17-01-2018
9

Je wordt netjes en correct geholpen. geen verrassingen.vakkundig garage personeel, is te zien aan hoe ze te werk gaan.geen onnodige reparaties en van te voren overlegt wat de kosten zullen zijn.

Service
Anoniem
10-01-2018
10

goeie service en klant vriendelijk

Service
Annet oelius (Nijeveen)
10-01-2018
10

Ik bedrijf al lang dus meer dan 45 jaar

Service
Age Koster (Havelte)
04-01-2018
9

uitermate klantvriendelijk en goede service

Service
A van der Weide (De Wijk)
04-01-2018
10

Kan me geen betere garage voorstellen wat betreft de Service en klantvriendelijkheid staan altijd voor je klaar en altijd koffie

Service
Anoniem
03-01-2018
8

op school was ik er blij mee,er moet altijd nog een kans zijn dat het beter kan.

Service
Koster (Meppel)
03-01-2018
9

Prima garage en werkplaats, alles is correct afgehandeld.

Service
dhr g. priest (meppel)
28-12-2017
10

bij aanmelding wordt direct actie ondernomen en afgehandeld

Service
Stef van der kolk (Meppel)
27-12-2017
8

Plezierige en correcte communicatie, service gericht en goede uitleg . Fijn om te komen

Service
Anoniem
20-12-2017
8

Klantvriendelijk en kundig

Service
DHR J. Spoelder (Meppel)
20-12-2017
10

Altijd aan spreekbaar super service zeer klant vriendelijk en behulpzaam.

Service
dirk wolters (nijeveen)
14-12-2017
10

zeer goede service. Professioneel en vriendelijk.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Betrouwbare garage, goede service in een gemoedelijke sfeer

Service
H.Wolting (Ijhorst)
13-12-2017
9

Afspraak is afspraak. Begroeting is hartelijk. Keurige zaak, altijd lekkere koffie. Goed bereikbaar.

Service
N Ebbeling (Nijeveen)
13-12-2017
9

Je kunt er te allen tijde komen. Hetzij voor een kopje koffie of voor een vrijblijvend rondje langs de occasions. Niet opdringerig en altijd behulpzaam. Ook als je eens iets wilt wat ze nog nooit eerder bij de hand hebben gehad, dan gaan ze er voor je mee aan de slag. Dit maakt dat je niet gauw naar een ander merk over stapt. Kwestie van vertrouwen.

Service
Bart Zwartsenburg (Meppel)
07-12-2017
9

altijd klantvriendelijke benadering en je voelt je er thuis met lekkere koffie.

Service
Anoniem
06-12-2017
8

Een vertrouwd adres met vriendelijke mensen, van het vertrouwde merk Toyota. Wat kan er dan nog mis gaan.

Service
Bert Westenbrink (Wapse)
06-12-2017
10

Vertrouwd adres en goede serviceKlany vriendelijk

Service
Anoniem
06-12-2017
8

goede uitstraling

Service
Mevr. Huisman
06-12-2017
10

Zeer klantvriendelijk en presentatief bedrijfKomen afspraken na en goede service.Koffie staat altijd klaar

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Betrouwbare garage, afspraken worden goed nagekomen.

Service
Richard Busscher
06-12-2017
10

Goede en correcte service. Auto is gehaald en gebracht door monteur.

Service
Sondaar (Wanneperveen)
01-12-2017
9

Goed service en opvolging.

Service
K. Flinkert (De Wijk)
30-11-2017
10

Alles volgens afspraak en netjes en vriendelijk naar wens geholpen!

Service
Anoniem
29-11-2017
10

Al meer dan 40 jaar tevreden klant

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Gewoon goed bedrijf zonder poeha.

Service
H. Lubbers (Hoogeveen )
29-11-2017
10

Vriendelijk. Je voelt je er thuis. Op tijd een praatje. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
29-11-2017
8

Ik heb hier al meerdere 2e hands auto's gekocht en mijn ouders hebben hier meerdere nieuwe auto's gekocht. Allemaal tegen een acceptabele prijs. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam en de garage werkt snel en netjes.

Service
Jan apeldoorn (Meppel)
29-11-2017
9

Omdat ik die negen zeergoed vind voor hun

Service
N Flinkert (Meppel)
29-11-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
27-11-2017
9

prima ontvangst en uitgevoerde werkzaamheden

Service
cees slag (meppel)
22-11-2017
10

klantvriendelijk ,goede service en deskundig

Service
K Stuiver (Meppel)
08-11-2017
8

Het is er netjes en ze zijn vriendelijk

Service
J.Bastiaan (Lemmer)
08-11-2017
10

Ik ben netjes op de hoogte gehouden over prijs en duur van de reparatie.Er is mij een lekker kopje koffie aangeboden.Ik mocht een fiets lenen.Wat wil een mens nog meer.

