9,3
878 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

878 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

relatie

Anoniem
19-11-2014

Ben tevreden maar heb totaal geen verstand van wat ze er aan sleutelen dus moet ik ze vertrouwen en doe dat dus ook.

Anoniem
29-10-2014

kennis van zaken, duidelijke afspraken, redelijke prijzen, prettige bediening

Hans Rose (Havelte)
27-10-2014

Gezellige ontvangst duidelijke uitleg over de werkzaamheden.

Anoniem
27-10-2014

Prima dealer en hele fijne mensen!

J. Koops (Havelte)
27-10-2014

klantvriendelijk

Anoniem
23-10-2014

Ik werd uitstekend geholpen, kreeg kopje koffie en eigenaar maakt tijd voor je vrij om even bij te praten over ontwikkelingen bij Toyota. Nieuwe auto's en eventueel opvolger van mijn leasauto te bespreken.

Erwin Kerkdijk (Meppel)
21-10-2014

Een goede service en uiterst klantvriendelijk, meedenken in het belang van de klant.

Anoniem
21-10-2014

Prima service en kwaliteit van het bedrijf.Ik geniet elke dag van mijn nieuwe auto.Hij rijdt geweldig!!

Anoniem
21-10-2014

Altijd goede ontvangst en vakkundige hulp.

Anoniem
16-10-2014

Het is een zeer kundige en klantvriendelijke autodealer. Wij doen inmiddels al een jaar of 9 zaken met deze autodealer en we zijn altijd goed behandelt en goed en snel geholpen!

Anoniem
16-10-2014

heb geen klachten

mevr.l.de vries-van schoot (steenwijk)
15-10-2014

Ik ben altijd zeer tevreden met deze garage. Ze zijn vriendelijk, hulpvaardig, hun technische kennis is uitstekend. Weinig tot nauwelijks verloop van technici; voor mij is dat zeer belangrijk.

Albert Johannes Heinhuis (Wilhelminaoord)
14-10-2014

v.d. Linde Toyota in Meppel heel prettige en altijd meedenkend.

Mevr. H.B. Lamper-Kaatman (Nijeveen)
14-10-2014

prettig contact, persoonlijk, meedenken en handelen, technisch heel goed, goede uitleg

Mevr. A.G. Westerink - van Wilsem (Wittelte)
13-10-2014

korrectheid en netjes .

dhr k vd sluis (uffelte)
08-10-2014

Service, deskundigheid, vriendelijkheid en correcte afhandeling

Edwin Vos (Nijeveen)
08-10-2014

Zeer goede service. Medewerkers vakkundig en vriendelijk. Dealer staat altijd klaar voor oplossing van eventuele problemen. Dealer komt gemaakte afspraken volledig na.

Anoniem
03-10-2014

Vriendelijk, betrouwbaar, prima uitstraling van de ruimtes, correcte afwerking

F.A.Westerd Pol (De Wijk)
02-10-2014

9 van 10 keer is alles prima in orde, werkzaamheden goed uitgevoerd en auto wordt schoon gemaakt. De complete service is goed

R. Vlot (Meppel)
01-10-2014

Deze dealer kent zijn klanten en nemen je vragen serieus.

Anoniem
30-09-2014

Betrouwbare vriendelijke mensen die er werken. Je kunt er altijd met vragen terecht.

Anoniem
25-09-2014

Meer dan 40 jaar klant by van de Linde daarom

Dick stam (Belt schutsloot)
24-09-2014

Goede service, klantvriendelijk en persoonlijk.

Anoniem
23-09-2014

klacht over cruisecontrol is niet goed opgelost of kan niet opgelost worden.

Anoniem
19-09-2014

Zoals eerder aangegeven stralen alle medewerkers gastvrijheid uit en geven zij je de indruk dat de auto bij hen in goede handen is. Prima leenauto meegekregen tijdens onderhoudsbeurt.

Anoniem
19-09-2014

kent zijn klanten, service ger4icht, doet niet moeilijk en levert kwaliteit

Anoniem
19-09-2014

Goede prettige garage.

E. de Lange (Zwolle)
19-09-2014

Prima dienstverlening, vriendelijk doch zakelijk.

Susan Jansens (Havelte)
19-09-2014

het zijn top mensen

Hilbert Nijboer (Uffelte)
19-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.