9,3
964 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Van Der Linde Meppel

9,3

964 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

correct, vriendelijk ontvangst en goede behandeling van de auto.

Anoniem
09-09-2014

Uitstekende garage, goede service en zeer vriendelijk personeel.

Dhr. G. Mast (Assen)
03-09-2014

Ik zou geen 39 jaar klant zijn gebleven als ik niet uitermate tevreden zou zijn over deze dealer.

Gert Wisselink (Nijeveen)
02-09-2014

Men wordt behandeld onder het motto de klant is koning en serieus genomen. Geen bla bla verhalen om een auto te verkopen.

Anoniem
02-09-2014

service

Anoniem
28-08-2014

ZEER TEVREDEN TOT NU TOE, AARDIGE MENSEN GOEDE VAKLUI BETROUWBAAR, NIET MOEILIJK DOEN ALS ER WAT IS, STAAN VOOR JE KLAAR.

Dhr. A. Rijkeboer (Meppel)
27-08-2014

goede snelle service. het zou een 10 zijn als ze de auto ook zouden wassen

H Woldring (Veeningen)
27-08-2014

betrouwbaarheid

Anoniem
26-08-2014

Prettige benadering

Anoniem
26-08-2014

Vriendelijk, open, eerlijk.

Anoniem
25-08-2014

goeie service en klant vriendelijk

Roelof Hummel (Meppel)
21-08-2014

prima service

Anoniem
20-08-2014

nomaals super

Harry Lennips (Zwartsluis)
20-08-2014

zoals ik al aangaf, vriendelijk, vlot, betrouwbaar

Anoniem
19-08-2014

Overwegend erg tevreden, maar in 2013 nieuwe auto gekocht. In aug. 2014 nog maar 8400 km gereden, maar moest de auto wel laten controleren en bovendien moest ik voor de controle €174 00 betalen. Erg duur.

Anoniem
18-08-2014

gewoon ze zijn er voor hun klant en deze is daar nummer 1.

PJM Krijnen (Meppel)
14-08-2014

ontvangst medewerkers vriendelijk en netjes in de afhandeling.

Dhr. J. Oosting (Havelte)
13-08-2014

Allemaal even klant vriendelijk

J.H.Bulthuis- Brouwer (Nijeveen)
12-08-2014

Goede service en vriendelijke mensen en nooit verrassingen sinds ik bij deze dealer ben en dat is al sinds 1978 en 18 Toyota's verder.

Ben Seijdell (Dronten)
12-08-2014

Geen erkenning dat het een fabrieksfout was

J. Top (Meppel)
12-08-2014

zijn altijd netjes en correct en leveren altijd een goede service.

Anoniem
12-08-2014

vriendelijk snel goed .

Dhr. T. Drost (Meppel)
11-08-2014

Persoonlijke aandacht, goede informatie, service. Wat de auto betreft, heb ik wel enkele minpuntjes te melden! Ramen achter kunnen niet automatisch open. Routeplanner geeft overdag bij verlichting aan een slecht beeld. Dagteller werkt niet goed. Belachelijk dat er standaard geen cruise-control in zit. Deze punten vallen mij erg tegen in relatie tot het aanschafbedrag dat ik heb betaald. Doet ook afbreuk aan mijn Toyotagevoel!!

Bé Puister (Steenwijk)
07-08-2014

Ik kom hier al jaren als ik niet tevreden zou zijn zou ik naar een andere garage gaan.

Anoniem
29-07-2014

goede klant vriendelijkheid, betrouwbaar,gastvrij, hele goede service, kortom een geweldig bedrijf.

Anoniem
29-07-2014

service en betrouwbaarheid

rick tieleman (wittelte)
23-07-2014

tevreden over de dealer

Anoniem
22-07-2014

vriendelijkheid, correct en al jaren klant.

R Smit (Ruinerwold)
22-07-2014

klantvriendelijk, correct, en doen wat afgesproken is en meer.

Anoniem
21-07-2014

afspraak om te informeren of het geld ontvangen was en om naar de eerste ervaringen te informeren zijn niet nagekomen.

Piet Westerhof (de Maaier 121 7908 LN Hoogeveen)
18-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.