Service
klaaje maden vogelzang (ruinerwold)
08-11-2017
10

Ze zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd om contact te maken wanneer er iets aan de auto moet gebeuren ...en de koffie staat klaar plus lectuur als je moet wachten.

Service
Anoniem
08-11-2017
8

Prima garage!

Service
Ton Overmars (Zwolle)
03-11-2017
10

De garage ziet er keurig verzorgd uit. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
Take Bokma (Nijeveen)
02-11-2017
10

uitstekend bedrijf, vriendeljike mensen prima medewerkers, ben al 40 jaar een zeer tevreden klant

Service
G.J. den Boer (Meppel)
01-11-2017
10

Jaren achtereen een constante hoge kwaliteit van service en uitvoering.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service , de communicatie en de kwaliteit van het werk.

Service
Leusink (Genemuiden)
25-10-2017
8

was fijner als hij wat dichter in de buurt zat

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Goeie sevice, vriendelijke medewerkers.

Verkoop
John Spraakman (Havelte)
18-10-2017
10

Ik kom al 40 jaar bij deze dealer evenals mijn vrouw.Beide kinderen rijden ook toyota . Wonen in Dalen en Haarlem maar komen voor het onderhoud naar Meppel.Dit zeg al genoeg. Prima service.

Service
Dhr. A. Lutke
16-10-2017
8

Goede service, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, goed nakomen van de afspraak

Service
H.G.van Dijk Faber (meppel)
16-10-2017
10

Ik ben niet voor niks al 35 jaar bij van der linde je word daar keurig geholpen .

Service
Anoniem
12-10-2017
9

Prima service afspraak is afspraak.

Service
Anoniem
12-10-2017
9

Volle tevredenheid over de uitgevoerde werkzaamheden. Altijd vriendelijke ontvangst door het personeel.Bij een noodzakelijke wachttijd altijd aanbieding van een kopje koffie en een kort gesprek.

Service
W.Westhof (Meppel)
11-10-2017
10

deze dealer is bijzonder klant gericht bijna alles is bespreekbaar en zij komen zelf met goede oplossing om, ons als klant, mobiel te houden.

Service
Anoniem
11-10-2017
8

Men behandelt de klant correct en deskundig.

Service
Anoniem
11-10-2017
9

Gewoon ALLES en IEDEREEN heel prettig. Zie ook s.v.p. mijn voorgaande antwoorden.

Verkoop
Anoniem
20-09-2017
8

klantvriendelijk, betrouwbaar, bereid om meteen iets aan een klacht te doen

Service
Michael ter Braak (Halfweg)
13-09-2017
10

Alles klopt van afspraak tot reparatie

Service
Harry Stam (Meppel)
13-09-2017
10

Een uitstekende garage met vakmensen!

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Al jaren lang kom ik met veel plezier bij Van De Linde in Meppel. Altijd vriendelijk, en ze komen de afspraken na.

Service
Anoniem
13-09-2017
8

Had een negen kunnen zijn ,maar er is geen kostenopgave vooraf verstrekt.

Service
Roleof Hoving (Exloo)
06-09-2017
9

Prima garage. Goede service. Klantvriendelijk

Service
W de Jong (Zuidwolde)
06-09-2017
9

goede service en nette Toyota dealer

Service
Jan Breeschoten (Koekange)
31-08-2017
10

Van der Linde Meppel schept een vertrouwensband. Je komt daar graag terug!

Service
Rudi Scholten (Enschede)
30-08-2017
9

Prettig bedrijf,ik(Wij) komen er graag,goed en kundig personeel zoals wij het tot op heden hebben ervaren.

Service
R van Duuren (Dwingeloo)
23-08-2017
9

Prima dealer, vakkundig onderhoud

Service
Kor Ytsma (Meppel)
23-08-2017
8

vriendelijk , altijd behulpzaam

Service
Lansbergen Jan (Soest)
23-08-2017
9

Als ik er met mijn auto kom word ik heel hartelijk ontvangen en gedurende de beurt aan de auto kan ik onbeperkt een leenfiets van de garage gebruiken, als ik terugkom is mijn auto altijd klaar en betaal ik de rekening, waarbij altijd koffie of thee voorhanden is.

Service
Martha van Dijk (Meppel.)
23-08-2017
10

correct, rustig, vakbekwaam. Geen poespas, geen loze praatjes, fijn geholpen.

