9,3
878 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

878 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

tevreden over de dealer

Anoniem
22-07-2014

vriendelijkheid, correct en al jaren klant.

R Smit (Ruinerwold)
22-07-2014

klantvriendelijk, correct, en doen wat afgesproken is en meer.

Anoniem
21-07-2014

afspraak om te informeren of het geld ontvangen was en om naar de eerste ervaringen te informeren zijn niet nagekomen.

Piet Westerhof (de Maaier 121 7908 LN Hoogeveen)
18-07-2014

Betrouwbaar, vriendelijk, klantgericht, schoon.

Anoniem
17-07-2014

Zeer klantvriendelijk en goede service

SM. Klein (Meppel)
17-07-2014

Zeer klantvriendelijk... Goede sfeer en uitstekende service

Anoniem
16-07-2014

Service

Anoniem
16-07-2014

puntuele kwalitatieve klantgerichtheid

bert krooshof (meppel)
16-07-2014

Heel gewoon, het is gewoon een heel goed bedrijf, als kant wordt je gewaardeerd. de werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd. bij het maken van een afspraak wordt altijd gekeken wanneer de klant tijd heeft om te komen, ook als er tussen door iets moet gebeuren, dit gaat ook altijd in goed overleg.

Anoniem
16-07-2014

ik ben er al 35 jaar klant dat zegt al genoeg dacht ik

bart .bakker (vollenhove)
16-07-2014

Ik wordt vriendelijk en eerlijk behandeld , ik heb in de jaren 3 nieuwe auto's gekocht en heb nooit problemen gehad met de onderhoud.

Dhr. L. van Hall (Zuidwolde)
16-07-2014

Denkt graag met de klant mee , i.v.m. mijn volle planning kon ik de auto niet binnen de openingstijden inleveren. Ik kon de auto s'avonds bij de monteur thuis omruilen met een leenauto.

Anoniem
16-07-2014

service is goed.alleen onderdelen zijn veel te duur.hierover al contact gehad met hr Ferry Bos van Louwman uit Raamsdonkveer tel 0800-0369.al 15 nieuwe Toyota s gehad maar dit slaat alles en zal dus mijn laatste Toyota wel zijn.

Roelof Mulder (Ruinerwold)
10-07-2014

zeer klantvriendelijk en leveren goed werk .

Mevr T. Harms (Slagharen)
10-07-2014

gewoon goed punt uit

Anoniem
09-07-2014

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Anoniem
09-07-2014

Klantvriendelijk, correct, goede service.

Anoniem
08-07-2014

Ik ben geheel tevreden over de servicebeurt van mijn RAV 4

H Vasse (Nieuwleusen)
08-07-2014

alles prima in orde.

J.M.Kuipers (Meppel)
08-07-2014

gaan vriendelijk met hun klanten om.

Mevr. K. Doldersum (Zuidwolde)
07-07-2014

Ze zijn vriendelijk en weten wat ze doen

A.Dirkali (De Wijk)
01-07-2014

Goede service

Anoniem
30-06-2014

Klantvriendelijke en correcte behandeling. De werkzaamheden goed voor zover ik die als leek kan beoordelen.

Anoniem
26-06-2014

prima behandeling

Anoniem
26-06-2014

Goede sfeer in de zaak leidt tot goede en open benadering van de klant.Doen wat er beloofd is. Geven duidelijke informatie en doen (bijna) alles om het de klant naar de zin te maken.

George Claasz Coockson (Nijeveen)
26-06-2014

Correcte behandeling, komt afspraken na, duidelijke offerte, goede kennis van zaken, goed geadviseerd.

D. Verloop (Meppel)
26-06-2014

Altijd even vriendelijk en iedereen neemt de tijd voor je

Anoniem
26-06-2014

Klant te vredenheid, vriendelijk en betrouwbaar. Echt een familie bedrijft en dat moet zo blijven. Ons kent ons.

B van Ritbergen (De Wijk)
26-06-2014

betrouwbaar, correcte, behandeling .

B.Kuiper (HOOGEVEEN )
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.