Service
Frans Wit (Havelterberg)
16-08-2017
10

Goed team, klantvriendelijk, betrekking klant door te bellen als reparatie anders uitvalt dan verwacht.Bij inruil komen we eruit, wordt rekening gehouden met datgene wat de klant verwacht bij inruil. Goede gezellige wachtruimte met prima koffie.

Service
Anoniem
09-08-2017
10

Na kort telefoongesprek kon ik direct op de zaterdagochtend langs om probleem te laten onderzoeken.Na 15 minuten was het euvel duidelijk. Afspraak gemaakt over de reparatie en de kosten. Reparatie goed uitgevoerd tegen de opgegeven prijs. Ben voordurend op de hoogte gehouden over de voortgang.

Service
H.dehaan (Meppel)
07-08-2017
9

Betrouwbaar. Leveren kwaliteit.plezierige bediening

Verkoop
Dhr.J.ALBERTS (Nijeveen)
03-08-2017
8

klantvriendelijk en goede behandeling

Service
J. Berends (Buitenpost)
02-08-2017
9

goede service,alles volgens afspraak,Klantvriendelijk door een ander vervoermiddel ter beschikking te stellen.

Service
H.Kleene (Ruinerwold)
02-08-2017
9

Men wordt er goed, zakelijk, klant gericht geholpen. Men kent mij. En wij hun.

Verkoop
Anoniem
31-07-2017
9

goede voorlichting

Service
e simons (meppel)
27-07-2017
9

alles goed en netjes geregeld

Service
Dennis Geelkerken (Nijeveen)
26-07-2017
9

Afspraak is afspraak en de service was top!

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
10

al meer dan 40 jaar klant ,keurig bedrijf (net geheel vernieuwde showroom en receptie, altijd vriendelijk mee-denkend)gewoon een aanrader voor aankoop van een TOYOTA.Mensen die weten waar ze overpraten koffie altijd klaar met een mooie leestafel. enz

Verkoop
Anoniem
25-07-2017
10

Ik voel mij bij Van der Linde Meppel een gewaardeerde klant. Ik word vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor mij. Ik ben al 10 jaar een tevreden klant, zowel tevreden over Van der Linde Meppel als ook het merk Toyota.

Service
G van Dijk (Meppel)
24-07-2017
10

Voor mij zijn deze mensen uiterst betrouwbaar en waardevol, heb in het verleden vervelende ervaringen gehad met autodealers maar niet hier en verwacht dit ook niet. Ik zal niet snel overstappen naar een ander.

Service
Henk Bakker (Emmen)
24-07-2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben

Verkoop
Dhr. Teake Postma (Zwolle)
19-07-2017
10

Dit is een bijzondere dealer.

Verkoop
Eric Smeenge (Nijeveen)
19-07-2017
10

Toyota vd Linde is een eerlijke garage zonder poespas waar je goed en altijd geholpen wordt

Verkoop
L M Piest (Meppel)
13-07-2017
9

Bij deze, v/d Linde in Meppel is een goede garage en het merk Toyota is een goede auto ,ik ben er dik tevreden mee vandaar dat ik al meer dan vijfentwintig jaar Toyota rij.

Verkoop
Mevr. A.Bakker (Meppel)
05-07-2017
9

Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Marinus Noordhuis (Meppel)
30-06-2017
9

kwaliteit en vriendelijkheid staat voorop, en op de service valt niets aan te merken.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Prima dealer, snel, duidelijk en conform afspraak

Service
J.M.Kuipers (Meppel)
30-06-2017
10

alles prima in orde

Service
Robert (Koekange )
30-06-2017
8

Als je auto aan een beurt toe is wordt je gebeld om een afspraak te maken, je kan altijd een leenauto of leenfiets krijgen.
Goede prijs-kwaliteit en goede service

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Je voelt je op je gemak. Geven goede uitleg. Tot nu toe altijd prima geholpen. Werken op tijd.

Verkoop
jan arend geerts (meppel)
27-06-2017
10

Omdat het my daar heel goed bevalt

Service
Gert Wisselink (Nijeveen)
20-06-2017
9

vriendelijkheid, correctheid, behulpzaamheid

Service
Arend van Dalsem (Meppel)
12-06-2017
9

Ik ga altijd met plezier naar garage Van der Linde en ook het personeel staat altijd voor je klaar.

Service
Mevr. Buist (Meppel)
08-06-2017
9

Vriendelijk en goede en snelle service!

Verkoop
D. Verloop (Meppel)
07-06-2017
10

Goede service, goede voorlichting, ter zake kundig, luistert goed naar de wensen van de klant, goede service en advies ná de aanschaf.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
8

Ik vond de verkoper in woonplaats niet prettig.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Vanwege de kwaliteit, de hulpvaardigheid ,de service en de klantvriendelijkheid. Een betere dealer ben ik niet tegengekomen.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Goede hulp en staan klaar

Service
H.A. Visser (Nijeveen)
31-05-2017
9

Ben al tientallen jaren klant en heb vrijwel nooit problemen ondervonden of klachten gehad. Men neemt de tijd voor een klant en de contacten zijn prettig.

Service
Wim Elzinga (Meppel)
31-05-2017
8

tevreden klant

Service
Gh.van Drogen (Meppel )
31-05-2017
10

Correct en goed.vriendelijk behand

Service
Emmy Gerritsen (Heerenveen)
31-05-2017
10

Prettige behandeling. Goede service en uitstekende onderhoud.

Service
Anoniem
24-05-2017
10

Gewoon en goed! Klinkt eenvoudig maar kom je steeds minder tegen. Dit bedrijf is dat wel !goed , vriendelijk enz enz gewoon goed dus in alle facetten!

Service
Gerrits H. (Wanneperveen)
22-05-2017
10

Topgarage. Heel vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
19-05-2017
10

Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg werkzaamheden.

Verkoop
gert haverkamp (assen)
17-05-2017
10

de sfeer van de gehele garage (directie, receptie, werkplaats, administratie, verkoop ) is erg plezierig; je voelt je er welkom, wordt vriendelijk ontvangen, je zit voor je het weet aan een kop koffie (je bent zelfs welkom voor alleen een kop koffie), je kunt met iedereen communiceren ( dat wordt zelfs gestimuleerd : "loop even naar de werkplaats, de chef weet daar meer van dan ik") , het is een betrouwbaar bedrijf (afspraak is afspraak. Kortom een garagebedrijf, dat ik niet snel weg zal inruilen voor een ander.

Service
Anoniem
11-05-2017
9

Ben zeer tevreden over deze

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
9

Ik vind het een goede dealer, ze helpen je goed, ze leggen je alles goed uit. Ze zijn vriendelijk. Ze zijn snel.

Verkoop
M. van den Berg (Koekange)
10-05-2017
10

Uitstekende behandeling en service.

Service
K.Valk (Meppel)
10-05-2017
9

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Service
DHR.W.WEENINK (ZWOLLE)
10-05-2017
8

EEN MODERN BEDRIJF MET OUDE VRIENDELIJKE BENADERING VAN DE KLANT

Service
h a j dekker (steenwijk)
03-05-2017
9

zeer te vrede

Service
W J Kleene (Ruinerwold)
03-05-2017
10

De ontvangst is altijd zeer gastvrij, de beurten worden goed uitgevoerd, nooit problemen met de auto.

Service
gert haverkamp (assen)
26-04-2017
10

eerlijke garage; erg toegankelijk/open en gastvrij; correct in afspraken en werk; plezierige ambiance, waar alle garagemedewerkers uitstralen met plezier hun werk te doen; degelijk in alles zonder koude drukte oid.

Service
R.Popma
19-04-2017
10

In alle opzichten tevreden. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst.

Service
Richard Busscher (Nijeveen)
19-04-2017
10

Snelle en correcte service

Service
L M Piest (Meppel)
19-04-2017
9

Zoals ik al aangaf zijn de mensen van, Van der Linde klantvriendelijk van de verkoper tot de monteur in de werkplaats,
en alles wat eromheen gebeurt hetzij met koffie of de nodige informatie die ik als klant eventueel nodig ben TOP.

Verkoop
Ad van Berlo (Zwolle)
18-04-2017
10

Van der Linde is een geweldig bedrijf, volgens mij willen zij hun klanten echt tevreden hebben. Ooit hebben wij in Frankrijk pech gehad met onze Toyota, vanuit Meppel hebben ze veel meer ondersteuning geven dan ik zou durven verwachten.

Service
D. Verloop (Meppel)
12-04-2017
8

Goede service, deskundig personeel, komen afspraken na. Goede wachtruimte en eventueel leenauto.

Service
Familie G. Venhuizen (Zwolle)
12-04-2017
10

Wij zijn al jaren tot volle tevredenheid klant bij Toyota Van der Linde Meppel.
Personeel is kundig, klantvriendelijk en servicegericht.
Zelfs na onze verhuizing rijden we graag de kilometers extra, voor de zekerheid van een goede garage!

Service
F.T Schonewille (Dedemsvaart)
12-04-2017
10

De mensen daar zijn eerlijk en betrokken
Heb daar een (h)eerlijke auto gekocht
Koop de volgende daar ook
Echt een aanrader

Service
Dhr. Wietsma (Nijeveen)
12-04-2017
8

Prima ervaring

Service
G. Mast (Assen)
12-04-2017
10

Betrouwbaarheid, klantvriendelijk bekwame medewerkers.

Service
R.Frans
12-04-2017
10

GOEDE SERVICE EN ALTIJD CORRECT !! DENKEN MET ONZE GEZINSSITUATIE MEE . KLASSE !!
BIJ VAN DER LINDE MEPPEL.BV STAAN ZE ALTIJD VOOR ONS KLAAR MET RAAD EN DAAD !!

Service
H.wolting (Ijhorst)
12-04-2017
8

Goed bereikbaar.
Hartelijke ontvangst, zij kennen de klant bij naam of voornaam.
Indien je een lamp laat vervangen, even wachten, maar je kunt altijd een kop krijgen.

Verkoop
Anoniem
06-04-2017
8

goede service en correcte behandeling

Service
Anoniem
06-04-2017
9

goede ontvangst en goede service klantvriendelijk

Service
Anoniem
05-04-2017
8

Prima garage komen hun afspraken na.

Service
Bernd Gaykema (De Wijk)
23-03-2017
10

Bellen, langs gaan, koffie met krant, klaar!
Super service!

Service
A oelius (Nijeveen)
23-03-2017
10

Goed klantvriendelijk probeer altijd oplossing vind

Service
Piet Meijer (Uffelte)
23-03-2017
9

Goede ontvangst. Uitvoering van de werkzaamheden prima. Nota viel iets tegen. Heb ik ook niet van tevoren gevraagd.

Service
w.bouma (nijeveen)
23-03-2017
10

op alle vlakken correct

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Prima garage. Klant staat centraal. Ik ben tevreden over iedereen waar ik als klant mee te maken heb t.w management, receptie en medewerkers werkplaats

Service
Anoniem
16-03-2017
10

Betrouwbaar adres voor onderhoud en aanschaf van nieuwe en gebruikte auto's

Service
dhr piet leeuw (zwartsluis)
16-03-2017
10

goed en vriendelijk personeel

Verkoop
joop noordhuis (havelte)
09-03-2017
10

prettige garage - goede uitleg en voorlichting - meedenken met onze wensen - goede service (ook nog ondervonden uit het verleden) - goed gevoel om weer "thuis" te zijn.

Service
Dhr. W.T. Stegeman (Ruinen)
08-03-2017
9

Vriendelijke en meedenkende receptiemedewerkers. De monteurs geven uitleg op vragen die je stelt. Daarnaast krijg je van de verkoop medewerkers een duidelijk antwoord op de vragen die je stelt en ook de ontvangst met een spontane kop koffie en een leeshoek met landelijke/regionale bladen doet mij goed.

Service
P.S.Ensing (Oudemirdum)
03-03-2017
10

Sinds 1978 klant en er is een vertrouwen wat de adviezen ten goede komt.
Want auto reiden is een dure hobby.

Service
Henk Boer (Nijeveen)
02-03-2017
8

Prettige en persoonlijke benadering. Na onderhoudsbeurt duidelijkverbetering in rijgedrag.

Service
Willem Smit (Nijeveen)
01-03-2017
10

Omdat wij altijd optimaal worden geholpen en geen gezeur na elke reparatie dit is mijn opvatting!

Service
Ria Viel (Haren)
01-03-2017
8

Prettig geholpen, snelle service, vriendelijk en vakkundig, alleen het telefoneren vanachter het bureau in de showrroom stoort mij.

Service
CW Chiang (Meppel)
23-02-2017
9

Altijd goede service, en nooit verassingen achteraf mbt kosten.

Service
J. Spoelder (Meppel)
22-02-2017
10

ja is sinds 1985 mijn garage heeft mij nog nooit laten zitten zocht bij problemen altijd een goede op lossing kortom nooit geen problemen mee gehad alleen positieve ervaringen.

Service
mevr.FG Harsevoort (Vollenhove)
16-02-2017
10

Het is gewoon goed !

Verkoop
Leusink (Genemuiden)
14-02-2017
10

Continue gebeld over de status, goede uitleg nieuwe auto, gewoon top

Verkoop
Henk Bakker (EMMEN)
25-01-2017
10

Gedurende de 10 jaar dat ik klant ben bij deze dealer ben ik hierover nog geen enkel moment ontevreden geweest. Een verademing vergeleken met mijn vorige (niet-Toyota) dealer

Service
namens mevr.Dijkstra-Oldekamp (Meppel)
16-01-2017